איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. kfiros Member

ההתקדמות בנתניה ובחיפה מרשימה מאוד!

אני מקווה שנצליח להשיג יותר תמונות פנימיות מסמי עופר. בסרטון רואים לא מעט חדרים ומסדרונות נסתרים שמעניין מה מהותם.

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/12
  2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

ראיתי את המשחק נוער של נתניה ששודר עכשיו

מרשים מאוד המגרש החדש של קבוצת הנוער של נתניה ומשמח מאוד לראות את העבודות שמתבצעות ליד גם באיצטדיון החדש וגם במתקן האימונים שנבנה בצמוד למגרש

אם זה יילך כמו שמדברים בעונה הבאה יהיה שם קומפלקס ספורט מרשים מאוד.

3. katamoni Member

כל מי שרואה עכשיו בספורט1 את המשחק של בית"ר מול נתניה:

אפשר לראות ביציעים המזרחי והמערבי את המשך התקנת הכיסאות המתקפלים בשורות היותר עליונות (7 ומעלה) וההכנות להתקנות ביציע הצפוני.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/12
  4. GAGO123 Member

יש למישהו מיקום של האיצטדיון בפ"ת דרך גוגל?

5. ~Omri~ Member

6. צ. שיף Member

את 4 האצטדיונים שיארחו את היורו לנוער עד גיל 21 אנחנו כבר יודעים. איזה מלונות הם יתאכסנו מוקדם לשאול וזה לא משנה. אבל ישראל לא צריכה להציע לנבחרת הנוער של ישראל ול7 האורחות 8 מגרשי אימונים לפחות וסביר להניח שרובם צריכים להיות באזור גוש דן והשרון ואולי גם בירושלים. אז איזה מועדוני כדורגל ישראלים יזכו בכבוד להציע מגרש אימונים עם משטח דשא ברמה אירופאית וגידור טוב? יש למישהו מושג?

7. רון עמיקם Member

וינגייט
    שפיים
    דן קיסריה
    וולפסון
    קרית שלום
    בית וגן
    קצף
    רמת-גן
    אשדוד
    שפירא נתניה (יש דבר כזה?)
    מגרשי האימונים שמוקמים ליד המושבה

רק תבחר.
    המלונות יהיו מהרשת שנמצאת בקשר עם ההתאחדות.

8. lsivan Member

בוודאי שיש את שפירא נתניה. שהולך להיות אחד הקומפלקסים הטובים בארץ כשייסתם להיבנות המתחם השני בו.

9. זכאי Member

נראה שבטדי ביציע המזרחי כבר משהו כמו 10 שורות זה הכסאות המתקפלים (מישהו יודע כמה בדיוק?)

לעניות דעתי, די חבל. הכסאות הצבעוניים בצורות ההנדסיות שהיו (ועדיין קיימים חלקית...) בטדי יצרו איצטדיון מרהיב הרבה יותר. יכלו להחליף למתקפלים, אבל בצבעים כלשהם, אפילו לכסות את האיצטדיון באותן צורות שהיו. באמת שממש מתסכל אותי שעד שבונים כאן איצטדיונים חדשים ויפים, הכסאות הולכים להיות ברובם בצורה כ"כ משעממת. במושבה זה נראה מגעיל. בטדי הכל הולך להיות כחול כהה, בלי שום דבר מעניין. גם בנתניה ככה לפי ההדמיות. בלומפילד בכלל אפור ומדכא לאחר השיפוץ הקודם. דווקא בעכו זה נראה יחסית יפה.

אגב טדי - האם ביציע הצפוני הכסאות המתקפלים מסודרים מרווח יותר ומבזרחי יותר צפוף? או שזוהי אשליה שנגרמת כתוצאה מזווית הצילום?

10. LIOR120 Member

לדעתי שהכסאות הם בצבע אחיד זה מראה יותר מודרני, מתעכל בעיין ופחות מצועצע. זה גם מה שאמר מתכנן האצטדיון של המושבה, שהם הלכו יותר על מודרניות במושבה ולכן הכסאות בצבע אחיד ולא כמו בטדי בתחילתו שהרי אלו אותם אדריכלים. אני אישית מעדיף את הכסאות הכחולים בצבע אחיד, טדי בנוי יותר סמטרי ומרהיב מאצטדיון המושבה ואתה תראה שכל הכסאות יותקנו, המראה יהיה יפיפה.

11. LIOR120 Member

רציתי לעלות את נושא הגג באצטדיונים.
    ראיתי שבאצטדיון החדש בנתניה יש מרווח מאחורה בין הגג ליציע מה שיכול לגרום לגשם להיכנס ליציע, מה שלא ניראה לי הגיוני באצטדיון חדיש. או שאני טועה?
    ועוד דבר, הרבה שמעתי על ביקורות כאלו ואחרות על הגג באצטדיון טדי, שמבקשים להחליפו בגג יותר מודרני.
    עכשיו ידוע שהוא מכסה רבע מהיציע, חוץ מעובדה זאת מה עוד לא מודרני בו? איכות החומרים שממנו הוא עשוי?
    לא כל כך הבנתי את האמירה של אלו שאמרו שהוא לא מודרני.

12. זכאי Member

ליאור, בנוגע לגב הגג אתה צודק, אני מקווה מאוד שבנתניה זה לא יהייה ככה. אם תסתכל שניים שלושה עמודים אחורה, תראה שהעלתי את אותו הנושא בדיוק כשדיברנו על האיצטדיון החדש של עכו.

בנוגע לצבע המושבים, זה כבר עניין של טעם ולכן אין מה להתווכח בנושא. בכל מקרה, דעתי היא שהאיצטדיונים שאירחו את יורו 2004 בפורטוגל היו מרהיבים ביופים הרבה מאוד שבכל איצטדיון היה עיצוב מעניין אחר לכסאות.

אגב, העלת את נושא הסימטריות של טדי, הוא הולך לצערי להיהרס, בגלל שהיציע הדרומי ייבנה בצורה שונה מאשר היציעים הקיימים...

13. LIOR120 Member

אני מקווה שישנו את ההחלטה לגבי היציע הדרומי בטדי בכך שיבנו אותו כמו שאר היציעים. הרבה החלטות משתנות בהקמת פרויקטים מהסוג הזה.
    ובקשר לגג של טדי, למה הוא לא מודרני?

14. gilad16 Member

והם תקועים איתך,
    מקריאה בדיון הזה יש לי כיוון טוב לגבי מי סובל יותר

15. lsivan Member

המרווח שאתה מדבר עליו באיצטדיון בנתניה הולך להישאר, נעשו הבדיקות הרלוונטיות כדי לוודא שגשם לא יגיע ליציע דרכו.

מצב נושא:
הנושא נעול.