אם במחצית הראשונה השליטה של בארסה לה הניבה לה כמעט מצבי הבקעה, במחצית השנייה אם לא אלמוניה בארסה כובשת עוד 4 שערים בטוחים. מצבים שהם חייבים להבקיע פשוט לא נכנסים. אין ספק שהאדום הזה הרס לונגר את התוכניות. אם בארסה הייתה כובשת גם מבלי האדום של ההולנדי, לדעתי כן, אך בחיים לא נדע את התשובה האמיתית. בתום 180 הדקות, הקבוצה היותר טובה עלתה וזה מה שחשוב מבחינתי.
משחק הזוי. שער ראשון מטעות של ססק, שיוויון משער עצמי, אחרי זה אדום פשוט דבילי(צהוב על סטירה ועוד אחד על בעיטה מאוחרת), שלא נדבר על כל ההחטאות המוזרות של ברצלונה בסיום. בסופו של דבר אם מסתכלים על הזדמנויות זה אמור להסתיים ב5-6 שערים לברסה. האמת שהזלזול המגעיל של ברצלונה שהם הובילו 3-1 גרם לי לרצות קצת שיודחו, פשוט בושה כל ההחמצות המביכות האלה. כל כך הגיע להם לספוג את השער מבנדטנר בסוף... נחכה לשלב הבא, אני רוצה שברצלונה תקבל את מנצ'סטר יונייטד או אינטר. ברצלונה צ'לסי חייב להיות כבר הגמר.
ארסנל שיחקה איך שיכלה. אין לה כלים להדיח את ברסה. האיום העיקרי על הקטלונים הוא מצד צ'לסי ויונייטד לטעמי.
טיפשי לדבר על שיפוט. הוא היה קטסטרופה לשני הצדדים. שאפו לברצלונה, מכונת כדורגל. הלחץ שלהם על הכדור הוא לא אנושי. יש כאלה שיגידו שעשינו בונקר היום אבל אנחנו לא באמת יודעים לעשות דבר כזה. החבר'ה שלנו נתנו כל מה שהם יכולים ואני גאה בהם אחד אחד חוץ מהקפטן. מאוד מוזר לכתוב דבר כזה אבל ככה הם הדברים.
טוב אז בסופו של דבר, ארסנל ניסתה, הצליחה לא רע, השופט רצח אותה אבל נגמר 1:3, מי יודע בשנה הבאה אולי יגמר 1:2, ובשנה שלאחר מכן 1:1 וכעבור שנתיים ארסנל תנצח 1:0. סתם. ארסנל נתנה את כל מה שיש לה, לדעתי ונגר לא הגיב נכון להרחקה של ואן פרסי, הוא היה חייב להחליף את רוזיצקי שלא עשה פשוט כלום על המגרש ולרדת לבונקר ומה שיהיה יהיה, סאנייה הוא מסננת, לא ייתכן שזה מה שיקרה אצלו באגף, למזלו לאדריאנו יש ביטחון ששואף לאפס. אם זה היה מאקסוול זה היה נגמר ב-6:1. אלמוניה עשה יופי של עבודה בשער לשם שינוי. ואלדס - 5 - לא נגע בכדור אלבס - 6.5 - משחק מצוין של הברזילאי אינייסטה - 6 - לא יום גדול שלו אבל כמעט שלא טעה וייה - 4 - חלש מאוד היום צ'אבי - 7 - מספר אחד על המגרש מסי - 6 - בא לעבודה, או לעבוד, וגם לא ביום גדול. מאסצ'ראנו - 5.5 - בסדר בוסקטס - 5 - הוא לא בלם, אבל הוא גם לא אשם בזה שהוא שיחק שם. פדרו - 4 - כמעט שלא בא ליידי ביטוי אדריאנו - 5.5 - עוד לא מספיק מתואם עם החבר'ה בהתקפה, צריך לשפר את הביטחון אבידאל - 6.5 - היה נהדר. פפ - אולי טעה עם זה שמאקסוול לא פתח בהתחשב באיך שסאנייה נראה אבל הפעם לא ביצע את הטעות של שבוע שעבר. ארסנל אלמוניה - 6 - היה טוב מאוד דיאבי - 5.5 - ניסה כמה שיכל והיה דווקא לא רע סנייה - 4 - מסננת פברגאס - 3 - המשחק הכי גרוע שלו בארסנל? קוסיילני - 6 - היה מהטובים אצל הבחורים של ונגר, שוב נגד בארסה. חיפר על חרפת ברמינגהאם רוזיצקי - 2 (ואני נדיב) - מי ידע? מי שמע? מי ראה? נאסרי - 6.5 - הכי טוב מבחינה התקפית, כי הוא היחידי שניסה והגול היה שלו ואן פרסי - 5 - ניסה והשתדל, השופט הרס. ווילשייר - 5 - השתדל מאוד, עתידו לפניו כמו שנאמר, הוא עוד יראה חותם גדול דז'ורו - 6 - תפקד טוב עם חבריו קוסיילני וקלישי קלישי - 6 - ראה ערך דז'ורו. ארסן ונגר - לא הגיב טוב לאדום, היה חייב לעשות שינויים ממש עם ההרחקה ולעבות את ההגנה שגם ככה עבדה כל המשחק.
