אלופות: אין הפתעות, בארסה ושחטאר בשלב הבא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏7/3/11.

1. k_700 Member

נהיה כנים, גם לולא ההרחקה לארסנל לא הגיע לעלות היום.

שאפו על ההופעה של אלמוניה, נתן הופעה גדולה ואני מקווה שזה יקנה לו קרדיט ושגם אם שצ'סני יחלים הוא יפתח בשבת.

ווילשייר היה השחקן הכי טוב אצלכם על בשדה.

ססק, בלי קשר אם היה כשיר או חצי כשיר פשוט בהופעה מחפירה.
    לא לקח מנהיגות, לא ביקש את הכדור, ובתמורה הוא נתן לבארסה גול במתנה בדקה ה-48(של תוספת הזמן).

אני הייתי פותח בועדת חקירה לבדוק אם ססק סיכם לפני המשחק עם בארסה.
    פשוט גועל נפש. גם כששחקני בארסה התנפלו על שחקן מארסנל ססק כאילו נשאר בצד, לא בא להרגיע, לא בא להרביץ, לא בא להנהיג. במקומכם לא הייתי רוצה לראות אותו גם בשבת בהרכב.

מעבר לכך, ונגר איחר לדעתי עם החילוף של רוזיצקי שהיה צריך להגיע ישר אחרי ההרחקה של ואן פרסי.
    ראינו עד כמה מסוכן יכול להיות ארשבין שגם חזק פיזית יותר.

נ.ב.
    שיפוט מגעיל, פשוט להיגעל.
    בקושי שורק לעבירות על ארסנל וגם כשאלו קורות, נותן צהוב שני על כביכול בזבוז זמן של ואן פרסי כשהוא יודע שיש לו צהוב והגיוני מאוד שואן פרסי בכלל לא שמע את השריקה כי גם שחקני בארסה רצו איתו.

ביזיון ולא בפעם הראשונה בקאמפ נואו. השופט מהדקה הראשונה רצה את בארסה ברבע ואני לא מתבייש להגיד את זה. בטח אחרי שהפסטיבל הזה נמשך עוד מהלפני שתי עונות כשהם פגשו את צ'לסי בחצי.

שידור מגעיל, הכי מגעיל ששמעתי העונה.
    ברקוביץ' וארבל בחוסר אוביקטיביות משפיל, פשוט ככה. משפיל בשבילהם, משפיל לאוהדי ארסנל.
    איכסס. כל עבירה של שחקן של ארסנל זה מינימום צהוב או פנדל(גם אם העבירה מחוץ לרחבה), צוחק על שחקני ארסנל שמשחקים ב-10 שחקנים.
    פשוט להיגעל מברקוביץ' האפס. בשלב מסוים פשוט הנמכתי את השידור.

גילוי נאות:
    לא לקחתי צד. מצד אחד לא סובל את ארסנל, אין לי כוח לפסטיבל שהיה נערך פה עם כל אוהדי ונגר העיוורים במידה והייתם עוברים. מצד שני אני לא סובל את פסטיבל ברצלונה שנכפה על כל אוהד כדורגל בארץ הזאת.
    ביום שאני תולה את המדים הלאומיים אחרי 3 שנים אני נגעל לחיות במדינה כל כך לא אוביקטיבית בכל מה שקשור לספורט.

לי יש תחושה של גועל בגוף אחרי היום הזה.

2. Rudess Member

הווארד ווב האפס, עכשיו ראיתי תקציר של שחטאר, איך הוא לא מוציא אדום על המרפק של בוריילו לסרנה ואחרי זה על הדריכה המכוונת של דה-רוסי גם על סרנה? בושה וחרפה, וזה השופט הבכיר באנגליה, פשוט להקיא.

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה איתכם, בונקר לא משחקים עם קו הגנה כזה גבוה. שאף אחד לא יזיין בשכל, פשוט לא הצלחנו להשתלט על הכדור... והאמת, עם כמה שברצלונה מדהימים, עדיין אני מצפה ליותר החזקה בכדור והגעה למצבים.

גאה בקבוצה שלי היום.

4. aloneli Member

איזה עלובים ברקוביץ' ארבל ושאר החבורה.

איך הם צעקו בגול ה-1 של בארסה,ברקבויץ' צעק יש והתחיל לצחוק,בגול של ארסנל ארבל אמר בשקט בשקט כאילו שהשער נפסל וברקוביץ' שתק ועוד שנייה התחיל לבכות.
    ברקוביץ':רק צריך עוד גול,אני רוצה עוד גול לפינלה.

אני בכל המשחק התלהבתי מהכדורגל של בארסה למרות ההרחקה המיותרת אבל יש גבול הגיע הזמן שהחבר'ה שם ינסו לשמור על רמה בשידור,על ניטרליות.
    מה זה טיקי טאקה מה הם ילדים בגן?

