איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הגיע הזמן שיעשו את חצאי הגמר לא במרכז

אם מכבי חיפה תגיע לגמר זה נראה לך באמת משנה לאוהדי חיפה אם הם ייסעו לרמת גן או ירושלים?

מבחינתי שייבנו שייארחו באילת רק לא בבית קברות ברמת גן

2. Telkiyski Member

אני חושב דווקא להיפך
    הכדורגל מתפרס על כל רחבי המדינה וגם ככה במשך שנים כל האירועים הגדולים מתקיימים אך ברק במרכז הארץ
    לא יקרה כלום אם משחקי נבחרת/גביע יעברו לחיפה וירושלים בזמן שיהיו שם אצטדיונים ראויים (אם יהיו).
    במדינות גדולות בהרבה מישראל מסתדרים עם המרחקים (נכון שיש תחבורה ציבורית טובה בהרבה, ועדיין...)

3. matanbl22 Member

זה תלוי איזה משחקים יוצאים נגיד יש גמר הפועל ת"א נגד בית"ר אז אני לא רואה סיבה שהם יצרכו לנסוע לשחק עד חיפה

4. Telkiyski Member

אני בתור אוהד של קבוצה מהמרכז
    הייתי מעדיף לסוע אם וכאשר גם לטדי המשופץ וגם לסמי לעופר לראות משחק גמר/חצי גמר גביע של הקבוצה שלי, מאשר לראות אותו באצטדיון ר"ג.

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/11
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשמח למענה על השאלות הבאות:

מתי בית"ר חוזרת באופן רשמי לשחק בטדי ומה יהיה המצב באציטדיון באותו יום? (כל העבודות יושלמו חוץ מהיציע הדרומי והגגות? מה תהיה הקיבולת לאותו היום?).

בנוגע לאיצטדיון בפתח תקווה, האם הוא יוכל לארח הצגות כפולות (נגיד חצי גמר גביע הטוטו - מספיק חדרי הלבשה, מספיק יציעים, ומה תהיה הקיבולת שלו?).

אנחנו מנסים להעביר את משחקי חצי גמר גביע הטוטו לאיצטדיון מזמין וקטן יותר מרמת גן, ולכן אנחנו מנסים לבדוק מה האופציות הרלוונטיות בפני הקבוצות (יש עוד אופציות אפשריות לחצי גמר גביע הטוטו?).

נ.ב
    אני חושב שההצגה הכפולה של חצי גמר גביע המדינה היא משהו שאסור לוותר עליו בשום אופן. אפשר לחשוב על להעביר אותו לאיצטדיון מודרני יותר מרמת גן, אבל החוויה של שני משחקים וארבעה קהלים כשכל משחק הוא נוק אואט, עבורי מדובר באירוע המעניין והחשוב ביותר בכדורגל הישראלי.
    מאז 1996 לא הפסדתי חצי גמר שהתקיים ברמת גן, גם בפעמים שהקבוצה שלי לא שיחקה בהם. זה תמיד חוויה...

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שאתה אומר עד חיפה זה נשמע כזה דרמטי כאילו זו נסיעה של יום שלם

סך הכל שעה מת"א ושעה וחצי מירושלים

הגיע הזמן שהכדורגל יתחיל לצאת מהמקומות הקבועים שלו
    שהנבחרת תשחק משחקי ידידות בכל מיני מגרשים בארץ

תחשוב איזה כיף זה לילדים בירושלים אם הנבחרת תבוא לשחק בירושלים ויעשו כרטיסים מוזלים
    הגיע הזמן לקרב את הכדורגל הישראלי אל כל העם ולא להשאיר אותו במרכז בלבד

גביע הטוטו לא צריך להיות משוחק בשום אופן ברמת גן
    אפשר לעשות חצי אחד בפ"ת חצי שני בבאר שבע שיהיה
    ואת הגמר בנתניה
    להתחיל להביא את הכדורגל לכל העם

לא יקרה כלום לאוהד הפועל ת"א אם הוא ייסע יום אחד בשנה לחיפה בשביל גמר גביע המדינה

קבוצות בחו"ל נוסעות למשחקים לפעמים ימים שלמים באוטובוסים
    פה אתה נוסע 6 שעות כל המדינה

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

טדי ייפתח בסוף נובמבר במשחק בין בית"ר למכבי חיפה
    הקיבולת נשארה אותו דבר כשהשינוי היחיד יהיה שהדשא יותר קרוב ליציעים מבחינת הגובה ואין את החומה הדרומית, במקומה יש גדר זמנית עד בניית היציע

בפ"ת אפשר בהחלט לארח משחקים כפולים
    יש 4 חדרי הלבשה, 2 חדרי שופטים, חדר מסיבת עיתונאים ואפילו חדר חימום סינטטי למקרה ויש הצגה כפולה ככה הקבוצות יכולות להתחמם תוך כדי שהמשחק הראשון משוחק.