אם אתה טוען שארסנל באה במטרה לעשות בונקר אז אין לך מושג.... גם בעשרים דקות האחרונות ארסנל לא עברה את החצי, מה זה אומר? שהם לא רצו להבקיע את השני? פשוט לא יכלו, ארסנל לא ניסתה להיות אינטר ולא נעליים, המשחק נכפה על ארסנל.
עובדתית אי אפשר להישאר תחרותיים ברמות הגבוהות ביותר רק עם שחקני בית בריטיים, אבל יש לנו מסורת של שחקני בית ושל שחקנים בריטיים והיא תישמר כל עוד פרגי יישאר. אני כבר אמרתי שהפחד הכי גדול שלי הוא שאחרי שפרגי יילך אנחנו נהפוך להיות בדיוק כמו ארסנל מהבחינה הזאת, משום מה זה נראה לי תסריט אפשרי.
מזל שהקפטן שלכם מאד נאמן (וזה לא משנה אם אנחנו מדברים על פרדיננד או וידיץ') ובמיוחד שחקן הנשמה השכיר ווין רוני. עלק אתה מדבר על נאמנות... צביעות של אוהדי יונייטד VOL 2534525252 בופון - אני תוהה האם כדאי להתחיל ולהסביר לך שארסנל לא באה לשחק הגנתי אבל נאלצה לעשות זאת תוך כדי המשחק... עזוב, תמשיך לחיות בסרט שלך. אלכס - אתה ההצגה הכי טובה בעיר. באמת. אני קלטתי אותך, אתה לא אמיתי, אתה מסתלבט על כולנו. לא יכול להיות שקיים אדם כל כך חסר מושג, לא יכול להיות. נכון, רובין לא בלם אז ההרחקה שלו לא קשורה לזה שספגנו. אנטי כדורגל.
כמובן שאין לה כלים להתמודד עם הלחץ ועם החזקת הכדור של ברצלונה, חוץ משערים בתחת אין לה מה להציע, אבל כנראה שאם אתה אומר דברים כאלה אתה ילד מסי טיפוסי... מי שאומר שזה מפגש שקול הוא אוהד כדורגל איכותי! שמח מאוד בגלל האוהדים הכי בכיינים בפורום - אוהדי ארסנל שלא השיגו את הנקמה שרצו ואני בטוח שהם מתפוצצים מבפנים. כי גם את הפריימרליג לא תקחו. יש!
אם מסתכלים על המשחק נטו, אין ספק שברצלונה הייתה לאורך כל המשחק טובה יותר ובאמת הגיע לה לנצח, אחרי ה1-1 (הלא צודק, אבל זה הכדורגל) ואן פארסי קיבל צהוב שני בהחלטה באמת שערורייתית ומשם ההמשך כבר היה ידוע מראש.... ומילה לגבי המשחק המקביל- מברוק גדול לשחטיור שכבר בהגרלה סימנתי כפייבורטית לעלות מהמשחק מול רומא ואכן השלימה המשימה היום, יהיה מעניין לראות את מי היא תקבל וכמה היא תצליח להתקדם
ואם נתעלם מילדי מסי ואוהדי יונייטד הליצנים - עם כל התיעוב והבוז - כל הכבוד לברצלונה. קבוצה מדהימה, חזקה בטירוף, אני לא זוכר דברים כאלה מעולם. מאמין שהם יזכו השנה, ונקווה שברבע הגמר יקבלו את טוטנהאם (לך תסמוך על חבורת הפח של מילאן)...
הווארד ווב האפס, עכשיו ראיתי תקציר של שחטאר, איך הוא לא מוציא אדום על המרפק של בוריילו לסרנה ואחרי זה על הדריכה המכוונת של דה-רוסי גם על סרנה? בושה וחרפה, וזה השופט הבכיר באנגליה, פשוט להקיא.
ארסנל לא באה לשחק בונקר אבל באה לשחק סגור שזה טבעי לגמרי עם שני קווים של 4 ואיכשהו לגנוב בעזרת אחד מה-3: נאסרי, רוזיצקי ואן פרסי. אי אפשר לבוא אליהם בטענות, אף אחד לא חשב שהם יבואו לשחק התקפי יותר מזה...