אלופות: אלופת אירופה מודחת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י לירן, ‏28/4/10.

1. Bensh Member

ואלדס = חינם
    מסי = חינם
    פדרו = חינם
    צ'אבי = חינם
    אינייסטה = חינם
    פויול = חינם

ברור שבארסה קונה שחקנים. היא קבוצה גדולה ומטבעה חותרת לשימורה ככזאת. אבל לפחות היא לא קוראת לעצמה אינטרנציונל וחורטת על דגלה לשחק רק עם שחקנים זרים. יש לכם נשמה בכלל? 5 הקפטנים הרשומים אצלנו הם שחקני בית. כמה אצלכם? 0?

אגב, גם נוטינגהם פורסט הייתה פעם אלופת אירופה. גם אותה סטיאווה בוקרשט. אבל העיקר שלקחתם את ליגת האלופות לפני 40 שנה. אכן אימפריה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/4/10
  2. Cup of Tea Liverpool, UK

שאלה: האם מוריניו כתב איזשהו ספר על תורת ההגנה במשחק הכדורגל? כי אם כן, אני רץ לקנות.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואז עוד היה 1:0 לדינאמו. ואז בדקה אחת כל הגלגל התהפך! ומאז? ניצחנו את צ'לסי פעמיים, את צסק"א פעמיים, ואת ברצלונה פעם אחת כשבפעם השניה משחק ההגנה של אינטר עשה את ההבדל, כנראה שכשיש לך הגנה, אתה לא צריך התקפה, אולי פעם הבאה שתבואו לסן סירו תיזכרו שיש דבר שנקרא משחק הגנה, ובדיוק כמו בכדורסל, מנצחים את המשחק דרך ההגנה, לא ההתקפה.

מסי חינם? בואנה אם בארסה לא היתה מסכימה לשלם את טיפולי הפוריות הוא בכלל היה משחק במקום אחר, עאלק חינם, שילמתם גם כסף למשפחה על מי אתה עובד? חינם כעאלק. גם אני יכול לבוא ולהביא ילד בן 12 במיליון דולר ולהגיד - חינם. זה ממש לא חינם, זה הכי גניבה שיש! חינם מבחינתי זה שהילד גדל מגיל 0 מהשניה הראשונה שהוא נוגע בכדור במועדון והוא זה שמשלם למועדון (עד שזה מתהפך בגיל נוער נטו) ולא ההיפך.

הנוער של אינטר הוא אחד האיכותים באיטליה לאורך שנים, רק בגלל הרצון הכל כך עז לאליפות שלא היתה במשך 18 שנה זה מה שגרם לה לא להביא נוער כי כל הזמן קנו וקנו וקנו, אבל זה בסדר, יש לנו את המגן השמאלי שתוך כמה שנים יהיה הכי טוב בעולם (דויד סאנטון), יש לנו את מריו באלוטלי המושמץ והבזוי, שלמרות הכל, הטכניקה שיש לו ברגליים והכישרון, בוז'אן יכול לעשות חומוס, כי הבעיה של באלוטלי זה בראש. לא רוצה 10 שחקני בית, ושוב בפעם המיליון אני יגיד את זה: אינטר לא נוסדה על טהרת האיטלקים בלבד, וזה שאינטר מורכבת מכל הליגיונרים, אני גאה עוד יותר בזה, כי זה מקור שמה, אינטרנאציונאלה, לא פ.צ. קטאלוניה או ספרד מתי שנוח לך. הקבוצה משחקת באיטליה, סגנון איטלקי, כל היופי שבקאלצ'יו, למי איכפת אם עושים את זה 11 זרים כשכל הקבוצה בכלל לא הוקמה על טהרת האיטלקים, זה לא לאציו פה ששם שונאים את כל העולם ואחותו עוד מימי היטלר וגם לפני כן.

מה שזאנטי נתן לאינטר גם אם מסי יחייה פעמיים וצ'אבי ואינייסטה יחיו חיי נצח - גם אז הם לא יתקרבו למה שהבן אדם הזה נתן לאינטר ולמה שהוא מסמל.

הלניו הררה? ז'וזה מוריניו! שני גדולים, האחרון מיוחד וזה באמת לא משנה עבורי אם נזכה בגמר או לא, המאמן הכי טוב בעולם נמצא כיום אצלנו, לא אצלכם.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/10
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתה יודע שאם אינטר זוכה בע"ה יש לה את אותו מספר אליפויות אירופה שיש לכם?אז תאכלס אתה לא יכול לדבר בכלל.
    הקפטן שלנו כבר יותר מ10 שנים במועדון,לא פחות משחקן בית(והאמת שיותר משחקן בית).

אבל העיקר שלהפסיד בכבוד אתם יודעים.

