אלופות: אלופת אירופה מודחת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י לירן, ‏28/4/10.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

פגעת בול. אף קבוצה לא ראויה לזה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/10
  2. xavi6 Member

מה לא ברור לך? אני אומר שהשנאה שלכם לא מוצדקת, שלא מגיע לאינטר להיות במעמד הזה, שמוריניו לא גאון כמו שעושים ממנו, ושאתם צבועים ברמות שלא ראיתי בחיים.

בהצלחה בגמר. אחרי 33 שנה (?), "תהנו".

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

4-4-2 (יהלום) עם אטו לצידו של מיליטו ועם סולי מונטארי במקום צביקה הדר ואפשר היה לנצח.
    3 מאמנים משחקי הגומלין של חצי הגמר בחרו לשחק עם חלוץ חוד בודד. שלושת החלוצים לא הגיעו לשום מצב. אוליץ' כבש שלושער כי הוא לא היה לבד, לא כי הוא החלוץ הכי טוב. וקודם לכן MU וצ'לסי אכלו אותה בגלל אותה הסיבה.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, אז אני מקווה שבפעם האחרונה אני אצטרך לענות לך.

א' - לגבי השנאה. לאוהדי אינטר כידוע אין שנאה "רשמית" לבארסה, אם יש כאן אנשים ששונאים אותה, זה עניין אישי שלהם. אני לא שונא את בארסה, אני מודה שאני רוצה בנפילתה, אבל נטו בגלל ההזדהות עם האנדרדוג. כמו שאמרתי אחרי המשחק הראשון - אם בארסה תצליח לשבור אותנו בגומלין, אז לא מגיע לנו לעלות ולה כן, היא ללא ספק הייתה אלופה ראויה עם כדורגל נהדר.

ב' - לגבי זה שלא מגיע לדעתך לאינטר להיות במעמד - קודם כל, אני חושב שאחרי ההדחה של צ'לסי, אין בכלל ספק שאינטר היא לכל הפחות הקבוצה השנייה באירופה, או שגם עם זה אתה לא מסכים? כך שלמעמד אינטר ראויה בכל אופן לכל הפחות כקבוצה השנייה בטיבה. עכשיו - תקן אותי אם אני טועה, אבל ההתקפה של אינטר עשתה עבודה טובה יותר מול ההגנה של בארסה מאשר ההתקפה של בארסה מול ההגנה של אינטר, שזה בעצם בסיס כל המשחק הזה. למה אתה מתעקש לבטל את 90 הדקות הראשונות ולהתמקד במשחק האחרון? הרי ההבדל הוא עצום - אם אינטר הייתה מגיעה מלכתחילה במטרה להרוג את שני המשחקים ובנס לגרד תוצאה שתעלה אותה, הייתי מצטרף, מה מצטרף, מתחיל בעצמי את הביקורת על סגנון משחק שכזה. אבל אינטר עשתה את כל העבודה שהיא הייתה צריכה לעשות בבית, ובאה לשמור על התוצאה בחוץ. ככל שאתה מתעקש לקבור את הראש בחול ולהתעלם מכך שמדובר בשני קרבות במערכה ולא כל משחק לחוד, אתה מן הסתם מבטל את כל הקרדיט לאינטר על המשחק הראשון. ההתקפה של אינטר, זאת שהיא לא משתמשת בה למרות הכלים, עשתה עבודה מספיק טובה באיטליה, עד כדי כך שלא נזקקו לה בספרד. ושנינו יודעים הרי שהניצחון באיטליה היה ראוי ולא מקרי, אז על מה הויכוח? מהדברים שלך, מישהו שלא ראה את המשחקים יכול להסיק שבמשך 180 דקות הכדורים שרקו לסזאר על הקו ורק כוח עליון וחוסר מזל מטורף מנע העפלה של בארסה, האמת, כידוע, לא הייתה כזאת. בארסה לא שיחקה טוב בשני המשחקים. כן, גם במשחק השני, כי ללחוץ ולהחזיק בכדור זה לא מספיק, כידוע. זה נכון שעם קצת יותר מזל היא יכלה לעלות, אבל זה באמת לא משנה כי זה טיעון שיכול להיות מייושם בכל משחק צמוד בוודאי כשמדובר בניצחון של האנדרדוג. אני באמת לא מבין איך בתור בן אדם שרואה כדורגל לא מאתמול אתה יכול להגיד שבארסה עשתה משהו, כל דבר, יותר טוב מאינטר בשני המשחקים האלה?

