איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Don Joan Roman Member

ממילא משחק הבית הבא הוא ב20/11 נגד מכבי חיפה, אז יש עד אז עוד 18 יום להתקין כיסאות ולסדר עוד כמה דברים קטנים לאחד משבעת פלאי מדינת ישראל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ורון עמיקם שקורא פה מדיי פעם: תבואו לבקר אותנו שם אתם הבולגרים, מבטיח קבלת פנים חמה למרות שלדעתך האיצטדיון בפ"ת לא רואה את טדי ממטר.

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/11
  2. אלי מתחן Member

כל עוד לא יתקינו כיסאות מאחורה ישירות זה לא נורא.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא טדי הוא איצטדיון ידידותי למשתמש (גם במתכונות הקודמות שלו).
    לא יודע מה הסיבות שאתה רואה את המשחקים בבית, אבל אי אפשר בכלל לערוך השואה עם האווירה במגרש. החום, הקור והאנשים הם בדיוק מה שעושים את ההבדל בחוויה.
    מציע לך לקום מהכורסא ולבוא למשחקים, יש לי ההרגשה ששכחת את ההרגשה של צפיה במשחק כדורגל באיצטדיון עצמו.

4. vasisualy Member

אם זה יהיה כך - באסה... אני יושב בשורה ראשונה מאחורי הספסל הבית''רי... זה אומר - לעמוד כל המשחק, וגם כך לא אראה הכל.

5. סטפן שאלוי Member

טדי היה טוב כבר בהתחלת-דרכו, עוד לפני הצפוני, טוב מאוד בגילגולו האחרון, נראה מצויין עכשיו עוד לפני השלמת הדרומי, אכן המתקן הטוב בארץ ( שם זמני...עוד שנה וחצי "עופר" כנראה יושלם ).

מבחינה החוויה הריגשית, אין ספק בכלל שהמגרש עדיף על הבית, אבל זה גוזל הרבה זמן שכבר אין לי, וכדומה.

כמו שידוע לך מוישל'ה ידידי, אני בטריבונות מגיל 8, ואחרי למעלה 40 שנה, הגיע הזמן לפרוש לכורסא. דור הולך, ודור בא.

והנה כתבה שתוליך מכאן את הדיון הלאה:

כדורגל? לזקנים בלבד: רק 13% מצופי ליגת העל הם בגילאי 4-17 יותר צופים בגילאים 65 ומעלה מאשר בני-נוער רואים את שידורי "המשחק המרכזי" בערוץ 1 ■ 27% מהצופים: נשים ■ הרייטינג הממוצע העונה של "המשחק המרכזי": 8.4% בלבד

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי הסיבה הכי גדולה היא מחירי הכרטיסים..זאת לדעתי הסיבה העיקרית למעט צופים ביציעים

כשאני קונה כרטיס למכבי-סכנין ואחרי שבוע לאתלטיקו-סביליה והמחירים די דומים אז זה מראה עד כמה מחיר הכרטיס בארץ הוא עצום לעומת מה שמקבלים ושלא תראו אותי משלם כאלה מחירים בזוים להנהלות שעושקות את הקהל

7. סטפן שאלוי Member

במקורות כתוב:

"אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בו".

אז המתקנים עוברים שידרוגים, מתקנים חדשים מוקמים, אבל האם התוכן, האם המשחקים/הכדורגל משתפר? ממש לא. הוא הולך ונסוג, והקהל מצביע ברגליים.

אין לי מספרים בדוקים, אולי יש בהתאחדות, אבל אני חושב שפעם, בימי הטרום-כיסאות, גגות, וכדומה, דווקא היה יותר קהל.

וכן: גם השידורים מהווים תחרות קשה לגזברי הקבוצות.

8. Ice Cream חסה

איך מחירי כרטיסים קשורים לאחוזי רייטינג? אם כבר אז להפך- ככל שהמחירים יהיו גבוהים יותר ומעט יותר אנשים יבואו לראות הרייטינג יגדל.

אין דבר יותר מאוס מלשמוע תלונות של אוהדים על מחירי כרטיסים, מתקנים לא משהו, קולה לא משהו ושידורים לא משהו. לפעמים אפשר להגיד תודה (שיש לנו כדורגל ושאפשר במרחק של שעה נסיעה להגיע לראות את הקבוצה שלך) ולא רק עוד (כניסה מהירה כמו בקאמפ נואו, בירה ונקניקיות כמו באליאנץ ארינה, זוית צפייה כמו הברנבאו ועוד גינונים מעצבנים).

אלעד- כנראה שצדקת בזמנו שדיברת על ערוץ 1 שמשדר את המשחק המרכזי והיחס שמקבל הכדורגל בעקבות זה. אני לא מתכוון לבוא בשום טענה אלא להפך להוקיר לערוץ 1 על העטיפה שהוא עושה סביב האירוע (מישהו מעדיף את שעשועון הבעיטה מחצי מגרש של ביטוח ישיר על טקס השחקן המצטיין של פוג'יקום?), אבל כן יש לזה משמעות מבחינת צופים.

9. ~Omri~ Member

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

התכוונתי לכרטיסים שמשפיעה על הקהל ביציעים.. וזה מאוד אבל מאוד משפיע שבמקומות אחרים אתה מקבל תמורה למחיר סביר, פה אתה משלם המוון על כלום

11. אלי מתחן Member

אסור לבוא בטענות לערוץ 1 על זה שהם משדרים. צריך לבוא בטענות להתאחדות שמוכרת להם את השידורים למרות שאין להם פלטפורמה מתאימה, לא מבחינת מיתוג ולא מבחינת איכות השידור.
    הכסף שערוץ 1 משלם להתאחדות יותר מאשר הערוצים האחרים, זה כסף שהקבוצות מפסידות מחסויות וירידת עניין כללית בענף.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לגבי האולפן ואיכות השדרים אני מסכים איתך שהם נוראיים, אבל הם כמעט עדיין היחידים שמשדרים את המשחק הקבוע ב HD. צ'רלטון אולי פעם בחודש עושה טובה שהיא עושה את זה עם משחק מליגת העל.

13. Don Joan Roman Member

בוא נראה איך "עופר" יהיה, ונראה איך "טדי" יהיה אחריי כל השיפוצים שלו ואז נשווה בין זה לזה.
    גם אמרו שאיצטדיון המושבה יהיה מתקן טוב בהרבה מ"טדי" ובסוף ניסו לחקות את האיצטדיון הירושלמי.

14. katamoni Member

אל תשכחו שבטדי עוד הולכים להחליף את כל הכיסאות, להחליף את הגג במזרחי (כפי שעשו לפני כשנתיים במערבי).......

כך שאיך שהוא נראה היום זה עדיין שלב ביניים ועדיין אני חושב שהוא לא רואה את האצטדיון בפ"ת

15. Nike2013 Member

מה עם האצטדיון בב"ש? משהו זז שם?

האם אצטדיון מכני נתניה יכיל בסופו של דבר כ- 3 יציעים?

בסופו של דבר לא יבנו בפ"ת יציעי שלישי?

מה עם הארנה של ירושלים?

תודה לעונים D:

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/11
מצב נושא:
הנושא נעול.