5. kaka` Member

http://img249.imageshack.us/img249/8496/thescreen.Xxx
    http://img504.imageshack.us/img504/9062/5u4aom.Xxx
    http://img688.imageshack.us/img688/5616/29933131002803002912104.Xxx

:aaarofl:

6. Bensh Member

כן, אני אישית הפסדתי פה בכבוד (אלא אם יש לך משהו נגד תרבות דיון), עד שכמה אוהדי אינטר פה התחילו להרים את האף טיפה יותר ממה שהם יכולים. אותו מספר אליפויות אירופה כמו שלנו? זה דבר מאוד דמגוגי להגיד בהתחשב בעובדה שיש להם 2 אליפויות אירופה מהימים שכדורגל היה משודר רק אם היה תקציב לצלם אותו. אל תצחיק אותי. אם אתה באמת חושב שאינטר נמצאת בקלאס של מדריד, בארסה, יונייטד, מילאן ויובה - אתה צריך לעבור לג'ודו או משהו

עומר - צ'אבי ופויול נמצאים יותר זמן בקבוצה הראשונה, והם יותר צעירים. צ'אבי משחק ברצף כבר משהו כמו 10 שנים. הוא עומד לשבור את שיא ההופעות לשחקן ברצלונה והוא בקושי בן 30. תפסיק לנסות לשחק על ההערכה העצומה (שמגיעה ללא ספק) לזנטי, כי גם לזה יש גבול

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

דבר ראשון,אם אינטר לא בליגה של ריאל וברצלונה גם יובה לא.

דבר שני,רק בגלל מה שאמרת בהודעה הזאת אתה צריך להבין למה אוהדי אינטר מרימים את האף היום כזה.
    שכחנו כבר את הטעם של גמר אלופות ואני עדיין לא מאמין שאשכרה הגענו ובגלל זה אנחנו מרימים את האף.

תאמין לי שאם נגיד היינו מגיעים לפניי 10-15 שנים לגמר לא היינו כל כך מתלהבים,אבל שזה בא אחריי תקופה כזאת קשה לעצור את זה.

8. Bensh Member

אני לא יורד לסוף דעתך, סליחה
    עדיין לא הבנתי באיזה זכות בדיוק אתם מרשים לעצמכם להתנשא על אוהדים של קבוצות שגדולות עליכם בכמה וכמה משקלים

ויובה קבוצה הרבה יותר גדולה מכם, חוצפה לחשוב אחרת

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בזכות הזאת שכל העולם מפאר את בארסה ואת מה שהיא עושה מה-אין ליגה בספרד, כשהיא באה מולנו עם האף למעלה כאילו אנחנו אולימפיק ליון, ואנחנו בשני משחקים, שבכל אחד הדגמנו משהו אחר מבחינת אינטר, אם זה במשחק הראשון שמבחינה התקפית עשינו לכם בית ספר שרק בזכות השיפוט נגמר ב-3 ולא ביותר, וכמובן שמבחינת קישור והגנה העלמנו אתכם, והן מבחינה הגנתית במשחק השני, שבו נתנו את אחת הצגות התכלית שהעולם ראה, אפילו ביוון כבר התקשרו לברר איך עושים את זה לקראת המונדיאל, וכמובן אולי מהסיבה הכי חשובה: פסיכולוגית וטקטית, מוריניו התעלה בפעם המי יודע כמה על הקבוצה הפייבוריטית ועל המאמן שלה, ושוב ב-180 דקות, שני משחקים בהם ברצלונה הגאה והגדולה, שכל העולם מלקק לה, לא הגיעה בקושי ל-2 מצבים, ואני ממש לא מתכוון לגול שכבשתם בסאן סירו שכולו אינטר. זה למה יש לנו את הזכות, כי אנחנו בתור אלופת איטליה, ליגה שכולם יורקים עליה ומזלזלים בה כאילו מדובר בליגה האנדורית אחרי הקאלצ'יופולי שגם אחריו נבחרת איטליה הוכיחה כמה הכדורגל האיטלקי עצום כשנתנה מונדיאל עצום וזכתה בו בזכות, בכל מקרה, אנחנו שבאנו מאיטליה שכולם לועגים לה, הראינו לכם מאיפה משתין הדג, ויש לו אחושרמוטה כלי, כי במשך שני משחקים שלמים שהם תמציתה של כל העונה האירופאית, לא הייתם קיימים על המגרש, וכשאני אומר אתם, אני מתכוון לכל סוללת הכוכבים שאתה מתגאה בה שיכולה להתמסר עד מחר בצהריים 576 מסירות לעומת 67 של אינטר ועדיין להפסיד את המשחק.

10. Bensh Member

אתה יודע מה... אתה חמוד. נתראה בעונה הבאה

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שלא, כי אני בספק אם אינטר תוכל לתת עונה כזאת כמו שהיא נותנת, כי אין לה את השחקנים שיש לברצלונה, מה שהופך את העונה הזאת לעוד יותר מתוקה ומדהימה, ולא משנה איך היא תיגמר. אבל יודע מה? אם מוריניו ישאר, הכל יכול לקרות, כולל שיחזור.

12. רפאל Member

באיזה שעה מתחיל הגמר?

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם תהיה בארץ 21:45.
    אם תהיה במדריד אז או 19:45 או 20:45 שעון מדריד.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתה יודע מה,למה אתה חושב שאתם בכלל משתווים לריאל מדריד ומילאן מבחינת תארים אירופאיים?יש להם תארים אירופאיים בכמות הרבה יותר גבוה משלכם.

15. Igi Member

מאיפה במקור ה-2 תמונות האלה שסיסי-בוי שולב בהם? את 'הניצוץ' ראיתי , אבל ל-2 הציורים בטח גם יש משמעות מצחיקה...מישהו מוכן לשתף? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx