וולאה לא שמתי לב שכתוב שם מתאבדים, פשוט הצבעתי ישר לאריאל שרון שהוא ראשון ברשימה. בכל מקרה, אני לא מתכוון להצביע למחבלים ימח שמם, ואפילו שבין לאדן הוא האיש שהשפיע הכי הרבה על העולם השפעות טובות ורעות (במקרה הזה השפעה רעה) אני לא חושב שהאמריקאים הצביעו לו. בקיצור, אני ימשיך להצביע לשרון.
אני לא אמרתי את זה אז אל תכניס לי מילים לפה!!!! באמת?!לא ידעתי...אני לא מבין אנגלית!!! אולי אתה לא מבין אותי???!!! אני אמרתי שהמתאבדים עשו אצלנו הרבה מאוד השפעות לדעתי... והמתאבדים עשו הרבה השפעות עלינו מאשר לאחרים!!!
ברור שאיש השנה זה האיש שהכי השפיע, למשל אם אני לא טועה איש השנה של שנות ה90 (היה כזה סקר ענק של הטיימס נראה לי במיליניום)- זה היטלר... זה אומר שהוא הכי השפיע, וכמובן שלא הכי תרם...
עראפת המחבל עבר את שרון!!! עכשיו לחצתי דקה ו-40 שניות על האנטר בלי לעזוב והוספתי בערך 4000 קולות לשרון (ברור שגם היו כאלה שהצביעו מתי שאני הצבעתי אז נגיד שהוספתי בערך 3900 קולות). לצערי זה לא הזיז אפילו חצי אחוז.
נראה לי שכמו שאמרת, שהוא התכוון לאיש של כל המאה ה-20 כי הוא אמר שהסקר הזה היה במילניום (שזה סוף המאה ה-20). לא. קודם כמו שדייר אמר תלחץ על הסמל למטה, הציור של הכדור הארץ ויפתח לך חלון. אז תשנה מ-medium ל-high ואז תחזור לחלון של הסקר. תבחר את מי שאתה רוצה ותלחץ על VOTE. יפתח לך חלון של תוצאות הסקר וגם הודעה. בהודעה תלחץ על yes. ואז תחזור לחלון של הסקר (לא התוצאות), ואז תלחץ אנטר בלי לעזוב. יותר זמן-יותר קולות.
אז אם לא נפתחת הודה תתעלם ממה שרשמתי על ההודעה. אחרי שלחצת על VOTE יפתח לך חלון של תוצאות הסקר. תחזור לחלון של הסקר (בלי לסגור את חלון התוצאות) ותלחץ אנטר בלי לעזוב.
יווו כמה בלאגן אתם עושים... דבר ראשון נראה לי שאילן יתכוון למילניום כי היטלר ניבחר לאיש שהשפיע הכי הרבה על המילניום הקודם... דבר שני שהם כותבים שם מתאבדים הם לא מתכוונים לפיגועים פה אלא לפיגועים שם אלה שהשתלתו על המטוסים וזה עם הפצצה בנעל וכו... והאמת זה לא נכון בכלל מה שאנחנו עושים כי איראל שרון לא השפיע כל כך על השנה לעומת בין לאדן בוש והמחבלים...
יווו אני משתגע. 1. כל ההתלהבות שלכם מזה לא תועיל לשום דבר, מהסיבה הפשוטה שהסקר לא קובע חצי דבר, זה סתם טיימס רוצים לראות מה הגולשים שלהם חושבים. 2. כל הבחירה העיוורת שלכם בשרון היא דופקה לחלוטין, כי זה לא מי האיש שהכי אהבתם השנה, זה האיש שלפי דעתכם הכי השפיע השנה. לפי דעתי, לאריאל שרון בכלל לא מגיע להיות במקום הראשון של הסקר הזה, כי על מה בדיוק הוא השפיע? לפי דעתי, המתאבדים השפיעו הרבה יותר ממנו, בזה ששיבשו לחצי עולם את סדר החיים, ובכלל שינו את העולם. ומה שרון עשה? כמה פעולות בשטחים? אוי באמת.