אלופות: אין הפתעות, בארסה ושחטאר בשלב הבא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏7/3/11.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

יונייטד במקום הראשון די בזכות זה שהיריבות גם הם נחלשו ועושת את הכל בשביל לא לקחת אליפות...גם אוהדי יונייטד מסכימים שזאת היונייטד החלשה ב10 שנים האחרונות(בזה אני לא בטוח ב 100%) אבל בטוח שזאת היונייטד החלשה בחמש שנים האחרונות

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל במחצית הראשונה ראינו שארסנל הצליחה לעצור בצורה מאוד טובה את בארסה! ראינו שנכון אין להם את סמואל, קיבו, לוסיו וכל מי שציינת, אבל תסכים איתי שנוכח היכולת הטובה של ארסנל במחצית הראשונה, שהיא היתה הרבה מעל לרמת השחקנים, במחצית השניה, עם עוד תוספת של שחקן הגנה, כנראה שזה היה עושה איזושהי בלימה לברצלונה, אני לא אומר שארסנל היתה עוברת, אבל אחרי ההרחקה, זה היה הסיכוי היחידי שלה להמשיך שלב, לא להמשיך בתוכנית המשחק שהיה ברור שב-1:1 ובמצב של עשרה שחקנים עם "ההתקפיות" היתה קורסת.

אני רואה עכשיו במקביל את השידור החוזר, בנדטנר - מביך, לא מתאים לארסנל, זה רגעים שנמדדים בהם שחקנים גדולים וזה מה ששחקנים מחכים להם, מצב אחד, יחיד, בודד, בשביל משחקים כאלה שחקנים משחקים בקבוצות הגדולות, לפחות היה בועט משהו כמו איזה מסכן הוא נראה במהלך הזה. איפה הוא ואיפה ואן פרסי ואפילו ארשאבין, איפה איאן רייט האגדי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/11
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני דווקא אהבתי את הקו ההגנה הגבוה, ברסלונה לא הצליחה לנצל את החסרונות שלו יותר מדי פעמים לפני ההרחקה. דווקא ברגעים שארסנל התקפלה לתוך ה-30 מ' האחרונים הם נראו יותר מסוכנים (לפני ההרחקה). לראייה גם ששלושת הגולים הגיעו כשההגנה עומדת על (או בתוך) ה-16.

4. Ryan Giggs11 Member

אני בהחלט יכול להבין למה אתה אומר את זה ועדיין יונייטד יכולה לנצח את ברצלונה בשני מפגשים של בית חוץ.
    אם זאת הייתה סדרה של 7 משחקים כנראה שאף קבוצה באירופה לא הייתה מנצחת את ברצלונה אבל כשמדובר בשני משחקים בהחלט אני מאמין בקבוצה שלי שתוכל לנצח את ברצלונה.
    אבל קודם שנעבור את מארסיי.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת? שזה היה יותר מהשטויות שהשחקנים של ארסנל עשו, כשניסו לצאת להתקפה במסירות קצרות ולפעמים מאוד מסוכנות בשטח שלהם ליד הרחבה במקום להעיף את הכדורים למעלה שזה ה-א' ב' של מצבים כאלה...לשחק כאילו אתה בהתקפה קרוב לקו ההגנה שלך מול ברצלונה במסירות קצרות זו התאבדות ועובדה שהגול הראשון הגיע ככה, כשמעיפים כדורים למעלה לשחקנים גם אם זה נותן 4-5 שניות לשחקנים שלך לאוויר ולהתארגן, אתה כמעט לא רואה את ההגנה מגיעה למצבים מסובכים. מסוכן, להעיף. זהו אין חוכמות.

6. SeRgInHo Member

בעונות הקודמות בפרמיירליג היונייטד של השנה לא מסיימת בטופ 4. למזלה צ'לסי וארסנל עוד יותר אימפוטנטיות ממנה.
    וכן לצ'לסי יש מצ' אפ הרבה יותר טוב מאשר ליונייטד מול ברסה. את מי אתה רואה מתמודד מול הקישור של ברסה? סקולס, פלטצר וקאריק? תעשה טובה...