5. riquelme1 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

6. xavi6 Member

לא הגיע לואן פרסי אדום, אבל הגיע לארסנל אדום על כל הבזבוזי זמן שלהם מהדקה הראשונה (מלבש השוער). כמובן שאף אחד לא ידבר על הפנדל שהגיע על מסי, אבל כרגיל-זוכרים רק מה שלטובת ברסה.

חצי עבודה מראים לחמור. סרגיי, במיוחד אתה-בתוך הגרון שלך. תבלע, תבלע. נשלח גלויות מהרבע ונגר.

ווילשייר פשוט מדהים. שמעתי את ברקוביץ' אומר שפפ אמר שהוא לא היה מתאים להרכב השני, בעיני אם פפ אמר את זה (משהו שממש לא מתאים לו, אגב) אז הוא לא מבין לא דבר וחצי דבר בכדורגל. הילד הזה גאון, שלא מפחד מכלום. אני לא תופס מהרבה שחקני אמצע אנגלים, אבל הוא באמת היה מדהים היום. ואני חושב שהגיע הזמן שתבעטו את ססק-רק לא אלינו, תשלחו אותו לריאל! הוא כזה גרוע מולינו שאני מעדיף שילך להחליש את ריאל. אם נשלם על הדבר הזה 40 מליון זה פשע לכדורגל.
    כמעט ושילמנו על הטעות בסוף של אדריאנו המטומטם, אבל אלוהים הוא ארגנטינאי וקוראים לו מסצ'רנו. משחק אלוהי הוא נתן היום. גם צ'אבי שהחזיר את ברצלונה למשחק לבדו אחרי הגול העצמי הכ"כ לא צודק ומקרי של ארסנל, עם גול וחלק מאוד גדול בפנדל. כמה פעמים החמצנו מול השוער, הכל היה מוכן לגול של ארסנל. הכל. מזל שיש צדק.

וכן, אני איתכם-צריך לשרוף את ברקו והשני שברח לי שמו. כמה אפשר לזיין את המוח על קבוצה אחת? אפילו שהיא הקבוצה שאני אוהד, דיי! "הגדולה של ברסה" בכל משפט. חלאס. שלא נדבר על השטויות שהם פלטו. אני מרגיש קצת רע, כאילו אני צריך להיתנצל שהקבוצה שלי כזאת טובה....

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/11
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

השידור:

אחרי מה שהיה בשנה שעברה אני ממש לא מתרגש משידורים שכוללים בתוכם את יורם ארבל. אחרי הביזיון הקולוסאלי שהוא עשה בשנה שעברה מאינטר נבחרת אנדורה עם מוטי איווניר לצידו (שהאמת נראה לי היה די נבוך לשמוע את יורם ודווקא ממש לא יצא על אינטר בכלל והיה מאוד נייטרלי). אין ספק שאחרי השידור של שנה שעברה בחצי הגמר, זה הכי מגעיל בהיסטוריה, אולי כדאי לבקש מערוץ הספורט/ערוץ 10 לשלוח את עמיחי שפיגלר או נדב יעקובי או רמי וייץ לשם, כי זה כבר נמאס...ברקו? אתנחתא קומית, זה כמו שישימו את שליימה בשידור שעה וחצי של צחוק היתולי מהנה! לא באמת בא לדבר על כדורגל כשצריך (אולי בינוני, מיליטו לא חלוץ מהרמה הגבוהה, זוכרים?)

השופט:

השופט לא היה ביום מי יודע מה, אבל האדום היה כל כך מיותר, הזכיר לי מאוד את דה בלייקר עם האדום המגוחך בגלל המתחזה שאת שמו לא נזכיר שוב בשנה שעברה. ההבדל הוא שאינטר עלתה במערך מצופף מאוד, זוכרים שמוריניו הוציא את פאנדב לפני שהמשחק התחיל והכניס את קיבו, והיה מוכן מאוד גם למקרה כזה ועוד הוריד את אטו לעזור.

ונגר:

למרות הקלישאות, ונגר בא להגן ולגנוב במתפרצת ושאף אחד לא יגיד לכם אחרת. לא האמנתי שארסנל תשחק כל כך טוב בהגנה (פרט לסנייה במחצית השניה שהיה חור פעם אחר פעם) אבל היא הצליחה להפתיע אותי. ברגע שהיה אדום של ואן פרסי הוא היה חייב לעשות חילוף ולעבות את ההגנה, וייתכן מאוד שהדבר עלה לארסנל במשחק, כי יכול מאוד להיות שארסנל, עם משחק ההגנה היום, היתה מצליחה לעמוד בפרץ, ובמקביל היה חייב להורות לסנייה להפסיק לעלות. עוד דבר שלדעתי הוא לא עשה נכון זה העובדה שרוזיצקי בכלל עלה לשחק במחצית השניה אחרי שלא נגע בכדור כל המחצית. וגם אם העלית אותו, הוא היה חייב לפנות את מקומו בחילוף אחרי ההרחקה של ואן פרסי.

