מחזק את הראל זה היה פנדל מארץ הפנדלים. החוקה אומרת שמקום העבירה נקבע על פי המיקום של השחקן המכשיל ולא של המוכשל, והוא היה בתוך הרחבה, מסי היה מחוץ, מה זה משנה כך או כך השופט לא שרק לא לזה ולא לזה. ארסנל מבחינה הגנתית, פרט לעקב של פברגאס, עמדה מצוין בהגנה, מצוין, הפתיעה אותי לגמרי ואצלי היא זכתה בהרבה מאוד נקודות זכות שלא היו לי עבורה לפני המשחק. אבל עכשיו היא חייבת לכבוש, ולססק יש חוב. אז הנה הוא הגשים את החלום לשחק בקאמפ נואו והוא כמו קאספר, רוח (לא נעים להגיד מכר חחח).
שיוויון! וכמו שאמרתי לכם, דקה 52 ארסנל הגיעה להזדמנות הראשונה, ואני די בטוח שהיא תהיה האחרונה...כי עכשיו היא תחזור למבנה הקודם...הארכה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בוסקטס עם גול עצמי חה חה חה חה חה חה מגיע לו על הגועל נפש מהחצי גמר בשנה שעברה. ג'ון ארנה ריסרחיו בוסקטס. מה יהיה עם וייה היום? מה יש לו?
בקשה חברה. כל הליצנים שכנראה רואים כדורגל יום אחד שהמשחק נגמר. איזה טעות של בוסקטס, הפחד שלי הכי גדול כל הערב הזה. עכשיו בארסה שוב בלחץ.
איזה אדום שערורייתי, איפה ההיגיון? גועל נפש, גועל נפש. למה לשופט לגמור את המשחק? בתור נייטראלי לחלוטין, באסה לא נורמאלית, GAME OVER/
איזה שיפוט בושה, ביזיון שזה כרטיס אדום. גם אם יש לו צהוב, אולי הוא לא שמע? למה צריך תמיד להיות אטומים וללכת עם החוקה, זה לא שהוא ראה ושמע ובכוונה עצר ולא נתן להם את הכדור ואז בעט אותו, זה היה תוך כדי מהלך שאני די בטוח שהוא לא שמע. ביזיון של בוסאקה! איכס בא לי להקיא. הרי בארסה לא צריכה טובות מהשופט בשביל לעבור את ארסנל...
אדום פשוט מקומם. השופט הזה חייב להיות מורחק.. פשוט מנהל את כל המשחק הזה בצורה שערורייתית והאדום הזה בראש הרשימה.
האדום שערורייה אבל אנחנו נהנינו מטעות שיפוט במשחק הראשון אז אפשר לקרוא לזה EVEN. אין לי מושג איך אנחנו אמורים לא לספוג עד הסיום. הסיכוי קלוש עד אפסי.
לא יאמן, לארסנל אין הגנה, ביום רגיל בארסה כובשת רביעייה, השחקנים של בארסה פשוט לא רוצים לכבוש, או פשוט לא יכולים בגלל הלחץ דברים מדהים קורה פה. וייה פשוט מזעזע! סוף סוף, זה פשוט לא יאמן, ארסנל משחקת הגנה יותר גרוע מסארגוסה ואוסאסונה. ברקוביץ' תמות! יא מנחוס!
חייב להוציא את רוזיצקי, אני במקומו מכניס קשר אחורי או בלם ולהגיד לסנייה להפסיק לעלות...היחידי שצריך לנסות לעלות זה נאסרי. אין לארסנל הרבה ברירות, עדיף להם ללכת להארכה ושם כבר לנסות לראות מה עושים. מה אתם רוצים מוייה, ברקו אמר שהוא לא חלוץ :aaa021: