הודעה נהדרת. נגעה באמת בכל הדברים שהיו במשחק ותוך שמירה על אוביקטיביות, שאפו. אני בטוח שאפילו השדר הקטלוני ששידר את המשחק בספרד היה יותר אוביקטיבי מארבל וברקוביץ'. פשוט בושה, אמרתי כבר שהיום השתחררתי מצה"ל אחר 3 שנים, גאה מאוד. אחרי המשחק הזה התביישתי לחיות במדינה שמתייחסת ככה לספורט מס' 1 בעולם. פשוט מבייש. זה מתחיל בתקשורת באנטרנט ובעיתונים ונגמר בשידור כל כך מגעיל, משפיל ולא אובייקטיבי של ארבל וברקוביץ'. אההה... ושברקוביץ' לא יזיין לנו בשכל בבקשה שהוא רואה את הליגה האנגלית. בבקשה, רק לא זה.
ארסנל באמת נלחמה בצורה מעוררת כבוד, אבל אני חושב שמארסנל אפשר וצריך לצפות ליותר. כהתיישבתי על הכורסא כמה דקות לפני המשחק, היו לי ציפיות לחזות במשחק בין שתי אימפריות כדורגל גאות ולא במופע חד צדדי. כשברצלונה מגיעה כל כך חסרה מאחור, אני מצפה מכל קבוצה לייצר לפחות מצב הבקעה אחד לרפואה, בטח מקבוצה כמו ארסנל. alexshw - ידוע לי שאריק אבידל יכול לשחק גם בעמדת הבלם (מה שלא היה נכון בתחילת העונה, כי לקח לו זמן להסתגל לתפקיד). הכוונה היא שברצלונה הפסידה אותם בתפקידים המקוריים שלהם וזה עלה להם בהתקפות מסויימות, בעיקר כשאדריאנו קיבל החלטות נוראיות.
ברקו לא רואה ברצינות שום דבר. הוא לא מתכונן למשחקים וברובם הוא גם לא יודע איך קוראים למרבית השחקנים. ברקו טוב לשדר את השכונה הישראלית, כשמשחקים בהליכה ועובר הרבה זמן בין אירוע לאירוע ואז צריך לבדר את הצופים במקום השחקנים במגרש. מביך בכלל איך מעלים אותו כמועמד לאמן קבוצה או נבחרת. קבוצת פארק לא הייתי נותן לו. הבחור לא מסוגל להתייחס ברצינות למקצוע. היהלום הצהוב, אתה בהחלט צודק, אבל שוב ברסה כבר די רגילה לשחק העונה עם אבידל כבלם ומבחינה הגנתית זה היה פחות קריטי. בכל אופן מסצ'רנו נתן כנראה את המשחק הכי טוב שלו בברסה וזה ובוסקטס ממילא שיחק את כל המחצית השנייה בקישור.
ארסנל עם 0 בעיטות לשער לפי הסטטיסטיקה הרשמית (אינטר בשנה שעברה בעיטה אחת לשער). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
מה זה THE EXPRESS? פפ באמת התראיין אליהם? או שזה היה למקור אחר? ואם כן הוא דיבר, זה באמת היה באנגלית, או שמישהו תירגם את המילים שלו איך שנוח לו? החבורה הזאת מנפיקה כל-כך הרבה גולים גדולים עד כדי כך ששערים כמו הראשון מתחילים לעבור בתת-מודע כמובנים מאליהם. הרבה פעמים יש טענה שכששחקן עושה משהו מדהים ולא מקבל התייחסות ראויה, אומרים שאם מסי היה עושה את זה "כולם היו גומרים". אבל זה עובד הפוך לא מעט - אני חושב שאם צמד שחקנים אחר היה אחראי לשער כמו הראשון של ברצלונה, היו מתלהבים ממנו/מהם הרבה יותר. זה גול מדהים.
זה לא פשוט, בהתקפה ברצלונה עלתה עם כל התותחים הכבדים, כך שכל החיסרונות שלהם בהגנה די מתבטלים ולא רלוונטיים, ברצלונה שלטה במשחק כמו שהיא יודעת, כך שאפילו לא נתנה לארסנל סיכוי לנצל חיסרון של שחקן זה או אחר בהגנה. קשה עד בלתי אפשרי לבוא בטענות לארסנל, זה לא היה תלוי בה, בשום שלב במשחק.
כל הקרדיט הולך לברצלונה. בחיי שלא ראיתי לחץ כזה על הכדור. אין דברים כאלה, כל פעם הם מצליחים להפתיע אותך מחדש עד כמה הם טובים. אני יוצא מנוחם שאני לא צריך לפגוש אותם יותר בזמן הקרוב. לשחק מולם זה גיהנום. מסצ'ראנו אכן בכושר נהדר כמו שכבר כתבתי לפני המשחק אבל תהיה לו בעיה קשה ברגע שפיקה ופויול יחזרו כי הוא פשוט פחות טוב מבוסקטס. בהרבה.
כל הכבוד לברצלונה, המקום ברבע הגמר בהחלט הגיע להם הערב. הם ידעו לבטל את ארסנל לכל אורך המשחק, וקבוצה שלא בועטת לשער במשך משחק שלם לא יכולה להעפיל לשלב הבא. ארסנל באמת נתנו הכל על המגרש, אבל אני חושב שכל קבוצה שהייתה משחקת נגד ברצלונה היום הייתה מתקשה להגיע לאיזור השער שלה. זה לא שלארסנל אין את היכולת לעשות את זה, היא פשוט לא נגעה מספיק בכדור בשביל להוליך אותו לכיוון הרחבה של ברצלונה. השופט היה רע, ואני עדין. הפנדל על מסי לדעתי לא עבירה ופה עוד אני הולך איתו כי שנייה לפני המגע של ד'גורו ברגל של מסי, הארגנטיני נותן קפיצה קלה והוא יותר מתנגש ברגל של ד'גורו מאשר ההיפך ואני יכול להבין את זה. מה שהיה אח''כ עם המכות של אבידל ו ואן פרסי היה צריך להיגמר בצהובים לפחות ל 2 שחקנים (חניקה של אבידל). הצהוב הראשון לואן פרסי לדעתי גם לא היה במקום, אלבס נפל מליטוף קל בפנים שלו אחרי שואן פרסי הופתע לראות אותו מול הפנים שלו. הצהוב השני של ואן פרסי גם הוא לא היה במקום. כושלייני היה צריך לראות אדום, אם לא בפנדל על פדרו אז בכניסה המאוחרת אחרי השריקה בוייה שהתגלגל שם כאילו ירו לו ברגל בערך (והוא קם בדיוק אחרי 3 שניות). בהצלהח למארסיי בשבוע הבא.
מסצ'רנו פחות טוב מבוסקטס לברסה. מסצ'רנו כקשר אחורי בקבוצות אחרות לא פחות טוב מבוסקטס. היכולות ההגנתיות שיש לו לבוסקטס כנראה לא יהיו בחיים. במשחקים כמו אלה-הבחור פשוט אלוהי. הוא נכס.
לעומת 20 של בארסה ו12 למסגרת. אליאס, תגובה מעולה, אהבתי את הסיכום שלך למשחק. רק הרקולס שלך ניצחה אותם.... בארסה של העונה היא באמת קבוצה לא מהעולם הזה, ואולי הקבוצה הכי טובה שראה עולם הכדורגל. עדיין ראיתי משחקים טובין יותר של בארסה, אולי זה הלחץ של לחזור מפיגור, או החיסרונות של פיקה ופויול. ססק פברגאס שחקן אדיר, הוא לא מכר משחק ולא נעליים, ססק הוא מקצוען, הוא לא היה כשיר למשחק ב100 אחוז, גם אחרי המשחק ראו את זה, העקב היה חסר אחריות, אבל זה חוצפה ויריקה לפנים מה שארסנל עושים לשחקן מספר אחד שלהם ב4 שנים האחרונות. ססק פברגאס. :aaa8:
מסכים לגמרי, עם כל ההערצה שלי למסצ'ה, בברסה בוסקטס יותר מתאים ועולה עליו. בקבוצות אחרות, מכיוון שאין קבוצות שמשחקות כמו ברסלונה שאני מכיר, יש לי הרגשה שמסצ'ה לרוב יהיה עדיף.
הוא לא מכר את המשחק ולא נעליים אבל התירוץ של עניין הכשירות ממש לא משנה לי. גם ג'ק וגם ואן פרסי לא עלו כשירים והם קרעו את התחת היום כמו כל שאר הקבוצה. אפילו ואלדס התאמץ יותר היום.
חוצפה מה שאנחנו עושים לו? הוא מלך אצלנו, מלך. קפטן. מה שהוא עושה זאת יריקה. מפלרטט קיץ שלם עם ברצלונה ובסוף נשאר. יש יותר יריקה מזה? ומה התגובה שלנו? מריעים לו כמו גדולים, כי הוא עדיין שחקן שלנו, והוא ראוי לתשואות האלה ולהאהבה מהקהל. שום בוז, שום שריקות, שום חלוצות שחורות. כלום. נאדה. אז לפני שאתה יואצ בהצרות מפוצצות, עדיף שתבדוק אם יש להן גיבוי.
וואו. אין לי מילים. אוהדי ארסנל אשמים? אנחנו יורקים לפברגאס בפרצוף? הבן אדם הגיע למשחק כדי ללכת. הלך מקצה אחד של האמצע לקצה השני. בושה וחרפה איך שהוא שיחק היום. כמו שאמרתי אם הוא רוצה שיישאר כבר עכשיו בברצלונה. ווילשיר לא רואה אותו ממטר.
נכון השופט אידיוט וברקוביץ' אידיוט, כמה פעמים אמרתי במהלך השידור הזה סתם תפה כבר מפגר.. אבל למה להתעסק בשטויות האלה במקום להתענג על כל רגע שאנחנו זוכים לראות את הקבוצה הזאת. אבל האמת, אני יכול להבין כי באמת שנגמרו כל המילים עליה. אז אני רק רוצה להתייחס לכמה נקודות. דבר ראשון מסי. כמה שזה נראה שאין דברים כאלה ושיותר מזה אי אפשר, הוא רק מוכיח אחרת וממשיך להדהים ולעשות דברים שמעולם לא נעשו עם כדור, לפחות לא על דשא ובמעמדים כאלה. הוא מקבל כדור מאינייסטה, מקפיץ לעצמו פעם אחת, יוצא מולו שוער והוא מקפיץ שוב מעליו ורק אז מסיים את זה. מראדונה והמונדיאל שלו במקסיקו לפני 25 שנים יכולים לקפוץ לי. לא היה דבר כמו מסי, באמת שאין מילים לתופעה הזאת. דבר שני אינייסטה. היום הוא חזר להיות השחקן שהוא היה לפני כמה שנים, זה שעושה מהלכים שמשנים משחק אבל אף אחד לא שם לב אליו. כמובן שאחרי כל התודעה שהוא קיבל בשנים האחרונות כבר לא מתעלמים ממנו, אבל המהלך שלו בגול השני היה כזה מהלך של אינייסטה הישן, איך שהוא חלף בקלות בין כמה שחקנים ונתן פס עומק שהגיע לוייה וממנו לצ'אבי, זה כ"כ הזכיר לי את הגול בגמר ב2006(לא צריך להזכיר מול מי..) עם המסירה הקטלנית ללארסון שהעביר לאטו. והבישול הגדול לגול הראשון, התנועה הזאת עם הרגל שזרקה 3 שחקנים של ארסנל שעמדה בהגנה כ"כ טוב עד אותו רגע.. אחרי משחקים כאלה זה נראה שאחרי הכל אנדרס אינייסטה הוא הנכס הכי גדול שיש לקבוצה הזאת. והשחקן האחרון שאני אתייחס אליו הוא דווקא זה שנראה הכי חלש וחלוד היום, דויד וייה. אני פשוט אוהב את השחקן הזה. אומרים הרבה על מסי שהוא לא כופה את עצמו על המשחק ומפרגן כשצריך, אני חושב שאצל וייה זה אפילו יותר בולט. וייה גם ביום הכי חלש שלו יתן את הקטנה הזאת שתשים את הכדור בדיוק איפה ואצל מי שצריך, או ירים את הרגל וישאיר את הכדור למי שנמצא לידו, כי הוא פשוט יודע להזרים את המשחק של הקבוצה שלו לכיוון השער. אז היום הוא החמיץ וכדורים ברחו לו מהרגליים, אבל הוא בחיים לא ינסה לעשות דברים לבד כדי להראות לכולם שהוא יודע. הוא היה שם כדי לחבר בין אינייסטה לצ'אבי ולהשלים את המהלך של הגול השני. הוא משחק פשוט וחכם ולא חושב שזה בושה להשאיר את הבמה לאחרים. גם היום יש לי רק מילים טובות להגיד עליו.