איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Don Joan Roman Member

בטדי משתמשת קבוצה אחת ושתיי גרורות שמנסות לחקות אותה.

2. lsivan Member

3. Luis Suárez Member

תודה רבה!
    המשחק האחרון שהלכתי אליו היה נגד צ'רנו מורה ורנה לפני שלוש שנים. אולי כשיהיה איצטדיון חדש אני אתחיל ללכת שוב, למרות שאני לא ממש אוהד את הקבוצה כבר.

4. yot_yot Member

המצב של נתניה בדיוק כמו המצב של פתח תקוות לפני שנה, אני צופה לקראת סוף 2012 ישחקו באיצטדיון הזה

5. LIOR120 Member

אצטדיון יפה מאוד אם כי יש בו הרבה גימיקים עיצוביים על חשבון פרקטיות, כמו ארבעת העמודים שנבנו כדי להחזיק את הקשת שמחזיקה את הגג אך אותם עמודים יקטעו בעתיד את הרצף של שאר היציעים שיבנו או אם יבנו בכלל.
    כמעריץ של אצטדיון טדי אני יכול להגיד שטדי קצת מחוויר לפחות לפני השיפוץ ליד האצטדיון בנתניה.. מאוד מרשים שהיציעים בנויים מעל ממש מבנה של קומות עם שילוב תאי צפייה בשני היציעים.. ולא רק ביציע אחד כמו בפ"ת אלא בשני היציעים. גם תאי הצפייה בנתניה נמצאים ממש בין שני המפלסים לעומת פ"ת שנמצא מעל היציע בצורה לא סמטרית ולא הסטטית.
    אם הייתי יכול לדמיין אצטדיון חלומות שיהיה לקבוצה שלי הייתי מדמיין איצטדיון שיראה כמו טדי אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש אלמנטים מסוימים באצטדיונים החדשים שאין בטדי כרגע למרות שהוא נראה הרבה יותר טוב. במסגרת השיפוץ יש אלמנטים שאפשר להוסיף ולשדרג אבל אני לא יודע כמה אם בכלל אפשר לשנות במסגרת השיפוץ את המבנה של טדי כדי לעמוד בסטנדרטים החדשים שהאצטדיונים שנבנים מציבים.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/12
  6. LIOR120 Member

דרך אגב מצאתי תמונה בגוגל שאולי אחד המשתמשים צילם?
    בתמונה מראים דחפורים וטרקטורים שחופרים בצד של היציע המערבי.. מישהו יודע מה בדיוק קורה שם?
    האם החפירות קשורות לשיפוץ האצטדיון?
    http://vippicturestorage.com/index.php/IMG_0876

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/12
  7. אלי מתחן Member

לא.
    מאריכים את כביש בגין.

8. elad2011 Member

כתבה על אצטדיון גרונדמן ב-one ערב החניכה.
    לכתבה

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

איצטדיון של 200 מליון יעמוד ריק שנה שלמה?

במידה ו2 הקבוצות של פ"ת יורדות ובלומפילד לא משופץ
    אל תתפלאו אם לא יהיו משחקים באיצטדיון עד שאחת הקבוצות תחזור לליגה הבכירה

10. nadavinho Member

הייתי אתמול ב"גרונדמן" המחודש ופשוט לא יאמן שהושקעו במקום הזה 12 מיליון ש"ח מכספי משלמי הארנונה בישוב.
    יציע קונסטרוקציות כמו בקרקס (או כמו מי שמכיר את המגרש ברעננה). מרגיש כמו ורועד כמו יציעי העץ של שנות ה-60-70...
    המושבים נוחים אבל השורות צפופות מה שמחייב את כולם לעמוד כדי לתת לאנשים לעבור והשיפוע בין השורות זוועתי - אם מישהו נעמד כל היציע צריך לעמוד וגם בישיבה צפופה מסתירים אחד לשני.
    מיותר לציין שלא עשו כלום עם הקופות (מאז ימי ליגה ב') וחלון אחד משרת את "המקומיים" ואחד את "האורחים"...
    לסיום הבדיחה - אסור להכניס למגרש גרעינים (כמו בוינטר) כדי לא ללכלך את היציע המפואר!
    צילמתי כמה תמונות והייתי מעלה תאותן אבל אני מבין שאפשר רק תמונות מאתר אינטרנט אז תסתפקו בתמונות בלינק ל-ONE שמישהו העלה לפניי.

11. ~Omri~ Member

זה לא מפתיע. הם הרי לא בנו את האצטדיון מחדש, אלא פשוט שיפצו אותו והתאימו אותם לדרישות ליגת העל (שהן לא גבוהות במיוחד, יש לציין). אם תיקח סוסיתא, תשקיע ותשפץ אותה, היא עדיין תישאר סוסיתא.

לגבי התמונות, אתה יכול להעלות אותן לשרת חיצוני, דוגמת imageshack.us, ולהציג כאן את התמונה באמצעות כתובת ה-url שתקבל מהאתר. ככה מקובל להעלות תמונות בפורומים.

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אם לא בנו יציע חדש אין שום סיבה הגיונית שהאיצטדיון נפתח רק עכשיו

יציע כמו שיש שם כרגע אפשר לעשות בשבועיים!
    חוץ מזה נראה שהם לא שיפצו שום דבר
    הוא אומר שהקופות נשארו ביזיון כמו לפני זה
    הם לא עשו יציע בצד השני

אין שום סיבה שהאיצטדיון נפתח רק אתמול.

13. ~Omri~ Member

למה? העירייה דורשת (שוב) דמי שכירות גבוהים מדי?

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/12
  14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

העירייה דורשת את אותו הסכום שהקבוצות משלמות העונה
    אבל הקבוצות טוענות שמכיוון והתקציב לקבוצה בליגה לאומית נמוך בהרבה מהתקציב לליגת העל
    הסכום שהעירייה מבקשת לוקח חלק נכבד ואין סיבה שקבוצה בליגה שנייה תשלם דמי שימוש כאלה גבוהים שגם ככה הם רק משחקים באיצטדיון בסופי שבוע ולא מורשים להתאמן עליו באמצע השבוע

15. kfiros Member

התייחסות לרמת השרון..

אי אפשר לצפות "לאיכות אירופאית" מטריבונה ארעית שהורכבה במשך חודשיים.. אבל מצד שני אם לא אותה טריבונה, רמת השרון היתה ממשיכה לארח מחוץ לביתה וזה לא פיתרון טוב. היתרון של טריבונה ארעית הוא שניתן להרכיב אותה תוך חודשים בודדים ובעלויות מגוחכות. תחשבו על היתרון של טריבונה זמנית מפיגומים עם 3,600 מקומות שנבנית תוך חודשיים בעלות של 12 מיליון שקל מול טריבונת בטון עם אותה תכונה שתיבנה במשך שנה (אצלינו בארץ זה גם עלול לקחת יותר..) ובעלות של 40 מיליון שקל. מעבר לזה, אפשר לבנות איצטדיון שלם מיציעים זמניים ולהקים אחלה של מתקן כמו בנצרת עילית למשל.

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/12
מצב נושא:
הנושא נעול.