אין מצב, גם יונייטד לא בנוייה לעמוד בהגנה מול בארסה וגם לא תצליח למסור 3 מסירות בגלל הלחץ, אין להם את הכלים בדיוק כמו לארסנל. היחידים שיכולים להדיח את בארסה במשחק חפירות הן צ'לסי ואינטר (ואולי גם איכשהו מוריניו).
יש המון קבוצות שיכולות לנצח אותנו. תפסיקו להתרגש מבן שזורק לכם 2-3 משפטים שחצנים מתגרים בכוונה לעצבן אותכם. צ'לסי, אינטר, מנצ'סטר וריאל. הן לדעתי ה-4 קבוצות שיכולות להעיף אותנו, ואיתן גם ליברפול שראינו מה מסוגלת לעשות ביום טוב. הן אולי פחות טובות בליגות שלהם, אבל במשחקי נוקאאוט זה שונה לגמרי-ושם הן לא נחותות מברסה. זה שברצלונה משחקת הכי יפה לא מבטיח לה עליונות ונצחונות על הקבוצות האלה.
אם אנחנו התקרבנו 25 דקות וכרטיס אדום אחד מעליה נגדם (ועזבו את זה שהם שיחקו הרבה יותר טוב מאיתנו), אז רוב הקבוצות במפעל יכולות גם כן. אבל עדיין הסיכויים של ברצלונה מול כל קבוצה הם מאד גבוהים, אני מעולם לא ראיתי כזה לחץ על הכדור בכל חלקי המגרש, אין לי מושג איך הם עושים את שם אבל גוארדיולה רק בגלל זה גאון. הצירופים בהתקפה והיכולת של השחקנים שלהם להחזיק בכדור בלי לאבד אותו זה קשור ליכולת של השחקנים יותר, אבל הלחץ... בליגה האנגלית ששם שחקנים רצים 90 דקות כמו מטורפים, לא נתקלתי במשהו שמתקרב לזה אפילו. Bensch - תודה שהזכרת לנו למה אנחנו שונאים את ברצלונה.
זה לא פאייר דניס, מה ברסה אשמה שיש לה אוהדים טמבלים ושחצנים? לא כולם כאלה וזה לא מעיד על הקבוצה. אני יכול להביא לך 20 אוהדים בארץ שיכולים לנהל דיון בצורה אוביקטיבית בלי לעקוץ. פפ בעצמו אמר שההרחקה של ואן פרסי לא מובנת לו, וכל אוהד ברסה שפוי יגיד שההרקחה לא מוצדקת. אבל עדיין-אין דבר כזה מגיע בכדורגל, נכון? שיחקנו מעולה נגד 11, ושיחקנו מעולה נגד 10. נשחק מעולה גם נגד 12. היינו יותר טובים ממכם ובסיכום הקבוצה הטובה ביותר עלתה.
על אותו משקל, מה בארסה אשמה שהתקשורת כאן גורמת לכך שחצי מהאנשים יישנאו אותה רק בגלל החנפנות המוגזמת אליה?
אין ספק שהסיבה שאחת הסיבות המרכזיות לשנאה שאני ורבים אחרים רוכשים לברצלונה (ושלא תטעו, זה לא אומר שאני לא מעריך אותם בתור קבוצת כדורגל גרידא) היא הפמפום הדוחה ובלתי פרופורציונלי בעליל של התקשורת בכל מה שקשור ל"בארסה", ואותם טרמפיסטים ואוהדים בשקל, אבל יש משהו גם בהתחסדות של המועדון הזה וההתייפייפות שלו שפשוט מעלה את הסעיף. הדוגמא הכי מובהקת היא סוגיית פאברגאס ומסצ'ראנו בקיץ. בחיי שלא ראיתי מעולם מועדון ששולח שחקנים לתקשורת שיידברו באופן כ"כ בוטה וישיר במטרה להפעיל לחץ פסיכולוגי ולהעביר אליו שחקן.