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אנחנו טוענים את אותו הדבר...כי גם אני חושב שיונייטד היא מבין 4-5 הקבוצות שכן מסוגלות לעצור את ברצלונה וזאת לא תהיה הפתעה

8. Emile Zelicky Member

בולשיט, אפשר להכניס עוד שחקן הגנה במקום שחקן התקפה, כדוגמת סקילאצ'י או אבואה או גיבס, יש כלים.

9. zivmay Member

אני באמת לא מצליח להבין את ההשוואה בין בארסה של השנה וזאתי של שנה שעברה.
    יש הבדל עצום בין השניים, למרות שגם שנה שעברה בארסה זכתה באליפות.

כמעט כל שחקן שתוציא מההרכב של בארסה יכול להפוך את המשחק שלהם וכלום ושום דבר.
    וזה מה שמיוחד בקבוצה הזאת. שנה שעברה ראינו במשחק מול אינטר את בוז'אן\זלאטאן וקייטה.

השנה יש את וייה וקייטה כמעט שלא מתקרב להרכב. זה הבדל עצום. זלאטן ובוז'אן לא מתאימים לשיטה של בארסה, וייה מתאים כמו כפפה ליד. ושאנייסטה משחק תמיד באמצע לצדו של צ'אבי, השילוב הזה קטלני לכל קבוצה בכל מגרש בעולם.
    בארסה של היום הייתה אוכלת את אינטר של שנה שעברה, וזה לא שאלה בכלל.

אם כבר להשוות, תשוו בין הקבצה הזאת לקבוצה שלפני שנתיים. הקבוצה שלא נתנה סיכוי למנצ'סטר אפילו עם הגנת טלאים.
    שאטו בתפקיד ויייה, ואינייסטה שיחק רוב הזמן במרכז.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זימאי, זה שטויות במיץ. להגיד שיש שינוי עצום בין בארסה של השנה לזו של שנה שעברה או זו שלפני שנתיים זה שקר גס. יכול להיות שבארסה השנה יותר טובה עם הכניסה של וייה אבל ממש לא במושגים שאתה מנסה לצייר את זה, וגם הקביעה הזאת שבארסה של היום היתה אוכלת את אינטר של שנה שעברה וזה לא שאלה בכלל היא חסרת ביסוס ומגוכחת לחלוטין, כשבפועל, אותה בארסה בדיוק, מינוס ויה + זלאטן, הוכיחה שלא, כשאכלה שלישייה בסאן סירו ובקאמפ נואו לא הצליחה לפצח את הבונקר וההגנה המושלמת של אינטר, ולא, גם אם ויה היה בבארסה ההיא, עם היכולת של אינטר בשנה שעברה מבחינה הגנתית והתקפית, גם אז בארסה הנוכחית לא היתה עוברת את אינטר. ובכלל אתמול מה וייה הוסיף אתמול לבארסה בדיוק? כלום ושום דבר, אם הם לא היו עולים, הרבה זה היה בגללו. ואני יוסיף ויגיד שעם כל הכבוד לויה, הוא המוציא לפועל! אם סוגרים את השלישייה: מסי, צ'אבי ואינייסטה בצורה הרמטית כמו שאינטר עשתה בשנה שעברה, וייה יכול לקפוץ מיליון פעם באוויר, לא יגיע אליו כדור אחד ובארסה לא תעבור. לא הבנתי מה רצית להגיד לגבי העניין של בוז'אן/קייטה/זלאטן - זה חלק מהמשחק, מה אתה רוצה? קיצר גם עם וייה בשנה שעברה עם המשחק של אינטר בצמד המשחקים בארסה לא היתה עוברת, שזה עונה למה שאתה טענת. מה זה אם? אם! השופט הנורבגי היה שורק לפנדל אז בוודאות בארסה לא היתה עולה, אם דה בלייקר לא היה מרחיק את מוטה אז בארסה לא היתה מגיעה גם ל-3 המצבים שמתוכם היא הבקיעה ב-90 דקות, מה זה אם? ואיך אפשר לקבוע שקבוצה בשנה X גוברת על קבוצה בשנה Y בכזו נחרצות כשאי אפשר להעמיד את 2 הקבוצות על כר הדשא באותו כושר ובאותו רגע נתון עם אותם המאמנים וכל התנאים שמסביב, תחסוך לנו את הזמן...

