איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. kfiros Member

האיצטדיון בנתניה מאוד מרשים! אני מקווה מאוד שאכן יהיה מוכן לקראת העונה הבאה, אני מעט מוטרד מהמצב הפנימי של השטח שמתחת ליציעים שמהסט תמונות האחרון עולה שיש בו המון לסיים.

גם הכבלים שנמתחו בין הצריחים קצת גורעים לעיצוב של הגג, מקווה שהם זמניים.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כבר עכשיו האיצטדיון הזה יותר טוב מהקופסה....

טדי נראה מדהים.

3. Nike2013 Member

סתם שאלה לידע, מה הייתה העלות הכספית של בניית
    אצטדיון טדי באותה התקופה, אני מתכוון באותה תקופה
    שהיה לו שתי יציעים..?

נערך לאחרונה ב: ‏14/11/11
  4. Torph Member

מישהו יודע אם התאורה בנתניה מגיע מהגג או מעמודי תאורה?

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתכנון המקורי התאורה הייתה אמורה להגיע מעמודי התאורה, אך במסגרת השינויים שנעשו כשהתחלפה חברת הבנייה (תקנו אותי אם אני טועה בקטע הזה), הוחלט שהתאורה תגיע מהגג (בזה אני בטוח).

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

נו באמת... לא הגיוני שאצטדיון עירוני יקרא על שם שחקן עבר של הפועל, כמו שלא הגיוני שהאצטדיון החדש בחיפה ייקרא אבי רן או רובי שפירא.
    תקראו ליציע שמאכלס את האוהדים שלכם בשמו של סטלמך, מצידי שעיריית פ"ת תשכור פ?ס?ל שיבנה פסל בדמותו בכניסה לאצטדיון, אל תהיו חזירים.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם המשפט הראשון אני מסכים.

עם זה? חה חה ועוד פעם חה.

בנוגע לטדי:

http://www.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3561800/Haim-Zach-14112011--18-sport4781301_wa.Xxx

לוח תוצאות הוקם גם במערבי...מעניין אם גם בצפוני?

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

crazyblue5 - בוא נצא מתוך נקודת הנחה שנחום סטלמך ז"ל היה גדול שחקני העיר פתח תקווה וגדול שחקני מדינת ישראל. במידה והוא היה שחקן מכבי פתח תקווה, האם עדיין היה חשוב לך לקרוא לאצטדיון החדש על שמו מאותן הסיבות שהוזכרו קודם?

9. elad2011 Member

אוהדי הפועל פ"ת חייבים להבין שהאצטדיון הוא עירוני ולא של אמא שלהם. כשהפועל תבנה אצטדיון עבורה (כמו האצטדיון החדש של יובנטוס) מצדי שיקרא ע"ש דני לוי. אם עיריית פ"ת יכולה לקבל החזר הוצאות חלקי על ההשקעה מתרומה או מספונר מסחרי, כמו שנהוג בכל העולם, אז זה מה שצריך לעשות. אם קבוצות מפוארות כמו ארסנל וביירן מינכן קוראות לאצטדיון ע"ש גורם מסחרי (ולא שחסר להם שחקני עבר מפוארים) אז גם בפ"ת ניתן!

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שתבוא חברה מסחרית שתקנה את השם של האצטדיון נדבר

שום מטומטם לא ייתן לעיריית פ"ת 15 מליון שקל בשנה רק בשביל שיקראו לאיצטדיון סטלמך על שמו

11. katamoni Member

בשביל מה צריך לוח תוצאות בצפוני?!

מי שבמערבי מסתכל על המזרחי ולהפך ומי שבצפוני יכול לראות את שניהם......הרי גם ככה זה מיועד ליציע שממול.

12. matanbl22 Member

איצטדיון "מיץ של הזבל" ע"ש דני לוי

13. ~Omri~ Member

להלן כמה הצעות בשבילכם:
    - אצטדיון נפוטיזם ע"ש משפחת לוזון
    - אצטדיון הקיזוז ע"ש אבי לוזון
    - אצטדיון מאה האוהדים

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

תסתכלו על מה ששלמה שרף אמר ביציע העיתונות

הספורטאי הכי גדול בתולדות מדינת ישראל

זה לא שסמרטוט כמוני יגיד דבר כזה, בנאדם מכובד מאמן נבחרת ישראל לשעבר בנאדם שחי את הכדורגל הישראלי כבר כמה עשרות שנים אומר דבר כזה כנראה שזה נכון

ובקשר למי ששאל אם זה היה שחקן מכבי, שאלה טובה
    אני לא צבוע...
    אבל אם היה למכבי שחקן כמו סטלמך שהשפיע על הספורט של כל מדינת ישראל והביא לעיר שלי כבוד אז אני מאמין שזה לא היה מפריע לי.
    מה גם שחשוב להבהיר חד משמעית ושלמה שרף גם אמר את זה ביציע העיתונות, מכבי פ"ת לא מתנגדת לקרוא לאיצטדיון על שמו של נחום