ג' - לגבי מוריניו - יש לו רזומה מאוד מכובד יחסית לכל מאמן בכל תקופה ותחרות. לא יודע מה ההגדרה שלך לגאון, אבל אתה יותר מדי נטפל למילה הזאת, על הישגיו אתה לא יכול להתווכח. אם אתה מעדיף לתת את הקרדיט על כל תאריו והישגיו בכל מדינה וקבוצה שעבר בה, למשהו אחר, אשמח לשמוע, אם כי זה נושא אחר כבר.

ד' - לגבי הצביעות. אמרתי לך כבר, אני לא אוהב את מה שמאיקון ולוסיו עשו. לא אוהב, ולא הייתי מבקר את השופט אם היה מעניש כל אחד מהם על מה שקרה. עדיין, לא בגלל זה בארסה עפה, וזה לא מצדיק את מה שעשה בוסקטס. כמו שאומר הפתגם האנגלי - Two wrongs don't make a right. אני הראשון לתמוך בהחמרה משמעותית לגבי בזבוזי זמן והצגות כאחד.

ולגבי העקיצה שלך בסוף, אז כרגיל היא רק מטרפדת את מה שכן אפשר לקטלג כדברי טעם במה שאתה אומר, חבל. דווקא אוהד ברצלונה, קבוצה ללא עבר אירופאי מפואר כמו מספר קבוצות אחרות ביבשת, צריךלדעת להבדיל בין עבר להווה. ודווקא אוהד של קבוצה שראשיה התנהגו כמופת לספורטיביות אחרי ההדחה, לא צריך לקפוץ בראש.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למוריניו אין הישגים מרשימים? לעומתו גווארדיולה צריך להתחבא בתוך מערה עם כל הכבוד ל-6 התארים שלו בסדר? ועם כל הכבוד לגווארדיולה ולקבוצה שגם בלעדיו היתה הכי טובה בעולם, מוריניו בנה את פורטו, בנה את צ'לסי הגדולה שעד היום היא קבוצה בצלמו עם 90 אחוז מהשחקנים שהוא הביא, והוא זה שבגללו אינטר נראית כמו שהיא נראית, כקבוצה ולא אחת שתלויה בזלאטן איברהימוביץ'

פורטו:

אליפות פורטוגל: 2003, 2004
    הגביע הפורטוגלי: 2003
    סופר קאפ פורטוגלי: 2003
    גביע אופ"א: 2003
    ליגת האלופות: 2004

צ'לסי:

אליפות אנגליה: 2004, 2005
    הגביע האנגלי: 2007
    גביע הליגה: 2005, 2007
    מגן הקהילה: 2005

אינטר:

אליפות: 2009
    סופר קאפ: 2009

ועוד דבר, מוריניו מעולם לא הפסיד עם צ'לסי או אינטר בבית, וזה לדעתי הישג עצום בפני עצמו.

האכילה העצמית שלך ירדן פשוט מגעילה, "תהנו" בגמר, ברור שנהנה בגמר אחרי 33 שנים לא משנה מה תהיה התוצאה, קודם כל עצם העובדה שאנחנו שם, זה כבר הישג גדול, בשביל לקחת את אליפות אירופה, מוריניו יצטרך להתעלות שוב פעם כמו במשחק הראשון מול ברצלונה.

