אלופות: אלופת אירופה מודחת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י לירן, ‏28/4/10.

1. The_Arsenal Member

גם התגובה הראשונה שלי כשראיתי את ה-4 דקות הייתה "שערורייה". פשוט לא האמנתי. הוא היה חייב להוסיף בין 5 ל-7, אבל הוא כנראה לא רצה להראות שהוא מושפע מהביתיות, אז זה פעם בסופו של דבר בהפוך על הפוך. בכלל, כל השיפוט בשלבי הנוק-אאוט מתחת לכל ביקורת.

2. xavi6 Member

מה שגם מכעיס אותי זה הניפוח והפסטיגל שעושים סביב מוריניו. כי הוא הביא לצ'לסי גביע אירופה, כי הוא לא נכשל מול ברסה וליברפול באירופה, כי שנה שעברה הוא לא נכשל מול ולנסיה, הוא גאון. סה"כ הבחור עשה מה שכל מאמן עושה מול ברסה-מביא את כל השחקנים שלו לחצי מגרש שלו. אבל ההבדל הוא שעד היום, אף מאמן לא שיחק במערך 7-3-0. גם כשהוא היה עם 10 שחקנים. אפילו אספניול תקפה אותנו, ולהם אני מסוגל לפרגן-הם כיסחו פי 5 יותר מאינטר והלכו נטו לרגליים, ועדיין אני מוצא מקום לכבד אותם יותר, כי הם לפחות ניסו לשחק כדורגל ולתקוף כשהכדור היה אצלהם. אינטר עם פי 5 יותר כסף ופי 5 יותר כלים התקפיים לא בעטו בעיטה אחת לשער. איך אפשר להלל משחק כזה או דרך כזאת?

לבוא בטענות לבוסקטס על שהוא עשה הצגה ובחר בדרך הכי טובה להוציא למוטה צהוב שני זה באמת מצחיק.

איזה טקטיקות מלוכלכות?! אתה קורא לפני שאתה כותב? סזאר מהבעיטה שוער הראשונה התחיל להטריד את המביאי כדורים, אשכרה וונגר 2. מאייקון נכנס למגרש מהדקה ה-15 נראה לי בשביל לקבל טיפול ולבזבז עוד 3 דקות ככה בדרך. הם התחילו לשחק ככה עוד לפני שבוסקטס הגזים מהמכה של מוטה. הצביעות שלכם מצחיקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/5/10
  3. אלי מתחן Member

היא עושה את זה למען צדקה? לא, היא עושה את זה בתור הדרך שלה להצליח. לגיטימי כמו הדרך של מוריניו, וכמו הדרך של כל אחד אחר שניסה להצליח. העיקר שהם לא חושבים שהם יותר טובים מכולם.

4. xavi6 Member

אני לא חושב שאני יותר טוב מכולם, אני יודע שאני יותר טוב מכולם. ולא בגלל שנתתי 4 לארסנל או שנתתי 2 לריאל ושנה שעברה נתתי 6 לריאל או שזכיתי בכל התארים האפשריים. לא בגלל זה. אני יודע שאני הכי טוב בעולם כי לא משנה באיזה מגרש אני משחק, ולא משנה באיזה כלים ועם איזה שחקנים אני משחק, אני לעולם, אבל לעולם לא מסתגר. אני בחיים לא משנה את הסגנון משחק שלי. אני לכל מגרש עולה במטרה אחת ויחידה-לשחק כדורגל יפה ו-ל-נ-צ-ח. לא משנה אם זה בברידג' של צ'לסי, לא משנה אם זה בסאן סירו של אינטר, לא משנה אם באולד טראפורד, לא משנה באיזה מגרש-אני יקבל בראש או ינצח, אבל לעולם אני לא יסתגר, כי אני לא מפחד מהיריבה. אני לא אינטר שצריך לפחד לקבל 2, אני יקבל 3 וישים 1. העיקר שאני לא יסתגר. לכן, אני יודע שאנחנו הכי טובים בעולם. ושכול הברברנים שקוראים לי פרחח ובכיין ימשיכו לאונן על הכשלון שלנו, ההצלחה שלנו היא על המגרש גם במידה ונפסיד 10-0.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/10
  5. Jack Wilshere Member

אדון ג'ו קול,

נו, אז? זו אכן הדרך שלה להצלחה. לעיתים מצליחים ולעיתים לא. זה הכדורגל. וזה אגב עוד משהו שצריך לזקוף לזכותה לדעתי - העובדה שהיא לא סוטה מסגנון המשחק שלה (וזה גם מה שפרוגי אמר בצדק אחרי גמר האלופות בעונה שעברה).

לא אמרתי שהכדורגל של החמור השחצן לא לגיטמי, ועוד איך לגיטימי, אבל זכותי - וזכותם של אחרים - לסלוד מכדורגל כזה, ולחשוב שברצלונה קבוצת כדורגל טובה יותר מאינטר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/4/10
  6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    אתה כל כך חי בסרט. מל גיבסון ב'לב אמיץ' לא נתן כזה נאום לפני שהוא יצא לקרב.

באמת כל הכבוד שאתם לעולם לא מסתגרים. בלצלול ולהתחזות אתם אלופים, אבל למי אכפת מזה...

