אכזבה כתומה - הדחה משפילה עם 0 נקודות כבר בבתים

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏25/5/12.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדברים שלי מאוד מדויקים וזה כי אני מסתכל על התמונה הרחבה (ולא רק על הדברים שנכתבים כאן בפורום).
    גם לפני המונדיאל נכתבו דברים נגד ואן מרוויק. למעשה, מאז שהוא מונה לא מעט אנשים (בראשם כמובן קרויף) מנהלים חזית נגד הולנד של ואן מרוויק בגלל העובדה שהוא זנח את השיטה המסורתית שבה הולנד שיחקה כדורגל.

האם הדברים שונים היום לעומת 2010? בוודאי שכן. עברו מאז שנתיים שזה נצח במונחים של כדורגל, קיבלנו את "בית המוות" ובניגוד ל2010 היום כל נבחרת שתשחק מולנו תבוא כשהיא יודעת שאנחנו מהנבחרות החזקות בעולם. אבל מהצד השני יש גם דברים שהשתנו לטובה מאז 2010 כמו העובדה שאת ההישג ב2010 עשינו עם רובן לא כשיר ועם ואן פרסי ורפאל בכושר ירוד. העובדה שבניגוד ל2010 הפעם אנחנו באים עם ביטחון ואמונה שאפשר ללכת עד הסוף.

ההגנה שלנו, כמו ב2010, היא חלשה יותר משל יתר הנבחרות החזקות (גרמניה, ספרד וכיוצא בזה), אבל אני מקווה שההתקפה והקישור המצוינים שלנו יאזנו את החיסרונות בהגנה.

יתכן וואן מרוויק טעה בבחירת שחקן כזה או אחר ויתכן שלא, את זה נדע רק מאוחר יותר, אבל אני מרגיש, וזה מתבטא בתגובות כאן, שהביקורות כלפי הנבחרת מוגזמות מידי. כשהדברים נראים פחות טוב (במשחקי הכנה אני מזכיר לכם) אז כבר כותבים "יאללה למונדיאל" או כבר מדברים על פיטורין עתידים של וואן מרוויק.

אני מרגיש שלא נותנים לוואן מרוויק (לא רק כאן, גם בהולנד) את הכבוד שמגיע לו. הוא לקח נבחרת לא מאוזנת, נבחרת שמעטים חשבו שהיא מסוגלת להגיע רחוק, למרחק נגיעה מלהיות אלופת עולם. הוא בנה נבחרת שעובדת קשה ועושה את העבודה בכל משחק רשמי מאז שהוא מונה. לעזאזל, ההפסד היחידי של הנבחרת במשחק חשוב מאז שואן מרוויק הגיע היה בגמר המונדיאל מול הנבחרת הספרדית, כניראה אחת מהנבחרות הטובות בהיסטוריה של הכדורגל.
    אז לא, הסטטיסטיקה שנתתי מקודם וההגעה לגמר המונדיאל לא מבטיחות הצלחה בטורניר הנוכחי. הם כן צריכות להבטיח שלפחות כרגע ואן מרוויק והנבחרת יקבלו את הכבוד שמגיע להם. אם ניכשל (בתקווה שלא) יהיה לנו מספיק זמן להסיק מסקנות. בינתיים בואו נהנה מהעובדה שבניגוד לשנים עברו, אנחנו באמת ובתמים יכולים לפנטז על נבחרת שתזכה בטורניר.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משה, אם היית באמסטרדם אחרי שהנבחרת חזרה מהמונדיאל היית רואה שדווקא כן יש הרבה כבוד לואן מרווייק. העניין הוא שבהולנד דורשים גם 'כדורגל יפה'. תרבות הכדורגל פה גם דורש את זה, אנחנו לא איטליה שם התוצאה קדושה. אחרי הזכייה של צ'לסי בליגת האלופות קרויף אמר שהוא בחיים לא רוצה שאייאקס תזכה בצורה הזאת בגביע...

במהלך המונדיאל האחרון כבר היו מספר קולות שלא ממש התלהבו מהנבחרת. אחרי הכסאח של שלנו בגמר מול ספרד רק הרחוב נשאר למעשה עם הנבחרת. העניין הוא שבמהלך החודשים האחרונים האוהדים רצו גם מקום בהרכב להנטלאר. ואן מרווייק לדעתי לא שקל את זה אף פעם. עכשיו המאמן עצבני על כולם בתקשורת, אבל בחירת השחקנים שלו מזכירה יותר את הפוליטיקה של מאמן ישראלי מאשר למאמן רציני באירופה. מה שקורה למשל עם באומה פשוט הטריף את כולם, אפילו אוהדי פ.ס.וו לא מבינים את הבחירה של ואן מרווייק.

