אה רודס, קפצת לביקור? אני שמח...תחזור לישון. http://up351.siz.co.il/up1/ymvj1ntwowdk.Xxx שופט מסריח, לא מגיע לברסה.
מצידי הייתם יכולים גם להיות עם אחוזי שליטה של 90%, זה לא משנה את העובדה שהשופט זיין את ארסנל. ממתי יש מגיע בכדורגל?
ברצלונה קבוצה מצוינת והכי טובה בעולם ללא ספק, אבל למה כל פעם כאשר היא נקלעת לבעיה, השופט צריך להתערב ולהשפיע על המשחק? האדום של ואן-פרסי זה פשוט החלטה נבזית של שופט מנוול שהחליט לגמור לארסנל את מעט הסיכויים שעוד היו לה במשחק הזה במצב של 1:1, עם 11 שחקנים מול 11 שחקנים. בדיוק כמו במשחק של ברצלונה מול צ'לסי אז עם כל הפנדלים שהיו ולא נשרקו, בהוראת אופ"א לשופטים כמובן. הנה מה שהיה לואן פרסי להגיד על השופט: "בדיחה" והוא צודק כמובן. עברה בקושי שנייה מרגע השריקה ועד הבעיטה של ואן פרסי. זה לא שואן פרסי השתעשע עם הכדור עוד 10-15 שניות, הוא קיבל כדור וניסה לבעוט, כמו שכל חלוץ היה עושה במצב הזה.
נראה לי שזה היה המשחק הכי חד צדדי שראיתי בחיים... תענוג של כדורגל. אינייסטה ואבידל הם תופעות טבע אגב, אומרים שפפ ממציא את המשחק מחדש עם בארסה הזו - אני לא מסכים. ונגר, לעומתו, המציא שיטה להבקיע בלי לחבר מסירה אחת! מדהים!
אז על סמך מה אתה קובע שאתם הכי טובים בעולם? זה שאתם שוחטים קבוצות בספרד? אז העפתם אותנו, סבבה אתם ברבע, נראה יש מספיק קבוצות שיכולות להעיף אותכם.
אז תגיד מההתחלה שאתה אוהד ארסנל... היית חוסך לי הקלדה מיותרת תהיה בריא ונפגש בשוק ההעברות\בפעם הבאה שתתנפחו מעבר למימדים שלכם\all the above
אני עדיין לא נרגע מהמשחק של אתמול...ברצלונה שיחקה הכי קרוב שאפשר למושלם...פשוט לא לאבד שום כדור ולגרום ליריבה לא לבעוט כל המשחק ובקושי לעבור את החצי זה נדיר, בטח כשהיריבה זאת ארסנל..אולי עכשיו אנשים יבינו שזה לא שאין ליגה בספרד אלא שזה בלתי אפשרי כמעט להתמודד עם ברצלונה ושיש אולי 4-5 קבוצות שבאמת מסוגלות לעצור אותם...
הקבוצה היחידה שיכולה לעצור את ברצלונה, ואני מאמין שגם תעשה את זה במידה וייפגשו, היא מנצ'סטר יונייטד. םרגוסון לא יהיר כמו ונגר, פרגוסון יודע םג להכין את השחקנים שלו טוב יותר למשחקים מהסוג הזה, וחוץ מזה עומד לרשותו סגל פנטסטי, בעיקר לכל הקשור להגנה וקישור.