6. קרלס פויול5 Member

מוריניו הוא מאמן גדול, אבל התקשורת ניפחה אותו ברמות שלא יאמן(גם האגו שלו נופח יתר על המידה.) "המיוחד" כן, כן מיוחד עלק נכון שהוא הביא הישגים מדהימים כמו ההגעה עם ליירה למקום הרביעי בליגה, הזכייה עם פורטו בגביע אופ"א, אליפות וסופר קאפ ובנייה של אחת מהספקות הכי גדולות לחו"ל של שחקנים פורטוגלים אבל בזכייה לליגת האלופות הוא נהנה ממזל (לא באשמתו אבל עדיין) בזכייה, כל הקבוצות הגדולות היו בשנה מאוד רעה באלופות וזה שיחק לטובתו ואז הגיע הניפוח הרציני, מוריניו שהיה אז אדם יחסית צנוע קיבל את התואר המ"יוחד" ועבר לאמן בצ'לסי אז המועדון העשיר בעולם, עם אגו מנופח מהתקשורת שניפחה אותו יפה, מוריניו(עד כמה שזה נשמע אבסורדי) התדרדר בצ'לסי אז נכון שהוא לקחת 2 אליפויות, גביעים ומגן הקהילה אבל איך המועדון העשיר בעולם לא מצליח לקחת את האלופות 4 שנים? יותר מזה גרנט הצליח בפחות משנה להשיג כמעט טראבל(חטף גול בהארכה מול טוטנהאם בגביע, גול בדקה 90 של טבז מנע ממנו אליפות וההחלקה של טרי) ורק לוזריות מפתיע(בכל זאת גרנט) מנעה ממנו לצאת מלך ואולי לחשוף קצת את הבלוף שנקרא מוריניו אך בכל זאת למרות שנכשל בצ'לסי, עדיין העיתונות ניפחה אותו מעל ומעבר והוא הגיע לאינטר ששם בעונה הראשונה הוא לקח רק אליפות וחוץ מזה לא הביא כלום חדש שבינינו מאמנים דרג ה היו לוקחים עם אינטר אליפות , השנה אולי סוף סוף מאז פורטו(6 שנים כבר) מוריניו יצליח לעשות מעל הציפיות מהמועדון שאותו הוא מאמן(רק שלא תתקוף אותו לוזריות פתאומית) ולהפוך רשמית למאמן בדרג א בעולם אבל אני עדיין מאמין שהמעבר ה"פתאומי" מפורטו לצלסי פגע בו, קודם כל באופי לפני המעבר הוא היה יחסית בן אדם צנוע אבל פתאום הוא נהיה כזה שחצן, הכל מהניפוח הפתאומי של המעבר ממועדון קטן למועדון העשיר בעולם, שנית אני חושב שאחרי הצלחה כמו שלו היה עדיף לו לנסות קודם לעבור למועדון בסטנדרטים סבירים(סביליה, ליברפול, רומא של אז וכדומה) ולא לקפוץ מעל הפופיק מה שניקרא ולעבור ישר לצלסי ורק אז אחרי הצלחה במועדון כזה, לעבור למועדון גדול באמת, וזה בגלל שאני חושב שזה שלקח לו 6 שנים להשיג משהו שדומה בהיקפיו למה שהוא הוא השיג בפורטו קרה הוא בגלל שהוא היה צריך להשתפשף עוד שנה- שנתיים במועדון דרג ב, אני מאמין שאם הוא היה עושה את זה הוא היה מאמן טוב יותר גם באופי וגם ברמה המקצועית. ומה שאני מנסה להגיד פה הוא שהאמנם מוריניו מאמן גדול אבל הוא נהנה מהרבה מזל בקריירה שלו(לא שלגוארדיולה לא היה מזל) ושהוא לא מאמן כ"כ גדול כמו שעושים ממנו ולדעתי עד השנה לפחות הוא היה מאמן דרג ב' ולא בדרג של הגדולים באמת(רק בשביל ההבהרה גם גוארדיולה לא שם עדיין).
    נ"ב זה כמובן בצורה אובייקטיבית, אני כ"כ שונא את מוריניו שאני מאחל לו שיאבד את כל שלושת התארים שלו ויבכה על זה מול כל המצלמות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. xavi6 Member

בוא נגיד שניפחו את מוריניו כמו שניפחו את ברסה. ועוד הם מתעצבנים מהאובר אהבה עצמית שלנו.

במבחנים האמיתיים שלו באירופה הוא גם נכשל המון. בצ'לסי בעיקר.