מבחינת יציעים יש 2 יציעים מרכזיים שמכילים 12,000 מקומות
    אפשר לחלק כל יציע ל2 ואז כל קבוצה תקבל 3000 מקומות ישיבה שבשביל גביע הטוטו נראה לי מספיק

8. סטפן שאלוי Member

רשמית ודאי שאתה צודק, מעשית, ירושלים וחיפה הן פריפריות, ויש מהן הגירה שלילית, למעט ריבוי חרדים בירושלים.

טדי עדיף בכל פרמטר על ר"ג, ועופר כשיהיה גמור יעלה על שניהם, כולל נגישות מצויינת לרכבת, שבירושלים מעיבה עליה תדירות הקו, והתארכותו בזמן.

מת"א לחיפה ברכבת המהירה זה בערך 40 דקות.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגישה שלנו בנבחרת צריכה להיות כמו בספרד. כל משחק בית צריך להתקיים בעיר אחרת. צריכים להביא את הכדורגל לכל המדינה, מהצפון עד לדרום.
    בעתיד יהיו מגרשים חדשים בחיפה, באר שבע, ירושלים, נתניה, בת"א יש עדיין את בלומפילד, ככה שאין שום סיבה שהכדורגל לא יגיע לכל הארץ.
    הגיע הזמן להיפטר מרמת גן הקר והמנוכר (הבנתי שחושבים על להרוס אותו ולבנות אחד חדש) ולפנות את מקומו לאיצטדיונים מודרנים וידידותיים הרבה יותר לצופה.

אם אני מסתכל על ינואר, שהוא התאריך שבו אמורים להתקיים משחקי חצי גמר גביע הטוטו, באיזה מגרשים בישראל ניתן לארח הצגה כפולה באותו שלב (בטדי יש שני חדרי הלבשה? יש תנאים למשחק כפול? כיצד ניתן לשחק משחק כפול בפתח תקווה אם יש רק שני יציעים, כיצד יושיבו שני קהלים באותו יציע?).

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בדיוק כמו שהושיבו השבוע קהל של סכנין ובית"ר באותו יציע

עושים הפרדה קטנה בין 2 המחנות אוהדים

אז מתוך 6000 הכיסאות שיש בכל יציע יצטרכו להקצות מספר מסויים של כיסאות שיפרידו בין הקהלים

גם ככה ק"ש / מכבי פ"ת לא יביאו 3000 אוהדים

שאני בספק גם אם באר שבע והפועל ת"א יביאו 3000 אוהדים

כי זה גביע הטוטו וזה מעניין בערך כמו התעמלות אומנותית

11. Number 8 Member

האיצטדיון בפ"ת ייחנך ב-19.11.
    הפועל פתח תקווה ומועדון ספורט אשדוד יהיו הראשונות לשחק בו.
    http://www.one.co.il/Article/189397.html

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/11
  12. elad2011 Member

היום כהרגלי בקודש עשיתי סיור באצטדיון פ"ת באותו זמן שהיה סיור וטקס העברת האצטדיון מהחברה המבצעת (דניה סיבוס) לעירייה. ניצלתי את ההזדמנות והצטרפתי לסיור. בסיור ובטקס היו ראש העיר, איציק אוחיון, יו"ר ההתאחדות, אבי לוזון, עמוס לוזון, מנכ"ל דניה סיבוס ועוד אח"מים נוספים.
    אני מכה על חטא שלא הבאתי מצלמה. לראשונה ראיתי את המסך (לוח התוצאות) בפעולה (הוקרן שם סרט), ממש מרשים! המגרש סומן, רשתות הותקנן בשערים וחלק מהגדרות כבר הוסרו.
    מה שהטריד את החברים הוא שעקב הספסל הקטן חלק מצוותי הקבוצות ישבו בשורה הראשונה של המגרש ולא בספסל וכן קרבתו של הספסל לשורה הראשונה (שלושים ס"מ). אוחיון דבר עם אבי לוזון על הטלאות בדרך לטופס 4 ועל כך שיש אדם אחד במשרד התמ"מ שנותן אישור עשן. אבי אמר שירים טלפון ביום ראשון למנכ"ל המשרד. עקרונית מנהל האצטדיון אמר שפגישה עם פקידי משרד התמ"מ באצטדיון נקבעה לשבוע השלישי של נובמבר.
    התקשורת גם נכחה בטקס (ynet, ספורט 5 ן-one) כך שכתבות יפרסמו באתרים השונים. (ב-one כבר פורסם).

עריכה:
    והנה הכתה ב-ynet:
    לכתבה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/10/11
  13. ~Omri~ Member

תמונה אחת שווה אלף מילים:
    http://www.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3532866/11wa.Xxx

פשוט חובבנות.

14. סטפן שאלוי Member

5 עד 6 שורות כאן סובלות. פשוט חלם. עיר שיש לה בצד אחד בית-חולים, בצד השני בית-קברות, ובאמצע בית-טימטום. פתח-ללא תיקווה.

15. ~Omri~ Member

העיקר שהם טוענים שהם בנו את האצטדיון בדומה לאצטדיונים במערב אירופה בהם הם ביקרו.

מה קשה להתקין את הספסל בתוך האדמה כך שהוא לא יסתיר? זה לא אמור לעלות יותר מדי כסף לתקן את זה.

מצב נושא:
הנושא נעול.