----

WILL I AM http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx איזה גול ענק איזה סיבוב לחיבור של דוני.

8. guyholl Member

אם הצהוב של סרנה לא מבוטל זה הביזיון הכי גדול בתולדות המשחק. פשוט מגוחך.

9. Ian Wright Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

בקשר לשיפוט. כבר אמרתי, היה קטסטרופה לשני הצדדים אז אין לנו מה להתלונן בכלל. אני לא יודע אם היה פנדל על מסי במחצית ה-1 אבל בהחלט היה שם עבירה וגם קוסייליני היה חייב לקבל צהוב שני בעבירה על פדרו שהובילה לפנדל.

ואני לא מסכים לגבי הבזבוז זמן שלנו לכאורה אבל אין לי כוח להיכנס לזה.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא אמר את זה, הוציאו את הדברים שלו מהקשרם (איזה צהובון אנגלי). הוא אמר שווילשר מרשים מאוד לגילו, אבל שגם בקבוצה השנייה של ברצלונה יש כמה כישרונות כאלה. הוא צודק, כשהרמיזה אני מניח היא לטיאגו אלקנטרה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/3/11
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני אוהד ארסנל, אני מרגיש רע אחרי המשחק של התותחנים היום. ברצלונה שיחקה בלי שני הבלמים שלה, כשהקשר האחורי והמגן השמאלי הבכירים מוסטים להגנה ועדיין ארסנל לא הצליחה להגיע למצב שהיא בועטת לשער.

ברצלונה הייתה הקבוצה היחידה על המגרש. היא זו שהבקיעה את כל השערים, כשאחד מהם מספיק רק כדי לייצר מתח מלאכותי.
    אדריאנו עם קבלת החלטות רעה מאוד. בכל פעם שהוא היה צריך לבעוט, הוא חיפש את המסירה ובכל פעם שהוא היה צריך למסור, הוא ניסה להבקיע מזוית קשה.

במצב של 1-1, בשיא הלחץ, צ'אבי הראה שוב למה הוא השחקן הטוב בעולם.

12. A. Arshavin Member

אמר גם אמר:
    היה לי גם לינק מESPN שאני לא מוצא עכשיו.

13. alexshw Member

כשאתה מחזיק 70% מהזמן בכדור, זה אומנם עדיין חיסרון ששני הבלמים הפותחים לא יכולים לשחק, אבל פחות קריטי מאשר לקבוצות אחרות.
    חוץ מזה שאבידל שיחק פעם או םעמיים בחיים שלו בעמדת הבלם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/11
  14. Ian Wright Member

דווקא אין משחק העונה שאני גאה יותר בקבוצה שלי מהיום הזה. אפילו המשחק מול צ'לסי או המשחק ה-1 מול ברצלונה לא נתן לי כזאת גאווה.

נלחמו כמו אריות במשך כל המשחק.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ארסנל נתנו הכל אבל לא היו מספיק טובים הערב, לא מול קבוצה כזאת חלומית של ברסלונה. עדיין, מגיעות כל המחמאות על הלחימה. ווילשר נהדר, ההגנה תפקדה לא רע בכלל למרות כל ההשמצות, ססק פחות וגם עלה להם בגול הראשון אם אני זוכר נכון. גם רוזיצקי לא נראה קשור לרמה של המשחק. הם ניסו לשחק קו הגנה גבוה, אבל נדחקו אחורה עקב הלחץ המסיבי של ברסה ביותר מדי דקות מבחינתם. אלמוניה הפתיע

הרמה הטכנית והביצים של שחקנים כמו אינייסטה ומסי פשוט מדהימה, המסירה הגאונית בגול הראשון והביצוע של מסי...בהתחלה חשבתי שהיה איזה דפלקטד עד שבהילוך חוזר ראיתי את הצ'יפ הגאוני והמכוון של מסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

השופט אולי צודק מבחינת החוקה בהרחקה של ואן פרסי (?), גם ואן פרסי עצמו לא חכם גדול כנראה, אבל אני לא אוהב את החוקה במקרים האלו (כמו גם בצהובים על הורדת חולצה וכו'). לא על זה צריך לגמור קבוצה ולהרחיק שחקן, לא בשביל זה נמצא שופט על הדשא. חבל. בכלל השיפוט היה חלש, לא לטובת צד זה או אחר, אלא פשוט חלש (בפנדל על מסי הוא עמד ממש קרוב).

עוד מישהו שמגיעה לו מילה טובה הוא שחקן שכבר שנה וחצי לא בעניינים, לא בנבחרת ולא בקבוצות - מסצ'ראנו. משחק נהדר ואחראי לאחד מהפועלים השחורים האהובים עלי, כמה סמלי שהמהלך האחרון שלו היה גלישה שכנראה מנעה גול והדחה של ברסלונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/3/11