אבי לוזון חתם על העצומה לקריאת האיצטדיון על שמו של נחום
    גיא לוזון חתם על העצומה לקריאת האיצטדיון על שמו של נחום
    אברהם גרנט, שלמה שרף, דרור קשטן ועוד כמה מאמנים ואנשי ספורט בכירים במדינה חתמו על העצומה.
    שמעון פרס, לימור לבנת, איתן כבל ועוד מספר לא קטן של חברי כנסת חתומים על העצומה
    שחקני עבר שמאוד מזוהים עם מכבי פ"ת וגדלו בה חתמו על העצומה.
    שחקני הווה ( חלקם שיחקו בקבוצה כשהעצומה הוחתמה וכיום כבר לא בקבוצה ) חתמו על העצומה.
    איציק אוחיון ראש עיריית פ"ת המהולל הצהיר לפני שנה בדיוק בטקס חלוקת מלגות ע"ש נחום סטלמך בהתאחדות לכדורגל שהאיצטדיון ייקרא על שמו ( הכל מוקלט ומתועד )
    אותו אוחיון התהפך פתאום והטיל וטו, לא יודע מי השפיע עליו ומי גרם לו לשנות את דעתו.

תלמדו לתת כבוד לשחקני עבר גדולים במדינה הזו
    מה זה משנה בכלל שסטלמך היה כוכב בהפועל פ"ת
    הוא היה מודל לחיקוי לכל שחקן כדורגל במדינת ישראל, שחקן ענק שהרבה אנשים שראו אותו משחק יכולים להישבע שהוא השחקן הישראלי הכי טוב שהם ראו אי פעם
    יורם ארבל שמשדר כדורגל כבר המון שנים וראה את סטלמך משחק אומר בלי צל של ספק שסטלמך היה שחקן שלא היה כמוהו במדינת ישראל
    ואני לא מתייחס לזה שהוא נפטר בעת מילוי תפקיד עבור הנחברת בספרד, בהלוויה שלו כל הסובבים נתנו הבטחה לאלמנתו שהאיצטדיון ייקרא על שמו ( 12 שנים! )

ורק לידע כללי נחום סטלמך אימן את מכבי פ"ת, אז יש לו גם איזשהו קשר למכבי פ"ת

ורק להברה כי אני מאמין שיהיה פה חכם שידבר על מה שקופמן אמר על כך שנחום הורשע.
    נכון אבל וזה אבל גדול מאוד
    הפועל חיפה נתפסה בקבלת שוחד, נחום אימן אותה
    נחום הורשע כמו כל מי שהיה מעורב בקבוצה.
    אף אחד לא הוכיח מעולם שנחום היה מעורב במכירת משחק ו/או קבלת השוחד ולראייה גם העונש הקל שהוא קיבל ( חודשיים עבודות שירות ) כשגורמים אחרים בקבוצה קיבלו עונשים כבדים.

כמו שהיום אם קבוצה תמכור משחק המאמן לא יהיה אשם ככה גם שם
    אלישע לוי אימן את בית שאן שמכרה את משחק השרוכים, כולכם יודעים איפה אלישע מאמן היום ומה מעמדו.
    אלי אוחנה אימן את כפר סבא שחשודה במכירת כמה משחקים בתקופתו ( השוער שמתגלגל לתוך השער נגד מכבי חיפה ופרשת דה סילבה-זרקו ) והיום הוא מאמן בהתאחדות לכדורגל נבחרת של ילדים.

15. Telkiyski Member

איזה הזויים הלוחות תוצאות האלה בטדי, ממש קטנים(לפחות ברזולציית התמונה), אני בספק אם ניתן לראות את השעון מרחוק.

לגבי השם של האצטדיון בפתח תקווה, אם להיות כנה, באמת יש משהו קצת לא במקום בלקרוא לאצטדיון ע"ש שחקן עבר, גדול ככל שיהיה, שמזוהה ושיחק רק באחת מהקבוצות בעיר, במיוחד כשיש יריבות.

אני ממש לא חובב מכבי לוזוניה, אבל אני חושב שהטענות של האוהדים שלהם במקום.
    עם זאת, אני אשמח אם שם האצטדיון יהיה "ראש הזהב", בכל זאת מדובר בספורטאי הגדול בתולדות העיר, פשוט יש פה אלמנט של חוסר הגינות.

קרייזיבלו, זה ששלמה אמר ביציע שצריך לקרוא לאצטדיון ע"ש סטלמך, לא מעיד על דבר, מדובר באדם אינטרסנט ואני מניח שאני לא מחדש לך דבר.
    הרי שליימה לקח את סטלמך שיהיה עוזרו במוק' יורו 2000, אז נפטר סטלמך מדום לב, לפני המשחק בספרד.

מצב נושא:
הנושא נעול.