8. קרלס פויול5 Member

כן, אבל אם הייתי כותב את התגובה כמו שאתה כתבת הם היו אומרים שאני לא מפרט וכן' וכן'.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרלס פויול5,

נתחיל עם זה שכל אחד שסיפר על מוריניו, סיפר גם על האישיות שלו ועל השחצנות שהייתה לו אפילו בתקופתו כעוזר מאמן בברסה, ככה שדמות השחצן הוא לא עשה בצ'לסי אלא הרבה לפני, רק צריך לציין שזה בא יותר לידי ביטוי בצ'לסי, בזכות זה שהוא אימן את הקבוצה הכי טובה בליגה הטובה בעולם. תואר הצ'מפיונס שלו עם פורטו היה גדול, אין סיפק שהיה לו קצת מזל מכיוון שהרבה קבוצות חזקות סבלו מעונה לא טובה, אך אי אפשר לקחת ממנו את הקרדיט על זה שהוא ניצח את היונייטד, ודרס את מונאקו שהדיחה את צ'לסי וריאל (הקבוצות העשירות באותה תקופה אם אני לא טועה). את ההשתפשפות שלו הוא לא היה צריך לעשות בסביליה ודומיה, עם כל הכבוד לספרדים, פורטו זה לא מועדון קטן, ואפילו יותר גדול מסביליה (והקבוצות שברמתה), לכן המעבר שלו לצ'לסי היה נכון ואין בו שום קפיצה גדולה כמו שאתה מנסה להוכיח.
    בצ'לסי הוא הביא שתי אליפויות, בנה קבוצה חזקה מאוד שעד עכשיו כל מאמן שבא לאמן אחריו נהנה מהבסיס שהוא בנה והנחיל אצל הבלוס. אי ההצלחה שלו באירופה עם צ'לסי לא צריכה להוריד מההערכה כלפיו, כי צ'לסי היא לא הקבוצה החזקה הראשונה שנכשלת באירופה, קאפלו נחשב בעיני רבים לגדול מכולם, ועם יובה הוא נכשל פעמיים נגד קבוצות הרבה פחות מיובה, זה אומר שהוא מאמן דרג ב'?, וחוץ מזה מוריניו הגיע לחצי הגמר עם צ'לסי, וזה הישג לא רע בכלל.
    לגבי תקופתו באינטר, בשנה הראושנה הוא לא הוסיף הרבה, את האליפות היינו לוקחים גם עם מאנצ'יו, וההדחה ע"י היונייטד הורידה די הרבה מההערכה שלי כלפיו, מכיוון שמוראטי הביא אותו במטרה להתקדם באירופה ואת זה הוא לא עשה לפני שנה. אך בעונה הזו, אינטר הייתה הקבוצה הכי טובה בשלבי הנוקאאוט קודם כל הודות לשחקנים שהשקיעו הרבה, ואחרי זה הודות למוריניו שידע איך להכין את הקבוצה, לשנות את המערכים, לדרבן את השחקנים, ולעצבן את היריבה כשצריך.
    אינטר יכולה השנה לזכות בטריפל, ויכולה גם להפסיד את כל התארים, במקרה הראשון מוריניו ייחשב לגדול מכולם ללא שום ספק, במקרה השני לפחות אני ואוהדי אינטר נעריך אותו על ההתקדמות שעשה עם אינטר, ועל המחסום הפסיכולוגי שאינטר שברה הודות לו.

ואנא ממך, אל תזכיר את השם של גרנט ותשווה אותו למוריניו.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/10
  10. piston Member

אני מסכים שמוריניו מנופח בתקשורת מעבר לערכו, אבל לא מסכים עם התוכן של דבריך.

יש בעולם המון מועדונים שמתעשרים בין לילה. מנצ'סטר סיטי היא דוגמה אחת. בינינו לריאל מדריד וברצלונה יש יכולת כלכלית לא פחותה, ובמידה והן רוצות (ולרוב הן לא) גן יובנטוס מילאן ואינטר מסוגלות להוציא סכומים מטורפים, כך שהעובדה שצ'לסי הפכה להיות מכלום לאלופת אנגליה, ואחת הקבוצות הגדולות בעולם, שאף אחד כולל אוהדי ברצלונה לא ממש מעוניין לפגוש, היא כולה קרדיט גדול למוריניו שבנה אותה. גרנט מאמן טוב יותר ממה שנותנים לו קרדיט, אבל אי אפשר להתכחש לכך שהוא הגיע למועדון שנבנה כהלכה, והיו לו את כל הכלים הנחוצים בכדי להתמודד על כל תואר אפשרי, ולדעתי הוא עשה עבודה מצויינת.

