תפסיקו כבר עם השטויות הוא לא מכר את המשחק, הוא כבר שחקן ברצלונה, לגיטימי לגמרי שהוא יעזור להם להבקיע.
לירן, הצגות וגלגולים יש בכל משחק כולל של שחקנים מהקבוצה שלי אבל כל עוד זה לא כל כך בולט אני חי עם זה בשקט, אבל פה ממש נפגשו שתי הקבוצות שאצלן זה קורה הכי הרבה בעולם. לא אמרתי מילה על הכדורגל עצמו כי אני מסכים עם הדעה שלך ושל הרוב פה.
ואינה כמעט בארסה משלמת. זה שערורייה מה שבארסה עושה, הדאבל פאסים, הזילזול של אלבס, במקום לגמור את זה 5-1 כבר מזמן הם מנסים להכנס לשער.
צביעות של אוהדי יונייטד VOL 235876234 (אני באמת צריך לספור) אוהד יונייטד מדבר על צלילות... עוד מעט טוני פוליס יתלונן שקבוצות משחקים נגדו על כדורים ארוכים...
בנדטנר היה חייב בנגיעה לבעוט, ייכנס ייכנס ייצא ייצא מה זה משנה, במקום להתברבר ליפול/למעוד ולאבד שזה היה הכי טיפשי, ברגעים הכי קריטים שחקנים לא משתמשים עם מה שאלוהים נתן להם במיוחד שזה המוח.
היחיד שניסה לכסח ולהילחם, ג'ק וילשייר וזה לא מפתיע, השחקן האנגלי היחיד על המגרש. כל השאר, מסתכלים על ברצלונה ואפילו לא מנסים לבצע עבירה.
ההודעות שלך רק נעשות מצחיקות יותר ויותר. עלק זה שחקני ברצלונה בעטו לו לרגליים. בחיי שאתה פתטי. המשחק נגמר, ברצלונה ראויה לניצחון הזה רק חבל שהשופט החליט שארסנל לא תשחק יותר בתחילת המחצית עם ההרחקה המגוכחת של ואן פרסי. וניקלאס בחיי, כאילו לא מתאמנים איתך באימונים על בעיטות, למה עוד נגיעה, תבעט!11
אני מקווה שאתה חי באושר עם הקפטן שלך שאתם בעצמכם מפקפקים ברצון שלו לנצח וביושר שלו. חבל שאנגלי מוכשר כמו ווילשייר משחק בקבוצה זרה...
ג'ק ווילשר גם היום, נראה מצויין, הוא רצה יותר מכולם, הוא עשה כל מה שהוא יכל, לא הפסיק לרוץ ולנסות לעבוד קשה, בחור כארז, יש לו עתיד לילד הזה. בושה שלידו נמצא אפס כמו ססק, ססק לא ראוי לשחק ליד ילד כמו ווילשר, ארסנל חייבת לבעוט בקטלוני הביתה, שם הוא שיחק היום, עקב כזה מקומם לא ראיתי הרבה זמן... אם אני אוהד ארסנל.... מוחק אותו מהלקסיקון שלי.
יאללה עוד דיון שיפוט משובח. הרי ברור שואן פרסי הוא בלם מהולל שהיה משנה את התמונה. היה אולי צריך להפעיל שיקול דעת, אבל ההולנדי ללא ספק שמע את השריקה ואפשר היה לראות את זה לפי הבעיטה שלו. מקווה שבשבת השדים ישלימו שבוע התרסקות מושלם לתותחנים, כמיטב המסורת במרץ.
אם יש מגיע בכדורגל - אז הוא יצא לאור. מצחיק לחשוב שארסנל ידעו שאם הם ישחקו הגנתי הם יחטפו [דיברו על כך לפני המשחק, שהם לא כמו אינטר וכד'...] ובכל זאת ניסו להיות אינטר 2. אומנם ב35 דק' הראשונות זה די הלך להם, 2 קווי ההגנה עמדו די יפה, אבל איפשהו בדקה ה35 וצפונה זה נשבר. אני מאמין שאם ארסנל הייתה יורדת למחצית ב0-0 המחצית ה2 הייתה נראית אחרת לגמרי [וגם ה'אדום' לא עזר..], אבל זה המצב. בסופו של דבר, ארסנל יכולה להגיד תודה שלא נגמר 7.