שטויות במיץ. אין קבוצה בעולם שהייתה באה לאצטדיון של קבוצה טובה אחרת וב10 שחקנים היו משחקים לשם המשחק ההתקפי.
יששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!! יורם ארבל, אני כלכך שמח שביעסנו אותך ואת המלקקים של מסי וחבריו. * סליחה על הספאם, תרשו לי הפעם :aaa15:
באמת באמת אחד הערבים המביכים בתולדות הכדורגל, זוועה - גועל נפש - ביזיון - כל מילה בסלע בא לי להקיא וכל זה למה..........??????? שתי מילים. יורם ארבל. ללא כל ספק השידור ספורט הכי רע שראיתי או שמעתי בכל ימי חיי. ועוד בסוף, כשמוריניו חוגג מול אוהדי אינטר מאשים אותו ארבל שהוא "מראה לאוהדי ברסה בדיוק מה הוא חושב עליהם" אדון ארבל אתה שווה למה שיצא מהפה של אברה באולד טראפורד ביום שבת. איך אומר סטרטפורד היקר שלנו - לך תמכור תותים :aaaprot: :aaa031: :aaa031: :aaa031:
אינטר כמו צ'לסי עשתה מספיק כדי להעיף את ברצלונה, שיחקה הרבה יותר טוב בבית ושיחקה בחוץ על תוצאה, עונה שעברה השופט עשה הכל לטובת ברצלונה, היום מוריניו סגר חשבון. לא צריך לשמוע את ארבל ולהיכנס לאטרף שלו, אין שום דרך שאינטר עם 10 שחקנים תשחק אחרת, נגד ברצלונה בחוץ זה לא אפשרי.
פשוט שאפו למוריניו שעשה את הדבר הכי הזוי בעולם להביא את אינטר לגמר ליגת האלופות! תמשחק הזה הפסיד פפ כבר במילאנו כל מי שבין כדורגל מבין שברסה לא יכולה לשחק מול בונקריסטיות!
עמי, הפעם באמת שברת את השיאים המאוד מכובדים של עצמך. כשהייתה צריכה לתקוף - בסן סירו, אינטר השתלטה על המשחק, כבשה שלישייה, עשתה את העבודה שלה. עכשיו אם אינטר כזאת מגעילה ואנטי כדורגל, תגידו לי: להגביל את מסי למצב אחד ב-180 דקות זה לא חלק מכדורגל? להגביל את כל בארסה במשחק בית שבו היא חייבת לכבוש ל2.5 מצבים זה לא חלק מכדורגל?
לא יודעים להפסיד בכבוד כמו שמוריניו לא יודע לנצח בכבוד. אני גאה בואלדס ובכל מי שניסה להוריד למוריניו כאפה, ומצטער רק שהם לא הצליחו לעשות יותר מזה. אפס מאופס. לא זכור לי שפפ לעג ליריבים שהוא פירק בעונה שעברה
Jose Mourinho - The Special One http://bluechampions.com/wp-content/uploads/2008/01/jose-mourinho.Xxx וכל מילה נוספת פשוט מיותרת.
יש דרך, הצורה שאינטר עשתה אתזה זה הדרך הכי מכוערת שאפשר, עם ברצלונה היו עושים דבר כזה היתי מתבייש. אין ספק. אף קבוצה בעולם, בעצם אף קבוצה בהיסטוריה של המשחק, לא הייתה פורצת את הבונקר שאינטר עשתה היום, וברצלונה עוד כבשה. לברצלונה צריך להיות רק בושה אחת, שזהו סרחיו בוסקטס שחקן שאני כבר צועק חודשים שאני לא סובל. חוץ מיזה, אינטר ביזבזה זמן מהדקה ה20 בערך, שיחקה בונקר מכוער גם שהייתת ב11 שחקנים, בקשר לשופט, זה באמת מגוכח, הפנדל שהיה במשחק הראשון היה 90 אחוז בטוח, הנבדל של מיליטו, והיום הגול של בוז'אן היה חוקי למהדרין.
אפשר להגיד על מוריניו הרבה דברים. הוא טקטיקן ענק, הוא יודע להכין את הקבוצה שלו למשחק, הוא גאון כדורגל. בן אדם ענק.. יותר שחצן, יותר פרובוקטור בשקל, יותר יהיר, יותר מעורר בחילה וסלידה. אם הוא מגיע ליונייטד כמחליף לפרגי אני לא יודע מה שאני עושה לעצמי. זה יהיה סיוט
"בונקר, בונקר ועוד בונקר, כנראה שזה המתכון לעצור את ברסה. מוריניו ואינטר הסתגרו 90 דקות, נוצחו 1:0 בקמפ נואו וזכו בכרטיס לגמר מול באיירן. שער ענק של פיקה לא הספיק. אלופת אירופה אומרת שלום" הכותרת משנה של ספורט5. איכס.
יש!!!!!! תאכלו ת'לב פרצלונה! תאכלו ת'לב ארסבל ואיווניר המילאנזי המגעיל שחיפש את אינטר כל דקה, תאכלו ת'לב ערוץ 5, 1, 2, 10, ותאכלו ת'לב כל אוהדי אינטר שלא נתנו שום סיכוי ל"קבוצה שלהם".. אינטר בלב! אנחנו בגמר! חלום.