בעיית המגן השמאלי לא נפתרה. ואן מרווייק שלח את עמנואלסון כבר מיד הביתה, אבל עכשיו נשארנו עם מגן בן 18 ללא כל ניסיון באירופה וקשר הגנתי שאין לו מושג איך משחקים שם.

מרקו ואן באסטן הצליח בכמה דקות בטלוויזיה לחשוף לגמרי השטויות שהמאמן הלאומי עשה עם בחירת הסגל שלו. ואן מרווייק טען כל הזמן שבשבילו חובה ששחקנים ישחקו בקבוצות שלהם. מישהו מוכן אז להסביר איך אפלאיי אחרי 8 חודשים בהם היה בחוץ בגלל פציעה הוא כנראה פותח עכשיו בהרכב נגד דנמרק? אם דקות המשחק בהרכב קדוש בשביל המאמן הלאומי למה קויט בכלל זומן לסגל?

לי אישית אין בעיה שואן מרווייק מנסה בכח להחזיר את התהילה של 2010, אבל כמו שאתה טוען משה, אנחנו כבר חיים בשנת 2012. שיהיה כנה ופשוט יגיד שהוא צירף את באומה בגלל שהוא סומך בו. שלא בחר בעמנואלסון בגלל משחק עלוב אחד מול הונגריה במוקדמות ושיודה שהוא מעדיף את הכישורים של אפלאיי על העונה המצויינת של נארסינג בהיירנביין.

אנחנו נראה מול דנמרק איפה אנחנו עומדים...

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

עמנואלסון רוב העונה שיחק בקישור ועזר הרבה בהתקפה. לא יודע כמה מגן שמאלי כמותו היה עוזר להולנד.

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא כל הקריירה שלו היה מגן שמאלי, רק בעונה האחרונה באייאקס ולאחריה גם במילאן מן הסתם הוא קיבל תפקיד יותר התקפי כפי שמתאים לו. גם אניטה מתברר לא בדיוק מגן שמאלי אלה יותר קשר (על סמך העונה האחרונה באייאקס, לפני ה"גילוי" גם הוא היה מגן שמאלי בינוני). הם לא האידיאל אבל הם אופציות שואן מרוויק השאיר בבית והעדיף קשר אחורי שמעולם לא שיחק בתפקיד הזה ונראה נורא (שחראס).

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/12
  5. Der Rotbart Member

מתברר שהפציעה של מתהסן קשה יותר משהיה נדמה בהתחלה. יחמיץ את המשחק מול דנמרק וכפי הנראה (הרבה) יותר מזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הצ'אנס הכי גדול (והכי מוצדק) בקריירה של ולאר. מגיע לו גם אם זה לא בדרך הנכונה (החלמה מהירה למתייאסן). אני אשתגע אם בטעות הוא חושב לפתוח עם באומה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה ברור שזה יקרה. פציעות שריר ירך אחורי לא נעלמות אחרי שבוע פלוס...ואן מרווייק סתם איבד זמן ועכשיו נראה מי ישחק ליד הייטינחה: פלאר שיש לו רגל ימין חזקה או סבא באומה שכמובן יש לו שמאלית יותר טובה. לידיעתכם, הרגל החזקה של מתהסן הוא שמאל...

בכל מקרה הנבחרת ביקרה היום באושוויץ.

http://www.vi.nl/upload/4d718a81-6820-416a-b0d9-48d8379c9489_Auschwitz1_397x298.Xxx

http://www.vi.nl/upload/65b8d8a6-c9c4-4a0c-bce6-60347336050e_Auschwitz2_397x298.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/12
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב, בין כל הדיווחים הרבים לגבי מי ישחק מול דנמרק, מתחילה להתגבש העובדה שמתייאסן כנראה לא ישחק ביורו. מחר תהיה הערכה אחרונה ואם אכן יתברר שכן יובא מחליף (בורסת השמות כוללת את אורבי, אניטה, מהאר ועוד), בכל מקרה, אנחנו די בצרות.

http://translate.google.co.il/translate?sl...leutelen__.html

http://translate.google.co.il/translate?sl...leutelen__.html

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/12
  9. Ajacied Member

דה וריי יחליף אותו

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע עדיין אין חדשות. ההערכה שלי היא שמתהסן יישאר בסגל והמאמן הלאומי יקח את הסיכון. אני רק יכול לקוות שהוא יהיה כשיר מול גרמניה, אבל החשש אצלי גדול. פציעות כאלו לא נעלמות כל כך מהר. בכל מקרה אחרי הצהריים נדע יותר כי אז אי אפשר יהיה להחליף יותר שחקנים.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שיהיה לכולנו בהצלחה היום, לירן, משה, שי, עומר ושאר הלהקה שכיף תמיד לדון איתה. אני אולי פסיימי, אבל האמונה בכתום אף פעם לא תעבור לי. הפרפרים כבר שם, שיתחיל כבר.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה שקרויף ותומכיו מרוצים. חזרנו להיות ההולנד הנאיבית הרגילה. זאת שמשחקת כדורגל התקפי ומגיעה ליותר הזדמנויות מכל נבחרת אחרת (לכמה בעיטות לשער הגענו היום? 30?) אבל בסוף כשזה מגיע לתוצאות אנחנו נשארים בלי כלום.
    קאוט היה חסר מאוד בחלק ההתקפי היום, ההתקפה שלנו לא לחצה על ההגנה הדנית ונתנה להם לנהל את המשחק בחופשיות מרגיזה. כמה אני מתגעגע ליעילות של הולנד של המונדיאל, זאת שלא הייתה צריכה לחשוב על גם להרשים את כל העולם תוך כדי.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עשינו לעצמנו יופי של קבר, מבחינתי GAME OVER

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/12
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מה אתה רוצה מקרוייף? בדיוק אותו הרכב ושיטה כמו במונדיאל, אפלאיי הרשים במשחקי ההכנה וזכה בצדק בעמדת הקיצוני. זה מה יש, ואן פרסי לא יבקיע במשחקים חשובים בנבחרת, זה ברור, ההגנה שלנו, גם זה ברור. זה מה יש, יאללה הבייתה.

רחמים על נארסינג, שחקן שמשנה משחק, בחיים לא יקבל דקות. חילופים מוכנים מהבית, אפס יצרתיות. איפה הנתונים על 40 ניצחונות רצופים? הרי נתנו שישיות לאירלנד ועשריות לסן מרינו ו500 לאיסלנד ו400 לאיי הבתולה, מה הפלא שבאה נבחרת באמת בינונית כמו דנמרק והכל מתפוצץ בפנים. מה כל כך קשה להבין ש2010 לא יחזור (רק להזכיר שגם שם בבתים היינו חלשים, והניצחונת מול דנמרק ויפן היו מזליקיים לחלוטין)? אין איזון, אין הגנה, ואן בומל ודה יונג לא יתפסו פעמיים ברצף את טורניר חייהם לחפות על אפס הגנה.

ניסים קורים פעם כן פעם לא, את הנס שלנו אינייסטה מחק בדקה ה-116 אי שם לפני שנתיים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/12
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשמחתי אני לא אוהד קרויף ולא אוהד ואן מרווייק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

משה, גם לפני שנתיים היינו די נאיביים כשחשבנו שעם כסאח נוכל לנצח את ספרד. רק תודות לשופט האנגלי הווארד ווב המשחק נשאר עוד מעניין כי במחצית הראשונה הגיע לנו לפחות כרטיס אדום אחד...הנבחרת של מונדיאל 2010 היתה נבחרת שהתבססה כל כולה על שחקן אחד: ווסלי סניידר. השחקן שהיה צריך לזכות אז בתואר שחקן העונה בעולם היה בכושר מדהים.

ארז כבר ציין פה שההגרלה גם עזרה לנו לא מעט. אני לא בטוח שאם היינו משחקים בבית מוות כמו עכשיו שהיינו מגיעים לגמר...מה שהיה לפני שנתיים היה רגע נהדר, אבל הנבחרת הזאת הגיעה אז לשיא. מה שקורה היום כל כך צפוי.

ההגנה פחות טובה מלפני שנתיים ואם המאמן לא מצליח לשלב בין ואן פרסי והנטלאר אז הוא בכח מחזיק בקרנות המזבח.