לא נראה לי שזה מזיז למישהו מאוהדי ארסנל בעולם כולו פרט לי, שיש להם אנגלי אחד לא בהרכב, בסגל. אבל אינטר הוקמה על טוהר הזרים ועל כן שמה, ומצדי שישחקו בה לעולם 0 איטלקים, היא קבוצה איטלקית שנוסדה באיטליה, לאו דווקא אחת כזו שמייצגת איטלקים, או רק איטלקים, אגב תודה למילאן שלא הסכימה לקבל זרים לרשותה, כי כך אינטר הוקמה. תודה לך מילאן בזכותך אנחנו בגמר היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אתה צודק, אבל כל זה לא מוריד מההישג שקבוצה איטלקית מגיעה לגמר הצ'מפיונס. אני מתעב את אינטר ואת חוסר האיטלקים שבה אבל בשיטת המשחק (לא היום, אלא בשאר המשחקים ביניהם המשחק הראשון בג'וזפה מיאצה), בהיסטוריית המועדון ובמיקום הגיאוגרפי - זאת איטליה.
אף שחקן, גם לא מארדונה ופלה ביחד על המגרש לא היו עושים היום, 5 שחקנים שמרו על מסי ועדיין הוא עשה כמה מהלכים אדירים, כולל ההצלחה של ז'וליו סזאר בהצלה אדירה, אין לי שום תלונה אחת על לאו מסי, הוא לא ברח מהמשחק לדעתי כמו שאיווניר האידיוט לא הפסיק לצעוק. מסי נתן את כולו היום, אבל לא יכל לעשות יותר כאשר אין לו מטר אחד לרוץ מבלי ש5 שחקני לא רודפים אחריו כמו משוגעים, זה כבר מעבר לאנושיות.
לא במשחק שעבר ובטח בטח שלא היום לא היה פנדל על אלבס הצוללן מוריניו בא חם למשחק ובצדק אחרי שאוהדי ברצלונה הסתערו על הרכב שלו היום אחרי מה שבוסקטקס עשה גם אם שחקני אינטר היו מבזבזים פי שתיים יותר זמן זה לא יראה דוחה לדעתי. אין להם זהות עלק, בגלל זה הם נלחמו ונתנו מעצמם 200 אחוז היום
http://mscwbe.wcdn.co.il/w/w-300/738521-18.Xxx תמונה עם הרבה מאוד עוצמה ומשמעות. מה אכפת לו מה יכתבו בעיתונים, העיקר הקבוצה שלו עשתה את העבודה. מוריניו לא צריך להתבייש מאף אחד והוא העלה את מונטארי וקרודבה במקום סניידר ומיליטו בלי לחשוב פעמיים. לואיס פיגו ישב שם ליד מוריניו והוא חייך כל הדרך, סביר להניח. אני לא מבין פה הרבה אנשים - מה, חשבתם שאינטר תצא קדימה ועוד במצב הנוכחי? למה שהיא תיתן לברצלונה את המשחק? רציתם עוד מופע כמו מול שטוטגארט או ארסנל? להטיף על סגנון המשחק של אינטר זו אפשרות אחת אבל זה להתעלם מכל התמונה - איך ייתכן שלברצלונה, הקבוצה הכי טובה בעולם, אין תשובות למשחק הגנה מעולה ובמשחק בית מול עשרה שחקנים היא בקושי יצרה הזדמנויות? אני בטוח שמסי יספוג מטר של ביקורות על המשחק האנמי שלו היום, הוא הציג יכולת דלה יותר משבוע שעבר אפילו. באתר ספורט5 כל-כך שפופים מההדחה של ברצלונה עד שאי-אפשר להיכנס אליו אפילו. * השופט ממש לא היה הבדל בין אינטר לברצלונה. גם אם הגול של מיליטו היה בספק לנבדל - במחצית הראשונה ביטלו לאינטר התקפה של אחד על אחד בגלל נבדל שלא היה, אז חאלאס לקשקש. ואחרי מה שהיה בגשר בשנה שעברה - בארסה לא יכולה להתלונן על קיפוח. היא פשוט גנבה לצ'לסי את הכרטיס. * את הכדורגל הנורמלי שלה, אינטר הציגה במשחק באיטליה וניצחה בצדק בהפרש של שני שערים.
