כמו שכתבתי זה נגמר במחצית. טוב, לא בדיוק כמו שחשבתי עם 2-0\3-0, אבל זה בגלל שארסנל נתנה תצוגה הגנתית ולא עברה את החצי ולא לחצה את ברצלונה, בניגוד למה שאמרו. במחצית השנייה היא תלחץ את ברצלונה וכמובן שזה יגמר באיזה 3\4, לפחות שארסנל יתנו איזה גול שיהיה קצת עניין
מסכים בהחלט. זה קפטן זה? אין ספק שיש לו DNA של ברצלונה, יופי של בישול לאינייסטה. הרי מלמדים בבית ספר לכדורגל שמחוץ לרחבה לא מעבירים ולא משתעשעים, בטח לא נגד ברצלונה שלוחצת חזק מאד. חבל מאד על השער הזה.
ארסנל צריכה שפפ יעשה עוד טעות, והיום קשה לי להאמין שהוא יחזור על השטות מהמשחק הראשון. לחילופין, ארסנל צריכה שברצלונה תוריד את הרגל מהגז, ואז היא קצת תניע את הכדור בעצמה ותנסה לייצר מצבים, ארסנל במצב שלא יהיה אסון מבחינתה לחטוף שער נוסף, לכן ונגר חייב לנסות ולדחוף את שחקניו קדימה, ארסנל חייבים שער, אבל אני לא רואה מצב שברצלונה לא כובשת עוד אחד.
תפסיק כבר להיות מנחוס, אתה מדבר כמו אייל ברקוביץ', או במילים אחרות כמו חובבן. המשחק רחוק מלהיות גמור, כמו שהוא יכול ללכת ל3-0 או 4-0 לבארסה, הוא יכול ללכת גם ל1-1 ו2-1 לארסנל, ההגנה של בארסה מעוררת מאוד, ארסנל לא ניסתה כל כך לתקוף, אבל אחרי השער של מסי היא תנסה.
בקשר למשחק השני (אני מקליט עשיתי הרצה לראות עניינים מרכזיים): שחטאר בדרך לשלב הבא. דוני אכל גול סטייל לירן שטראובר, איזה ליצנות. אבל בשביל להרוג את רומא, האוורד ווב בהחלטה שערורייתית ממציא צהוב שני למקסה, אם זה צהוב שני אז זה בושה.
כאילו שבאתם לראות משחק בשביל לבקר את השדרים ולא בשביל לראות כדורגל. יופי 1-0.פפ בבקשה בלי קייטות עכשיו ואנחנו ברבע.
זה לא משנה אם זה עקב או פס גרוע, זה איבוד כדור קריטי 20 מ' מהשער. כן פברגאס אשם, וכן זו דקה מאכזבת לקבל שער (45+4) כי ב 0-0 במחצית היינו עדיין יכולים לחיות בבועה שהנס יקרה הערב. ומדהים שכשמסי פוגש את אלמוניה הוא מתחיל בהתעללות, אוף...
גם ב2006 בגמר ארסנל בזבזבה זמן וחטפה וגם היום.. כן כן אדומים לשחקני בארסה, שום מילה על פנדל על מסי, שום מילה על אדום לואן פרסי. אני לא נוהג להגיב בדיוני אלופות רק בגלל השטויות האלה אבל היתי חייב כבר.
יצא לי רק לזפזפ לערוץ של שחטאר-רומא כדי להרגיע את רפלקס ההקאה שלי מברקוביץ', אבל לא הגיע במקרה איזה אדום לדה-רוסי נדמה לי שדפק מרפק לסרנה?
אין לי ספק שארסנל לא באה בגישה הגנתית - אנחנו פשוט לא מצליחים לשמור על הכדור לשניה, השחקנים נכנסו לפאניקה והשאר היסטוריה. JR ריקלמה - ההודעות שלך כל כך עלובות שאפילו לטוקבקים של וואן לא הייתי מכניס אותם. ילד מסי טיפוסי.