מה שאינטר עשתה היה מגעיל ולגיטימי. בניגוד למה שאוהדי ברצלונה חשובים, מותר לעשות בונקר. נניח שמוריניו היה משחק עם 10 שחקנים בהתקפה, אוהדי ברצלונה היו טוענים שהוא מלך. אבל ברגע שהוא משחק עם 10 שחקנים בהגנה הוא "הורס את המשחק". צאו מזה- בונקר זאת שיטת משחק מגעילה ומכוערת אבל לגיטימית וחוקית. מה שבוסקטס עשה לעומת זאת... חוקי זה לא. אינטר בגמר ובצדק. כרגע, היא פשוט קבוצה טובה יותר (ועובדה- היא ניצחה). אתמול הייתי די אדיש למשחק. ברור שרציתי שברסה תעוף, אבל לא עניין אותי במיוחד. מרגע ההתחזות של בוסקטס (שביחד עם הסרטון שהבאתם פה הפכה לאחד הדברים הכי מגעילים שראיתי על מגרשי הכדורגל) הייתי בעד אינטר בצורה טוטאלית ושמחתי בניצחונם כאילו זה ניצחון של ריאל מדריד. אנשי בארסה יכולים לדבר על זה שהיו להם 7 שחקני- בית על המגרש. עם שחקנים כאלה... מי צריך אויבים.
לא יאומן כמה אוהדי בארסה (וגם השחקנים שלה) בכיינים-זה התחיל עוד מהמשחק הראשון עם הצלילה של אלבס והגיע לשיא עם הביזיון של ואלדז (חייב לקבל הרחקה לכמה משחקים) אתמול. מוריניו עשה בדיוק מה שצריך אתמול, הוא אמר לקבוצה שלו לא להניע כדור בהתחלה (זה הנשק הכי קטלני של בארסה) ולפני האדום ראו שאינטר מתחילה לשחק, ואם לא האדום הביזיוני לדעתי אינטר יכלה אפילו לנצח. בזמן האחרון אני מסכים איתו יותר מדי, לדעתי זה ממצה די טוב את מה שהיה בשני המשחקים:
ה פשוט לא נכון חוקתית. קודם כל לפני בערך 15 שנה נפסל גול של מכבי תל אביב מול מכבי חיפה בדיוק מהסיבה הזו. היה מגע יד לא מכוון, שבבירור הכדור שיחק ביד, אבל בעקבותיו, הכדור קפץ מעל הבלם והשאיר חלוץ מול שוער. הגול נפסל ובצדק. בלי קשר ליד שיחקה בכדור או לא, צמודה לגוף או לא, בכדורדל אסור לך להשיג יתרון באמצעות היד, וזו עובדה. העלייה של הכדור נעצרה בכף היד של שחקן ברצלונה, והכדור ירד ישירות אל קרקיץ'. זה חד משמעית השגת יתרון בעמצאות היד, והכוונה, העובדה שהכדור היה ירוי, והיד הייתה צמודה לא משנות את זה. השער נפסל בצדק. ולגבי הטענות של שריקות 50/50 שנשרקו לטובת אינטר, אכן היו כמה כאלה, אבל היו גם כמה לטובת ברצלונה, כשהדוגמה הבולטת היא השער של פיקה שם היה נבדל גבולי, אך השופט החליט לתת את היתרון להתקפה, וברצלונה כבשה.
אני לא אדבר על המשחק של אתמול כי דיברו עליו כבר יותר מידי,אני אדבר על הגמר. בתור אוהד אינטר,אני מפחד פחד מוות מבאיירן.נכון שהדחנו קבוצות יותר טובות,אבל עדיין מפחידה המחשבה שאחריי העונה המדהימה הזאת לא נזכה להניף את הגביע.
כן כי זאנטי הוא שכיר חרב, כי קאמביאסו הוא שכיר חרב, כי כל השחקנים של אינטר הם שכירי חרב. מעדיף קפטן מדהים כמו זאנטי על פני מסי שמסי וכל הקטאלונים, סליחה עכשיו הם ספרדים, שיש אצלכן בקבוצה, ארגנטינאי שנתן 12 שנה למועדון והיד עוד נטויה, מגיע לו לפרוש עם גביע האלופות ביד. ואם מסי לא היה בנבחרת ארגנטינה, הייתי רוצה שייקח גם את המונדיאל, אבל זה יהיה לי קשה מדי לראות את כל העולם מאונן עליו ואת העובדה שאיטליה לא תיקח את המונדיאל. אתמול בארסה לא הפסידה את תואר אלופת אירופה אלא הפסידה 3 תארים, אלופת אירופה, סופר קאפ אירופאי, אלופת העולם, הלוואי שתפסיד גם את האליפות ואז הכל יהיה מושלם, למה? כי אתם חבורת בכיינים שלא יודעים להפסיד, כי גם כשקיבלתם 3 בראש במשחק הראשון הבאתם תירוצים מבית היוצר של אלי גוטמן. האלה מדריד ברצ לא נורא! עולה עולה עולה עולה עולה, רציתם בוסקטס (מתחזה!) קיבלתם בונקר, בארסה לא בשלב הבא.