אינטר שאפו ענק על העליה לגמר, כבוד! לא ראיתי את השידור הישראלי,סקאי איטליה בHD .. אבל לפי התגובות פה נראה שהשדרים לא קיבלו את מנת הקראק היומית שלהם מברצלונה. נדב,שגיא, יורם שיפשפו על מסי כל העונה, רק שהפעם זה לא הספיק מול הגנת ברזל. אין אין אין על מוריניו, גם מדבר וגם מקיים. נ.ב אם מישהו יכול לזרוק כמה ציטוטים של הבכי של שדרי בארסה הישראלים , יהיה גדול :aaa021:
רק אני ראיתי נבדל בגול של פיקה? אמנם ארבל האידיוט דאג לצעוק שמונטארי שבר את המלכודת, אבל נבדל קטן כן היה שם
התנהגות דוחה של מוריניו? הוא עושה את זה כל הזמן. זה סוג האדם שהוא. במקום להעלב ממנו תצחק מזה. בזבוזי-זמן\הצגות? מהרגע שבוסקטס צלל והוריד לאינטר שחקן הכל נהיה לגיטימי במשחק הזה. בונקר? זכותם המלאה. כמו שאמרת בעצמך, 'זאת גם דרך'. בטח בעשרה שחקנים, בטח מול בארסה, בטח בקאמפ נואו, בטח ביתרון של שני שערים. תעשה טובה, אל תביך ותדבר על טעויות שיפוט. השער של בויאן לא היה חוקי כי נגיעת היד נתנה יתרון ברור לבארסה, השער של פיקה היה בספק נבדל (לא ראיתי הילוך חוזר עדין), וההרחקה של מוטה היתה טעות. אם אתה רוצה לחזור למשחק הקודם אז גם שם על הנבדל הגבולי מאוד של מיליטו היו עוד לפחות 2 נבדלים למצבים של אחד על אחד שנשרק נבדל לא נכון לאינטר. דרך? דוגרי, אתה צודק. בארסה קבוצה עם הרבה שחקנים ספרדים בסגל והמון (יחסית לקבוצות אחרות כמובן) שחקני בית חשובים בהרכב\רוטציה. לעומתם אינטר קבוצה עם 5 איטלקים בסגל, אחד מהם ילד פרובוקטור שכל איטליה שונאת, השני (סאנטון) כמעט ולא שיחק העונה, השלישי (מטראצי) עוד דמות לא מאוד סימפטית ושני האחרונים שוערים מחליפים. בארסה משחקת כדורגל אטרקטיבי הרבה יותר מאינטר. אבל יש הבדל אחד - סביב בארסה יש פסטיבל דוחה ומגעיל שגורם לי לשנוא גם את הקבוצה (שגם אם יש בה את בוסקטס, או הנרי, או מסי, זה לא יותר מקבוצות אחרות) שבעצם אין שום סיבה לשנוא אותה. הפסטיבל הזה כל כך דוחה שאני, אוהד מילאן, מעדיף את אינטר על בארסה.
8 ספרדים בקבוצה? מתי הם ספרדים ומתי הם קטלונים? תסבירו לי, זה לפי המצב רוח? אגב, לפי הבקשה "ברצלונה קופחה" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
חבר'ה, כולם במשחק הזה עושים כאלה הצגות. ברצינות, בוסקטס באמת לא יחיד. העניין הוא שהגיע הזמן שפיפ"א/אופ"א יתחילו להעניש שחקנים כאלה. השופט לא רואה הכל, אבל המצלמה כן... 'אייג'נט אורנג', אתה אוהד מילאן נכון? (לפחות אוהד איטליה). מסתובב בסן סירו בחור בשם פיפו אינזאגי...יותר לא אומר שום דבר. בשביל לצאת מהעניין הזה לא צבוע אז באייאקס יש גם צוללן אחד שנקרא לואיס סוארז. אין מה לעשות, בוסקטס לא המציא את הרמאות (כבר ב-1986 ראינו במונדיאל מישהו מבקיע עם היד...), אבל בעידן שהכסף כל כך חשוב אני לא מבין איך בלאטר עושה הכל בשביל לעזור לרמאים. אפשר בקלות להרחיק עכשיו את בוסקטס לכמה משחקים והגיע הזמן שיתחילו לעבוד עם מצלמות בזמן אמת. בענפי ספורט אחרים זה עובד יופי וזה 'לא הורס את הרומנטיקה של המשחק או גורם למשיכת זמן מיותר'. נו טוב, יש למישהו פה השפעה על בלאטר?