איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. vasisualy Member

גם אני.

האם אתה יודע לגבי ספסלים של הקבוצות - הם יהיו בעומק? לא אמורים לדפוק ראיה משורה שנייה (שהיא בעצם ראשונה)? המנויים שלי בדיוק מאחורי הספסל, קצת מדאיג...

2. Don Joan Roman Member

אל תדאג, אתה תראה נהדר, שום דבר לא יסתיר לך.

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כמו שזה נראה מהתמונות הספסלים מסתירים לפחות 3 שורות
    בדיוק כמו בפ"ת

4. vasisualy Member

אתה יודע או חושב?

שם לא ברור - האם זה מותקן או רק מכינים להתקנה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/11
  5. סטפן שאלוי Member

טדי זה הבית של בית"ר, הבית האמיתי והטבעי, ועם יציע דרומי גם ייתן אקוסטיקה מצויינת. כמו כולם, גם אני רוצה כבר לעזוב את החרצטדיון בר"ג, ולחזור לירושלים, מאלף סיבות.

אני רק לא מבין את הטימטום של עיריית ירושלים: מילא להגדיל ל 30 אלף, לבנות את הדרומי, ולשדרג את מערכות האיצטדיון, זה הגיוני, זה נכון, וזה טוב, אבל 46,000?

מתי הוא יתמלא בכלל? איזו קבוצה מחו"ל יכולה למשוך כל-כך הרבה? איזה מופע אומנותי? טקס השבעת עורכי הדין השנתי?

טיפשות כלכלית במיטבה, רק מזל שהיא לא על חשבון בית"ר.

בעצם כן: עכשיו העירייה עלולה לדרוש דמי-שימוש גבוהים יותר מבית"ר.

6. yot_yot Member

קודם כל אל תשכח שזה אמור להיות האיצטדיון הלאומי כך שהתכולה מובנת דבר שני יש מלא מופעים והופעות במהלך השנה שאפשר ךבצע שם, אוליי לא ימלאו אותו לגמרי אבל יהיה מספעק אנשים לרווח יפה, דבר שלישי האיצטדיונים המודרניים ממזמן לא משמשים רק כאיצטדיונים, כשאין משחקים המקום נהפך למרכז מסחרי לכל דבר

7. kfiros Member

לפי השמועות ברחוב החיפאי, מעבר לתגבור בכמות הפועלים, העבודות באיצטדיון סמי עופר החלו להיגרר גם אל משמרות לילה כדי שהאיצטדיון יהיה מוכן עוד במהלך שנת 2012.

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/11
  8. Ice Cream חסה

לאן יועבר עכשיו הלוח האלקטרוני שהיה על החומה הדרומית מישהו יודע? ולא רוצים לשדרג גם אותו לאחד כמו שיש בבלומפילד?

9. yot_yot Member

אוליי עד 2013 מקסימום אמצע 2012

10. kfiros Member

זו היתה הכוונה.. ההוראה העדכנית היא לסיים את הבנייה בחודש דצמבר 2012 על מנת שצוות הבדיקה של אופ"א יוכל להגיע אל האיצטדיון בעודו מוכן ולאשרו לאירוח יורו 2012 לנבחרות צעירות, ככול הנראה על חשבון פתח תקווה. כמו כן גם קיים שבריר של תקווה שמכבי חיפה במידה ותעפיל לאחד המפעלים האירופאים תוכל לחנוך את האיצטדיון החדש בשלהי קמפיין אירופאי.

11. yot_yot Member

קראתי אתמול כתבה על זה שפתח תקווה לא ייארח את היורו מכיוון שהוא בנוי כעת משני יציעים ואופ?א דורשת שלושה,עם זאת אני מנסה להבין מה ההבדל בין פתח תקווה לנתניה של היום שבנוי משני יציעים,גם אם יבטיחו שיהיו שלוש יציעים עד 2013 בנתניה למה לא מתחילים עכשיו הרי מי הבטיח שעוד שנה למשל יהיה להם את הכסף אם זו הבעייה כי עוד שנה הוא לא יספיקו להרים יציע כי אנחנו נמצאים בישראל

12. kfiros Member

ההבדל הוא שבפתח תקווה הכל על רגל אחת כרגע, בעוד שבנתניה היציע השלישי כבר עבר מכרז. אני לא יודע מה הסיבה המדוייקת לבנייה בשלבים, אבל סביר להניח שזה בא ממקום של לא להכביד יותר מדי על הקבלן שגם ככה קיבל מלאכה מאוד מורכבת.. בכל מקרה היציע השלישי יהיה יציע מאוד קטן ואם נדייק מדובר בחצי יציע ולא ביציע שלם (רק המפלס התחתון), סביר שבנייה של יציע כזה תימשך חודשים בודדים.

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בואו נעשה סדר :

לפי אבי לוזון אין דרישה של אוופ"א שצריך לארח באיצטדיון בעל 3 יציעים ולכן האיצטדיון בפ"ת עומד בדרישות.

תסמכו על אבי לוזון שהאיצטדיון בפ"ת ייארח בטוח.

אם כבר חיפה יהיה מוכן אז אני רואה מצב שמוותרים על רמת גן או בלומפילד.

טדי, פ"ת ונתניה ייארחו בטוח כי הם איצטדיונים חדשים ומודרניים

14. yot_yot Member

רמת גן לא בתכנון הוא על תקן רזרבה, על בלימפילד לא יוותרו אז כנראה שבכל זאת פתח תקווה בחוץ

15. ~Omri~ Member

למה איזה לוח תוצאות כבר יש בבלומפילד? הוא פשוט בדיוק כמו לוח התוצאות בטדי.

בכל אופן, אני מניח שיתלו אותו מאחורי אחד השערים כמקובל (בתמונה - האליאנץ ארנה). אם כבר, באותה הזדמנות יצטרכו לדעתי להוסיף לוח תוצאות נוסף כדי שכולם יראו. אם זה לא סיפור יקר מדי, אין סיבה שזה לא יקרה.
    http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Allianz-Arena-germany-477252_700_553.Xxx

מצב נושא:
הנושא נעול.