מה זה לפחות שתהיה התקפה? היו נסיונות למתפרצות. הרחיקו לנו שחקן, מה אתה רוצה? שנמשיך לתקוף כדי שמר ירדן ייתן לנו את האוקיי שלו לעלות לגמר? קופר? ילד אינטר של קופר הייתה מזעזעת מבחינת כדורגל יפה לעין. מזעזעת. ההצגות של לוסיו גם כן מבזות את המשחק. אבל וואלה, לפחות הוא לא הרחיק להם שחקן. תגיד לי ירדן, אתה שמחת כשעברתם את צ'לסי? אני מת לראות. כי אני לא מבין איך קבוצה ששנתיים רצופות כבר מקבלות טעויות קריטיות לטובתה בחצאי גמר מעזה בכלל להתבכיין על משהו.
ואלדס,פויול,צ'אבי,בוז'או,ז'פראן ובוסקטס וכמובן כולם קטלונים(וכנראה גם אינייסטה אבל אני לא בטוח). וזה רק הקטלונים. אם מוספים גם שחני בית מקבלים הרבה יותר.
הלוואי ניסיונות למתפרצת. הלוואי. אם זה היה לא הייתי כותב כלום על המשחק ומוריד את הכובע לאינטר. במשחק הראשון זה היה ניסיונות למתפרצת, במשחק השני זה הגדרה מחודשת וחריפה למושג בונקר.
מגעיל על המגרש או מגעיל מחוץ למגרש? אנחנו בחרנו בראשון (אם כי, אפשר עוד להתווכח). בארסה כמעט השיגה גמר שני ברציפות בזכות השני.
מה הם מבינים, אינטר עלתה בצדק אחרי משחק מצוין שלה בסן סירו, מגיעה לאצטדיון הכי גדול באירופה מול הקבוצה הכי טובה באירופה ומשחקת ב10 שחקנים.
מה לעשות, כל השטויות האלו מתחילות ונגמרות בגלל איש אחד: http://imagebank.ipcmedia.com/imageBank/b/bosman.Xxx האויב מספר אחד שלי בעולם הכדורגל. לראות את התמונה הזאת גורם לי לצחוק, כעס ועצבות. האיש שהרס את הכדורגל!!!
בבסיסה הלאומיות הקטלנית לא הייתה לאומיות של "דם", לכן כל מי שמקבל על עצמו את התרבות הקטלנית (שפה וכו'..) יכול להכנס לתוך המסגרת הלאומית. למעשה, שהלאומיות הקטלנית התעוררה (שוב) בתחילת המאה ה-20, היו אלו (בין היתר) מהגרי עבודה מאנדולסיה שנשאו את דגל הלאומיות, כמו שאפשר לראות במפלגה "הרדיקלית" של לרו... למרות שבניגוד ללאומיות הבאסקית לדוגמא, הלאומיות הקטלנית מזוהה יותר עם הבורגנים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
היה את אותן העפות כדורים לכיוון מיליטו. בדקות שלפני ההרחקה פעמיים הוא אפילו הצליח להשתלט ולעשות סוג של התקפה על השער של בארסה. מן הסתם הנסיונות היו זהירים יותר, אבל זה היה אותו העיקרון שבסן סירו, פשוט עכשיו בלי פאנדב ובלי יותר מדי צורך להיזרק קדימה זה לא עבד. או לא הספיק לעבוד.
אה, ולכל המתבכיינים על השיפוט, שאומרים כל הזמן שמתים שברסה תהיה בגמר(בטח שמתים, אבל השופטים לא קשורים לזה) וכל הבולשיט הזה, אם באופ"א באמת היו מדריכים את השופטים שלהם לפני משחקים היו פוסלים לברסה את השער השני בתוספת הזמן? שזה שער של ספק? אז באמת שאני לא רוצה לשמוע על הדבר הזה יותר.
הגול של בוז'אן נפסל בצדק ומי שיאמר שלא צריך לעבור שוב על חוקת הכדורגל וההקשר שלה לנגיעת יד לא מכוונת. גם הגול של ברסה היה בנבדל, אבל בהתחשב בתצוגת השיפוט במשחק ה-1 אפשר להגיד שלא היה לאינטר מה להתבכיין היום על השיפוט, למרות האדום השערורייתי. מסי לא הופיע לשני המשחקים, מוריניו ניצח את פפ בשני המשחקים-ונניח שתגידו שזו לא חוכמה לשחק בונקר, פפ הפסיד את ההתמודדות ברגע שהוציא את זלאטן. ואינטר כמובן עלתה בצדק וכל מי שחושב שלא כנראה שוכח שמדובר כאן במשחקי נוק-אאוט בחצי גמר הצ'מפיונס ומוזמן לחזור לצפות בליגה המקומית המועדפת עליו. אינטר שיתקה את ברצלונה וניצחה בצדק במשחק ה-1 וגם היום עשתה מה שהייתה צריכה כדי לעלות, גם אם זה היה מגעיל. מוריניו אמנם עשה את זה באיחור של כמה שנים, אבל הוא סוף סוף העיף את ברסה ועלה לגמר שני עבורו. בגמר באמת שאין לי העדפה, שתי קבוצות אדירות שיכולות לספק לנו גמר נהדר ואטרקטיבי. ברבע הגמר ניבאתי יונייטד-אינטר בזכייה של יונייטד, כנראה שטעיתי באחד מהמתמודדות, אבל הזוכה עדיין תישאר בצד של יונייטד/באיירן, הווה אומר הגרמנים חוזרים לטופ של אירופה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx מוריניו מלך, אין לי מילים מתאימות יותר לתאר אותו. אפילו כשהוא היה בצ'לסי אהבתי אותו. מה שהוא אמר לצ'אבי(לפי הפרסומים) במשחק הקודם על הכרטיס שהם גנבו לגמר וכל ההתנהלות שלו בחצאי הגמר האלה... מ-ל-ך. ארבל כמובן בעוד אחת מתצוגות השידור העלובות שלו, אבל אני חושב שאוכל להגיד בלב שלם שהיום הייתה זה היה השידור המזעזע ביותר ששמעתי אי פעם במשחק כדורגל.
אנשים פה חיים בסרט אם במשחק גומלין מול הקבוצה הכי טובה באירופה על הנייר הם ציפו ממוריניו לשחק בצורה שונה. נגיד וזה אכן היה המצב, אם גם אחרי ההרחקה של מוטה הם עדיין לא השתכנעו שזאת הדרך היחידה של אינטר לא להתפרק ולעלות לגמר (מה שהיה המטרה האמיתית של אינטר מלכתחילה, ולא לקבל מחמאות מכמה טינייג'רים בפורום כדורגל בישראל) - אני לא חושב שהם באמת שווים את המאמץ. את האמת? באיזשהו שלב לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. מצד אחד אינטר היא קבוצת הכדורגל השנואה עליי, מצד שני כל הפסטיבל הזה סביב ברצלונה דוחה אותי כמעט כמו המועדון המילאנזי וכל מה שהוא מייצג. ועדיין, למרות שפחדתי לחשוב מה היה קורה ליורם ארבל אם אכן ה"נס" היה קורה, מצאתי את עצמי מקווה שפיקה ידחק עוד איזה שער בתוספת הזמן. זה כידוע לא קרה ואני חושב שבסך הכל הכללי וכשמחשבים את היכולת של הקבוצות בשני המשחקים - לאינטר בהחלט הגיע לעלות לגמר.
מתיי פעם אחרונה עלו לגמר שתי קבוצות שיכולות לזכות בטריפל? איזה גמר הולך להיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx