הצבעתי גם לשרון, אני לא יודע כמה קולות זה הוסיף. גם אני לא מבין איך הם שמים שם אן בין-לאדן וערפאת. הם מפגרים בשכל. זה איש השנה לא מחבל השנה הם אפילו לא יודעים אם בין לאדן חי או מת
אני עדיין לא קולט את זה.... איך הטיימז יכול לרשום את בן לאדן אחרי מה שהוא עשה!!! זה פשוט שערורייה!!! לדעתי חייבים להוריד אותם!!! ואני מקווה שהם לא יבחרו
טוב אני אגיד לכם מה אני חושב אני חושב שזה פשוט מי השפיע הכי הרבה השנה על המצב וזה ברור שזה בין לאדן כי אחרת אני לא מבין למה ישימו אותו שם
הם מנסים לקבל את דעת העולם ומה לעשות שהטרוריסטים מייצגים חלק גדול מהעולם אז עם ישנם אנשים מסויימים שחושבים שבן לאדן הוא איש השנה מבחנתם צריך להיות להם את זכות הבחירה כמה שזה אבסורד
חחחח מה פתאום תום! רועי צודק, איש השנה זה האיש שהשפיע הכי הרבה, ולא האיש הכי אהוב/נערץ וכו' ולכן בן לאדן ושאר הזבל נמצאים שם
נו אז מה?... זה מגזין אמריקאי, אתה ידע.... חוץ מזה- שגם עלינו בן לאדן משפיע מאוד, גם בהשפעות ישירות וגם בעקיפות
תפסיק להגיב אליי (סתם!!!!!) אתה צודק....על בן לאדן ומה שאני אמרתי זה בשביל האמריקים זה בן לאדן ובשבילנו זה המתאבדים!!!