עד עכשיו השתדלתי להתדיין פה בצורה נורמלית, עם נימוקים והקשבה. אבל אתה פשוט מצחיק. אתם הבדיחה של איטליה, הגעתם למעמד הזה רק בגלל שאיכשהו יובה ומילאן נפלו בקלצ'יופולי ואתם יצאתם מזה. לקחתם אליפות עם כוכבית. אתם מביאים כל שנה עשרה ריג'קטס חדשים בסכומים שעשו אתכם ללעג בכל איטליה אם לא בכל העולם. אתם משלמים 12 מיליון יורו בשנה למאמן כדי שישתין עליכם ועל כל הליגה שלכם בקשת ורק ידבר על כמה שהוא רוצה לעוף משם כבר. 60 שנה לא הייתם במעמד הזה בכלל. איך אתה מסוגל כאוהד אינטר להרשות לעצמך לדבר בכלל על אימפריה בקנה מידה של ברצלונה? אתם פאקינג צ'לסי! וכן, חוץ מזנטי אתם קבוצה של שכירי חרב. לעזאזל אתם ספינת פיראטים אחת גדולה. כן, קמביאסו הוא שכיר חרב. אפילו בלוטלי שהוא שחקן בית שלכם הוא שכיר חרב. כריסטיאן קיבו הוא שכיר חרב. וולטר סמואל הוא שכיר חרב. אטו (ואת זה אומר מעריץ גדול שלו) הוא שכיר חרב. דייגו מיליטו הוא שכיר חרב. מוריניו הוא שכיר חרב. אני יודע שזה חדש לכם הקטע של אשכרה להגיע למעמד כלשהו, אבל כמו שאוהדי בארסה פה ידעו להגיד ליונייטד כל הכבוד בגמר של העונה שעברה (למעט קצת סתימת פיות לכל מיני פלצנים שסיפרו איך בארסה תקבל בראש), גם אתם צריכים ללמוד להנמיך את האף כי עוד לא זכיתם בשום דבר
אנחנו משלמים 12 מיליון יורו כדיש הוא יצחק עלינו, לך לך תקרא את מה שהוא מצהיר כל הזמן לגבי אינטר. אינטר קונה ריג'נים? ממש לא. לקחנו אליפויות בזכות ואנחנו נמצאים בגמר בזכות. לא היינו במעמד 38 שנים, לקחנו את אליפות אירופה לפני שבבארסה בכלל ידעו איך מאייתים את המילה אלופת אירופה באנגלית, ולא סתם, לקחנו אותו פעמיים ברצף, מה שאתם לא עשיתם אף פעם, אבל זה בסדר, אתכם יזכרו כקבוצה המסכנה שהפסידה בגמר לסטיאווה בוקרשט ב-87. אנחנו צ'לסי? ומה אתם? 40 מיליון + אטו = זלאטן 32 מיליון על דני אלבס 30 מיליון על קייטה 30 מיליון על הנרי ואני בטוח שאם אני יחפור עוד אני ימצא עוד כאלה שנקנו בסכומי עתק כדי שבארסה תהיה אימפריה. רוטנאלדיניו נקנה בזוטות נכון? בחינם. דקו, כנ"ל. אבל אנחנו צ'לסי. יודע מה? אנחנו צ'לסי! אתם בבית! זה הכי חשוב! אינטר אימפריה אירופאית שוב! ובזכות! זכות גמורה אפילו! דרישת שלום מסמואל אטו, זלאטן כונה היום "בדיחה" על ידי נדב יעקובי, אפילו בסרטון המבויים ביו טיוב שהמנחה צוחק על המרואיינים לא צוחקים כמו שאני צחקתי על מה שנהיה ממנו.
מי היה מאמין בדקה ה-87 בקייב, כשאינטר עמדה לפני הדחה משפילה כבר בשלב הבתים שהיא תגיע בסופו של דבר עד הגמר ואולי גם תזכה בגביע?