לגבי התואו "המיוחד" התקשורת לא נתנה אותו למוריניו, הוא נתן אותו לעצמו במסיבת עיתונאים בצ'לסי. התקשורת אוהבת אותו מאוד ומנפחת אותו, כי תמיד הוא מספק כותרות, במקומות שמאמנים אחרים מאוד שבלוניים.
    לדוגמה: לפני המשחק בנואו קמפ הוא נשאל מי הוא מעדיף שתגיע לגמר מהמפגש השני. כמעט כל המאמנים היו עושים את הדבר הנכון יותר פסיכולוגית, ואומרים שזה לא משנה להם, וחוסכים להם צרות בעתיד במידה ויגיעו לגמר. מוריניו אמר שאם הוא יהיה בגמר הוא מעדיף את ליון, ובמידה ולא הוא מעדיף את באיירן. בכך גם סיפק מוטיבציה לליון במידה והייתה מגיעה לגמר, וגם שידר חוסר ביטחון לשחקנים שלו, במקרה (שקרה) ובאיירן יגיעו לגמר.

האמת שאני מסכים עם xavi6 בנושא, הוא באמת קצת כמו ברצולנה ופילוסופיית הכדורגל שלה. שניהם נותנים לתקשורת ולקהל את מה שהם רוצים לראות, למרות שלפעמים זה לא הדבר נכון לעשות.
    ברצלונה תוקפת בכל מצב ? כולם אוהבים את זה, אבל זה לא תמיד הדבר הנכון לעשות, ובמשחק באינטר, ברצלונה עפה בעקבות זה. אולי מוריניו ישלם את המחיר לאותה התבטאות בגמר.

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

למרות שאני מתעב את מוריניו אי אפשר להגיד שהוא לא נמצא ברשימה של המאמנים הטובים ביותר, כי אחד הטובים ואולי הטוב ביותר. התארים מדברים בעד עצמם. הנתון שמוריניו לא הצליח עם צ'לסי באירופה ושזכה בזכות "מזל" לפי דעתך עם פורטו למרות שלדעתי זהו הישג עצום לא אומר שהוא לא מאמן טוב, פאביו קאפלו שנחשב למאמן מהטובים בעולם על ידי רבים (ואני בטוח שגם אתה חושב כך) לא זכה בליגת האלופות מאז 1993 עם מילאן, זה אומר שהוא לא מאמן מספיק טוב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/5/10
  12. קרלס פויול5 Member

א)כתבתי יחסית צנוע, ברור שהוא תמיד היה שחצן אבל זה גדל הרבה יותר בצלסי.
    ב)תשמע, מזל היה לבן אדם, מונאקו הייתה קבוצה בינונית שבמזל ניצחה את צלסי וריאל(צלסי הייתה אז בערך כמו הסיטי של לפני שנה, הקבוצה הכי עשיקה בעולם אבל בלי כוכבים עדיין), הוא עצמו ניצח את מנצסטר בקושי אבל כמו שאמרת מגיע לו על זה קרדיט בלי הבנייה הנהדרת של פורטו בשנים שלו(שייבאה לאירופה את קראבליו, פריירה, דקו והילאריו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) הם אפילו לא היו מגיעים לרמות אללו אבל בכל זאת מזל היה.
    ג)פורטו אז הייתה קבוצה יותר גדולה מסביליה ודומיה אבל הוא לדעתי כן היה צריך להשתפשף בקבוצה דרג ב באחת מהליגות הגדולות לפני שעבר למועדון העשיר בעולם.
    ד) קאפלו הביא הישגים רבים אחרים חוץ מהכישלונות, מוריניו הביא בצלסי רק מהמצופה ואולי אף מתחת הוא לא הביא שום דבר מעל הציפיות כמו שעשה בפורטו.
    ה)אם מוריניו יזכה בדאבל(שאחד מהתארים הוא האלופות)/האלופות לבד זה יחשב מבחינתי הצלחה אצלו, הפסד האלופות זה לא שום דבר מיוחד.