תשמע, אין ספק שברסה שלטה אתמול במשחק, אבל עדיין, בכדורגל אין מגיע, פשוט ככה, גם אם אתה מגיע ל100 מצבים במשחק ולא מבקיע אף אחד, והקבוצה השנייה מגיעה למצב אחד וכובשת, אז הפסדת, ועם זה אין מה לעשות, אתה יכול להאשים רק את עצמיך שלא ניצלת את המצבים. מצד שני, טעויות שיפוט זה לא משהו שהוא חלק מהמשחק כמו שבלאטר מנסה לצייר את זה, ההרחקה אתמול מאוד עזרה לכם.
ארשאבין, עכשיו אתה גורם לי להקיא מהרגשי נחיתות והעיוורון שלכם. ברסה מעולם לא שלחה את צ'אבי ושחקנים אחרים שידברו בכוונה על השחקנים שברסה מעוניינת בהם. העיתונאים שואלים שאלות והם מקבלים תשובות, פשוט מאוד. תפסיקו לחיות בסרט שבדברים האלה מתעסק רוסל\לאפורטה. זה פתאטי ומוציא לי את החשק לנהל דיון איתכם. שלא תהפכו כולכם להיות כמו סרגיי. טעויות ישפוט הן חלק מהמשחק. לנו נפסל שער חוקי של מסי משחק שעבר, ואתמול אדום לבלם שלכם ופנדל על מסי במחצית הראשונה. אתה לא רואה אותנו בוכים על זה, ומצד שני-אני לא רואה אותכם מודים בזה.
קודם כל במשחק הראשון, כן היה נבדל, כי כשפדרו בא למסור הכדור פגע בדג'ורו ואז שוב פגע בפדרו ומשם עף למסי, וברגע הזה אם תשים לב טוב, לדעתי היה נבדל. ולא טעויות שיפוט, לא חלק מהמשחק.
דווקא בדיונים שאחרי המשחק הראשון רוב האוהדים כן הודו שלא היה נבדל ושנפסל גול חוקי. בקשר לשאר ההודעה שלך, שום רגשי נחיתות. זה לא משנה אם רוסל או לאפורטה עסוקים בזה או שהשחקנים אמרו את זה על דעת עצמם. זה עדיין גועל נפש. אל תשחק אותה תמים עם התירוץ של "העיתונאים שואלים שאלות והם מקבלים תשובות", כי כולנו יודעים שבקלות מאוד אותם שחקנים יכלו לצאת "פוליטיקלי קורקט", אין בזה שום דבר רע. אני עוד לא שמעתי שחקנים מדברים ככה על שחקנים מקבוצות אחרות. תסלח לי מאוד, זה פשוט עבר כל גבול.
אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה ארשאבין, שהשחקנים עושים מסיבת עיתונאים ורק מחכים לשאלה על ססק\מסצ'רנו, או שהם מקבלים הוראות ברורות מלאפורטה\רוסל לדבר על השחקנים האלה. זה פתאטי בעייני, ודוחה בידיוק כמו האהדה העיוורת הזאת לברסה. שחקני ברסה עונים על השאלות שואלים אותם. ובכלל, קצת חוצפה מצדכם בכלל לדבר על עניין ססק, בכל קשר. אני חושב שממזמן איבדנו את כללי הנימוס והאתיקה, ובמחינתי-ששחקני ברסה יתנהגו בצורה הכי מסריחה בעולם בכל הקשור לססק וארסנל. ועדיין, הם לא עשו זאת. הם ענו על שאלות ששאלו אותם, והם היו עונים אותה תשובה על כל שחקן "בית" אחר שמשחק בקבוצה אחרת.
טוב איך הגענו לדיון הזה עוד פעם? ארשבין, מה הקשר עכשיו לנושא הזה? בנוגע לכל עניין השיפוט, נסכם כך - במשחק הראשון נפסל לברצלונה גול חוקי ככה שסה"כ אי אפשר להתלונן על השיפוט, עם זאת, ההרחקה היתה כל כך מגוחכת ובטח שיותר מזעזעת מבחינת אם השופט ראה פנדל או לא, ובסופו של דבר זה גמר לנו את כל הסיכויים. בכל מקרה, לברצלונה הגיע לעלות, הם קבוצה גדולה, אנחנו נתנו את כל מה שיש לנו וזה לא הספיק, אוהדי שתי הקבוצות יכולים להיות מרוצים. פורצה מילאן.