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img217.imageshack.us/img217/1579/16krz2o.Xxx

8. zoharco Member

לפני 15 שנה בערך שהייתי בתיכון לימדו אותנו שבמתמטיקה הדרך חשובה יותר מהתוצאה. בכדורגל זה לא ככה. מה שקובע זה האם עלית או לא. האם לקחת אליפות או לא. הניצחון הוא הכל. תגובות כמו שלך מצחיקות אותי ובעיקר מזכירות לי את הח'ברה מהישרדות 2 שרק דיברו על הדרך שלהם ועל הטוהר ובלה בלה.

מסכים עם כל מילה שכתב נראו רוקו. למעשה זכורה לי תקופה אחרת שבה אוהדי בארסה התנהגו ככה וקראו לעצמם "דרים טים". בסיום אותה עונה התחלתי לאהוד את מילאן עד יום זה בזכות אותו גמר

9. Sempre Inter Member

מהרגע הראשון שמוריניו סגר באינטר, ידעתי שתוך זמן קצר נגיע למעמד הזה. פשוט ידעתי. המאמן הזה הוא תופעה בלתי ניתנת להבנה. היידע, האישיות, הפסיכולוגיה, הווינריות, ההתפרקות אחרי ניצחונות גדולים.. כמה שאני מאוהב בו. הוא הדבר הטוב ביותר שקרה לאינטר מאז שאני זוכר את עצמי אוהד אינטר (אי שם בעונת 94-95).

הוא שינה מועדון שלם, לקח קבוצה לוזרית, פחדנית, קבוצה של כוסיות והפך אותה לווינרית, לגברית, למושלמת!

אין דברים כאלה. אין על המיוחד. ורק מי שאוהד אינטר וסבל כל השנים הקודמות מהדחות מבישות ומעליבות ע"י קבוצות כמו ויאריאל, ולנסיה, ועוד, יודע על מה מדובר.

האיש הזה הוא מתנה מאלוהים.

גרנדה ז'וזה!!

נתראה בברנבאו ב-22 במאי.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו הדחות הרבה יותר מביכות כמו מול הלסינבורג במוקדמות ליגת האלופות...
    או תבוסות בלתי נשכחות בדרבי 5:0 ו-6:0.
    עונות שלהיות אוהד אינטר היה מקביל למילה בושה.

מוריניו הפך את המועדון הזה למשהו שלא היה בו קרוב ל-20 שנה, ווינריות.

ואני מקווה שהוא ישאר כפי שהחוזה שלו אומר, למרות שאם אינטר תזכה בליגת האלופות ובליגה והוא יעזוב, אני אבין אותו, אין כמו לעזוב בשיא, מה שכן אם אינטר ץזכה והוא ישאר בשביל לעשות שיא נוסף של זכיה רצופה זה יהיה אדיר בעיניי.

לא משנה איך תסתיים העונה הזאת בין אם זכיה באליפות, גביע וליגת האלופות או זכיה ב-0 תארים - ז'וזה מוריניו מאמן העונה מבחינתי.

11. רפאל Member

תודה אני לצערי יחמיץ את הגמר בגלל ההופעה של מטאליקה.

12. Sempre Inter Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

איפה היו אוהדי אינטר כל השנים האחרונות? איזה שיגשוג פתאומי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה היו? במערות צופים במילאן לוקחת פעמיים את אליפות אירופה, מעיפה אותנו בקלילות וזוכה באליפויות, התחלנו לצאת מהחורים במסגרת המקומית בשנים האחרונות ועכשיו סוף סוף יש לנו סיבה לצאת מהחורים כי אנחנו בגמר סוף סוף.

שם הכל יכול להיות!

15. M_T_A Member

אתם יכולים לברבר כמה שאתם רוצים על זה שאוהדי ברצלונה הם כת של סיינטולוגים(באמת שלא הבנתי את היציאה הזאת..), אבל העובדה היא שאינטר לא שיחקה אתמול כדורגל. ושקבוצה כזאת שמתיימרת להיות מאריות הכדורגל האירופי צריכה להתבייש במשחק כזה. לא משנה כמה תדברו על ברצלונה ועל אוהדי ברצלונה, אתם צריכים להתבייש בדרך שבה הגעתם לגמר.
    אני לא שמעתי שהמטרה של משחק הכדורגל היא להגן על השער עם 10 שחקני שדה בתוך הרחבה.
    מה שאתם אוהבים לצייר כשחצנות או אפילו כגזענות( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx ), הוא ראיית עולם מסוימת שבמקרה או שלא במקרה(ליתר דיוק לא במקרה) רוב אוהדי ברצלונה שותפים לה, שקבוצת כדורגל צריכה לשחק כדורגל, ולא לשחק ב"נעמיד את כל ה10 ברחבה ונעיף את הכדור ליציע, העיקר שנזכה בתואר". ואם שנה אחרי שנה באותו מעמד קבוצות גדולות מגיעות לקאמפ נואו ובוחרות בדרך הזאת, אין פלא שאוהדי בארסה מרגישים שהם לבד בעולם ששכח מה זה כדורגל.
    ושוב, אתם יכולים להגיד שאף אחד לא יגיד לכם איך לשחק את המשחק כל זמן שאתם עולים למגרש עם 11 שחקנים וכדור, וזכותכם.
    אבל נסו לדמיין עולם שבו כל הקבוצות משחקות כמו שאינטר שיחקה אתמול ותגידו לי אם לא ייצא לכם החשק מהענף הזה..