היה לי די ברור שמההחמצה של ואן פרסי זה כבר לא יקרה, לא להאמין לבד מול אביאיטי שכבר היה על הריצפה. חבל.
ברגע שמילאן עלתה לשחק ולא להסתכל על ארסנל הם השאירו את התותחנים על מצב אחד והם הגיעו ל3, רק מראה על העוצמה של מילאן השנה, קבוצה מצויינת.
המחצית השנייה הזאת של ארסנל אחרי מה שקרה במחצית הראשונה היא לדעתי תצוגת לוזריות יותר מקוממת אפילו מכל מה שהקבוצה הזאת עשתה בשנים האחרונות, גם יותר מלמשל איבוד 4-0 בניוקאסל. בבית, עם כל המומנטום, אני לא מעלה על הדעת שקבוצה קצת יותר חזקה מנטלית וקצת יותר בטוחה בעצמה לא הייתה כובשת את הרביעי. כל העבודה הקשה הזאת בשביל כלום ושום דבר, אני האמנתי בדיוק לעשר דקות שארסנל באמת מסוגלת לעשות את זה וזה אומר הכל, גם הם בעצמם לא האמינו.
ארסנל כל כך חלשה, שזה מדהים שגם ביכולת כזו היא תופסת את מילאן עם המכנסיים למטה וכל כך מביכה אותה, הרבה מאוד מזל היה פה למילאן, מזל ודקות סיום כמו בספר, דקות שארסנל לא הצליחה בכלל לאיים לכיוון של שער רביעי. וולקוט בעיקר הרס במחצית השנייה, סונג לוקח כדור ומאבד במקום למסור לאחד מהשחקנים הכל כך פנויים.... ארסנל הנוכחית לא שווה יותר מהשלב הזה, אבל היא עשתה זאת בסטייל.
לא לוזריות, הופעה מאוד מכובדת ויפה. בתור משחק, אחד המשחקים הטובים ביותר של ארסנל בשנים האחרונות. במחצית הראשונה הייתי באדרנלין גבוה מאוד, זה היה מרגש לראות את השליטה של התותחנים. במחצית השנייה מילאן התחילו להרגיע את המשחק, וזה הפך להיות קשה עם היציאה של OX ותיאו, אבל אני מאוד מרוצה מהיכולת שארסנל הציגה באמירויות.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx משימה בלתי אפשרית, הקבוצה כמעט חזרה מהקבר וזה תצוגה לוזרית? השחקנים נתנו הכל. הפציעה של צ'יימברלין גמרה את המשחק של ארסנל, לשחק עם צ'מאח ופארק זה כמו לשחק עם 9 שחקנים. כל הכבוד לשחקנים של ארסנל שנלחמו והחזירו את הכבוד. ביי ביי אירופה, עכשיו למלחמה על המקום הרביעי, מקווה שיהיו לנו מספיק שחקנים כשירים בשביל זה...
מכל החלוצים באנגליה ואולי בעולם, רבים היו קונים שואן פרסי יעמוד במצב הזה.... זה היופי בכדורגל. למען האמת גם נוצ'רינו עם החמצה מטורפת. בכל אופן כל הכבוד לתותחנים ששמרו על כבודם.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לארסנל על הלחימה המדהימה, על האמונה ועל הבית ספר שהם עשו למילאן במחצית הראשונה. היה משחק מדהים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לשחקנים שלנו, הכי קל עכשיו לרדת על כולם, לבוא בטענות לאבאטה על כך שהוא חלם בהקיץ בקרן ברמות שמקצוען אסור שיעשה, לטיאגו סילבה על השטות הלא מחוייבת אבל צריך לומר תודה, תודה שלא נשברתם, תודה שנלחמתם, תודה לאביאטי על אחת העצירות המדהימות ביותר שראיתי ממנו. עצירה שכנראה שינתה את מסלול המשחק, תודה לרוביניו על משחק הקרבה נהדר, בניגוד לזטלאן העצלן, רוביניו רץ שהוא קיבל את הכדור וניסה כל הזמן לפרוץ. אני בינתיים ממשיך לנסות ולהסדיר את הנשימה, אני חושב שהייתי קרוב להתקף לב במשחק הזה. יורם ארבל, לך לעזאזל כבר.
למילאן מגיע קרדיט מסוים, אבל עד ההחמצה של ואן פרסי הם בהחלט היו there for the taking. לא שתסריטים היפותטיים אומרים משהו, אבל בכנות, אם המצב היה הפוך, ניצחון 4-0 של ארסנל באמירויות ו3-0 למילאן במחצית בסאן סירו, מישהו באמת חושב שהרביעי וגם החמישי והשישי לא היו מגיעים? ארסנל נתנו מאמץ עילאי וכל הכבוד על זה, אבל זה לא לווה באמונה ובביטחון עצמי ולכן זה בעצם היה חסר סיכוי ואפילו לשווא. הם כבר ראו את התהילה והיא הפחידה אותם. וזאת בדיוק ההחמצה המפוחדת של ואן פרסי שלא היה מחמיץ את זה בשום סיטואציה אחרת. bottlers! נו טוב, אם אוהדי ארסנל מרוצים מהמנטליות הזאת אז שיהיה להם לבריאות, אני יודע שאני מאוד מרוצה מזה.
זה לא ארסנל, זה אנחנו שהתעשתנו. פתחנו את המחצית הראשונה שאננים ואכלנו בגלל זה בגדול. אחר-כך כבר קלטנו שאין מה להיות שאננים, אבל אז כבר היינו בפיגור 2-0 והשאננות הפכה ללחץ והשטויות הגיעו בסיטונאות. מחצית, אלגרי מרגיע את כולם, עולים בלי לעשות חילופים והכל נראה הרבה יותר טוב. השאננות חוסלה ע"י הפיגור, הלחץ חוסל ע"י ההפסקה וההזדמנות לנשום כמו שצריך רבע שעה.
מילאן מבחינתי הראו היום כמה הם גדולים. גדולים כי מעטות הקבוצות שמצליחות לעלות בצורה מאורגנת ונחושה למחצית השנייה, אחרי מה שקרה להם במחצית הראשונה, ולהוציא את התוצאה. כאלה קאמבקים, עם כזה מומנטום אדיר, בד"כ גם הולכים עד הסוף. אלגרי עשה עבודה גדולה מבחינה טקטית ובעיקר מנטלית במחצית.
כמה שטויות, תהיה בריא. מילאן קבוצה איכותית שבעתיים מאיתנו, וכמעט כל מה שהיה לנו למכור זה התלהבות ואופי. זה הספיק ל-3-0. איזה לוזרים...