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מונאקו לא הייתה קבוצה בינונית, ולגבי ההשוואה עם קאפלו, קודם כל קאפלו הרבה יותר מבוגר ממוריניו, ולכן ברור שיש לו יותר הצלחות. אני השוויתי בין שניהם כששניהם אימנו שתי קבצות די חזקות בליגה שלהן אך מנגד פישלו באירופה, ע"מ להוכיח לך שזה לא המדד שקובע את איכותו של המאמן.

14. xavi6 Member

אבל מוריניו הוא המיוחד. הפכתם אותו למאמן הכי טוב בעולם, כאשר זה לא נכון, כי מאמן הכי טוב בעולם לא היה נכשל 3 פעמים בקבוצה כמו צ'לסי. כמו שברסה לא הייתה נכשלת אם היא הקבוצה הטובה בעולם. מנפחים אותו סתם, אשכרה סתם. מה שהוא עשה לברצלונה, כל מאמן בליגה ב' עושה לה-רק שלו יש את הכלים, זה הכל. לו יש את לוסיו וקמביאסו, לסרגוסה ומיורקה אין. הכי מצחיק שלפחות סרגוסה ומיורקה מתקיפות בקאמפ נואו, לפחות מנסות. עצוב לי לראות מאמן שמשחק בדרך כזאת ואשכרה חוגג את העלייה שלו, איפה הבושה העצמית שככה אתה מכין קבוצה שלך, כולה סגורה בתוך השער שלה? למה לא הכנת את אותה קבוצה של המשחק הראשון? מאמן גאון לא היה מצופף את כולם ברחבה שלו, זה לא מאמן גאון, זה מאמן פחדן שדוגל בדבר אחד וזה תוצאה. לשחק על תוצאה זה יותר קל, לא צריך להיות גאון בשביל זה.
    החוכמה היא לא לנצח 10-0 בבית ולהתבנקר בחוץ, החוכמה היא לנצח 10-0 בבית ולבוא למשחק חוץ באותה דרך, לא לשנות את זה.

הוא שם 10 שחקנים מאחורה, הוא גאון, הוא גאון, הוא שם 2 על מסי והצליח לשתק אותו, הוא גאון, הוא גאון, ברסה משחקת בלי איניסטה השחקן שמוביל בעיקר את הכדור, מוריניו גאון, גאון. תמשיכו לנפח.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/10
  15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי, כל עוד קאפלו עדיין מאמן אז הוא הכי טוב בעולם.
    הבונקר שמוריניו עשה בקטלוניה, הוא בונקר לתפארת, ממש ככה. לא כל מאמן עושה את זה אם רק יש לו את הכלים, כי הוא צריך גם לדעת איך להשתמש באותם הכלים. אתן לך דוגמא קטנה, לפני שלוש שנים כששיחקנו נגד הליברפול באנפילד, מאנצ'יני החליט לעשות בונקר, ומבחינת חומר שחקנים לאינטר הייתה אז קבוצה לא פחות טובה מהקבוצה שיש למוריניו עכשיו, אבל מה שקרה באותו משחק לא דומה בכלל למה שקרה ביום רביעי, ליברפול הגיעה להרבה מצבים והצליחה לכבוש שני שערים.
    בעיניי, מוריניו נחשב יותר לגאון על ההכנה של אינטר במשחק שהיה בג'וזפה מיאצה, כשהצליח לחשוף ולנצל את כל החולשות של ברסה, ובנוסף לזה שיתק את מסי, ללא בונקר וללא משחק הגנתי נטו.

ודי כבר עם הבושה, ואיך הוא מכין את קבוצתו ככה ובלה ובלה.... תפנים כבר שלכל קבוצה מותר לשחק איך שהיא רוצה, כשהצטרכנו לכבוש נגכם כבשנו שלושה שערים, וכשהצטרכנו לשחק על תוצאה ספגנו רק שער. אנחנו עלינו לגמר ואתם לא, תפנים את זה, תקבל את העובדה הזו, ותן לנו להנות מהבושה שלנו.