11. alexshw Member

ברסה שפגשה את אינטר חסרה את אינייסטה וזה הבדל ענק.
    את הצמד צ'אבי את אינייסטה כמעט בלתי אפשרי לסגור. את צ'אבי לבד אינטר עוד איכשהו סגרהוגם זה אחרי שהייתה ביתרון שני שערים.

12. zivmay Member

אז מצטער לבשר לך, אין לך מושג איך השיטה של בארסה עובדת.
    מה רק אני רואה הבדל עצום בין השנה לשנה שעברה? מה אתה עיוור?

רק אני רואה הבדל, בזמן שקייטה משחק במקום אינסייטה, או בוז'אן במקום ווייה, או אדריאנו במקום אלבס?
    שנה שעברה בארסה שיחקה 90 אחוז מהמשחקים, עם קייטה במרכז וזלטאן או בוז'אן בשלישייה הקדמית, וכן זה הבדל עצום, וכן בארסה של העונה היתה מפרקת את אינטר, ואם אתה אומר שלא אתה כנראה עושה את עצמך עיוור.
    אפילו בנאדם טיפש יכול להבדיל בין הקבוצות.

השליטה של וייה בכדור, אי ךשהוא מבין את ההנעת כדור של בארסה, הנגיעה הקטנה בגול של צ'אבי אתמול, בוז'אן וזלאטן בחיים לא היו עושים את זה, כי הם לא שחקנים אינטלגנטים מספיק.

הבאת זלטאן במקום אטו שנה שעברה הייתה כישלון צורם, וראו את זה בכל משחק של בארסה. החזרת אינסייטה למרכז על חשבונו של קייטה והבאת וייה מראה שפפ הבין כמו כולנו שהקבוצה של שנה שעברה הייתה כישלון, למרות הזכייה באליפות.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבבה, אני עיוור, אין לי מושג בכדורגל, אתה גאון הדור, בארסה של השנה היא פי מיליארד הקבוצה הכי טובה מאשר שנה שעברה ובזאת סיימתי את הדיון העקר הזה שלא מוביל ולא יוביל לשום מקום, אינטר של שנה שעברה היא פח ובארסה הנוכחית היתה אונסת אותה 6:0 בלי שאלה בכלל, גם בבית וגם בחוץ. סבבה. 2:3.

עזוב את העובדה שאתמול ויה במשך 45 הדקות הראשונות בכלל לא נכנס לרחבה של ארסנל והוא ופדרו כמעט ולא נגעו בכדור...הלאה לנושא הבא.

14. riquelme1 Member

אתה מדבר שטויות, מה הקשר אדריאנו במקום אלבס?

אין הבדל משמעותי בין בארסה של העונה לשנה שעברה, כמו שאמרו לך כאן הסיבה שקייטה שיחק, זה שאיינסטה היה פצוע, וזה היה חסרון גדול לבארסה, ווייה במקום זלטאן, שכן וייה הרבה יותר מתאים לשיטה של בארסה.

בארסה ניצחה את אינטר 1-0 גם בבונקר מטורף של האיטלקים, שלא היה קרוב למה שארסנל עשתה אתמול.

15. JR-Riquelme Member

די כבר לדחוף את אינטר לכל מקום, הבנו שהם עברו, חאלאס. כל הודעה שלך מקושרת איכשהו לבונקר המושלם בקאמפ נואו. הבנו!