כן, בגלל זה הוא לא אישר להם את השער. ליצן בנזמה חלוץ גדול ואני לא מבין מה יש לכם ממנו. מה שיותר דחוף לריאל זה ההגנה, להוסיף עוד קשר איכותי למרכז השדה ולתקוף יותר במשחקים כאלה
בנזמה חלוץ מצויין, אבל לא חלוץ גדול, ולא החלוץ ה'מושלם' בשביל מוריניו, הוא לא סקורר מספיק גדול, והוא לא אחד שיגמור משחקים. היגוואין למשל, גם שמשחק פחות מימנו כובש יותר. למוריניו בצ'לסי היה את דרוגבה שכל מילה מיותרת, ומיליטו שאולי לא חלוץ גדול יותר מבנזמה, אבל סקורר אדיר, וקיילר מטורף מה שבנזמה הוא לא.
אני לא יודע אם זה ראוי לנושא נפרד, בכל אופן אני חושב שפיפ"א ואופ"א חייבים לחוקק חוק שמאוד קריטי לכדורגל. ביטול השעיה בגין צהובים בגמרים של טורנירים גדולים וגביעי אירופה. להשעות רק על אדומים או טלויזיה, במקרים חריגים ששופט לא ראה. נמאס כבר לראות שחקנים מובילים מושעים מהגמר בגלל צהובים. הטורנירים האלה ארוכים וקשים. באופן טבעי נצברים צהובים וגם חנינה לא עוזרת בקטע הזה. הגיע זמן שפיפ"א ואופ"א סוף סוף יעשו צעדים לשיפור המשחק. אני חושב בגמר הזה יקבע שיא - 6 מושעים, כשלפי החוק שאני מציע רק אחד היה בחוץ.
אין ספק ואכן רומינגה, בנאום שנשא אתמול בארוחת הערב החגיגית שבאיירן עורכת במשחקי החוץ בצ'מפיונס, אמר שיש לפעול מול אופ"א לשינוי החוק הזה ולעבור לשיטה הנוהגת במונדיאל, בה הכרטיסים הצהובים משלב הבתים לא עוברים לשלבי ההכרעה.
איך לאוהדי ריאל יש את החוצפה לדבר על השופט בכלל. אדום שהיה צריך להישלף לפפה על הפנדל שביצע (שלא לדבר על ההתחזות אחרי המגע הקליל מריברי), שער בנבדל, אבל הם עוד רוצים פנדל על גראנרו הצוללן... היה פשוט מביך לראות איך שחקני ריאל נופלים מהרוח, פשוט מביך. עקפו גם בצלילות את ברצלונה. מוריניו מחריב מוסרית כל מועדון שהוא נוחת בו. ואני גם חושב שהצהובים האלה בליגת האלופות אכזריים מדי. אולי להעלות את מספר הצהובים להרחקה לחמישה יהיה פיתרון יותר חכם?
לא, כי זה יגביר את כמות הפאולים במשחקים, אני הצעתי פיתרון שמצד אחד לא מגביר את האלימות במשחק ומצד שני שומר על האינטרס של הקהל באירוע שיא. פשוט דחיית העונש למשחק הראשון בעונה הבאה, אבל על אדומים כן להשעות, כדי שחצאי גמר לא יהפכו לשדה קטל.
אחרי שהם כבר הגיעו למעמד של חצי גמר, השחקנים מזלזלים במשחק הבא של שלב הבתים שנה הבאה. בכל מקרה ההתייחסות לשלב הבתים היא לא רצינית מספיק, ואם הם בחצי גמר, אז היא תהיה אפילו פחותה, זה לא הכי אידיאלי.
פנייה רשמית של האיגוד העולמי של שחקני הכדורגל לאופ"א בעניין; הם מזכירים שהחל ביורו הקרוב הכרטיסים הצהובים ימחקו אחרי רבע הגמר. UEFA
כמה שנים אני שומע על החוק נדבד/באלאק שעכשיו יעבור ויתקן את המעוות, ועדיין זה לא קורה. פשוט בלתי נתפס שאופ"א עושה הכול כדי שהגמר יהיה חגיגה, כולל מעבר ליום שבת וחוק שכל הליגות צריכות להסתיים לפני, ועדיין לא נותנת לשחקנים הטובים לשחק בגלל פאקינג צבירת צהובים.
תודה באיירן! ערפל הקלאסיקו שהיה באוויר נעלם, וצ'לסי באיירן יעלו לגמר האלופות שאיש לא האמין שיהיה מחזיק אצבעות לגרמנים, קבוצה נפלאה הוכיחה שאפשר לשחק כדורגל גם כשאתה לא נספר אצל אף אחד
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/427868_276102212484308_196318550462675_578305_1113551557_n.Xxx עכשיו הכל ברור...