איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ~Omri~ Member

המממ...על מנת להפריד בין הקהלים בנו יציע נפרד.

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בשביל להפריד בין הקהלים יש יציע בצד השני של המגרש כמו בכל מגרש נורמלי

נראה לך הגיוני שאוהדים של 2 הקבוצות יישבו באותו צד כשרק מעבר קטן בין היציעים מפריד בינהם?

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי מה שחבל זה שלא בנו את היציע של צד שני בדיוק כמו זה, גם שם מחולק ל-3...

יציע כמו של צד שני עדיף לעשות מאחורי השער.

4. סטפן שאלוי Member

לא הבנתם שאני מתבדח? ככה הם עוד יבנו איצטדיון היקפי: שורה כן, שורה לא. :aaarofl:

5. yot_yot Member

חחחח עם ההפרדות אלה בין היציעים האיצטדיון מזכיר את וסרמיל. אם ירצו מתישהו לסגור אותו מכל הצדדים(מה שסביר שלא יקרה) זה יהיה בלתי אפשרי ומכוער

6. roeiuzan Member

מה שבטוח הוא שאתם תראו אצטדיון מלא עד 0 מקום בכל משחק ביתי שלנו, ותכירו את הקהל העכואי כמו שהוא באמת.
    אחרי 5 שנים יגיע הקץ של הירידות על מיעוט האוהדים של עכו, ותהיה אווירה בכל משחק כמו שצריך. שנים טענתי כאן שיש לעכו המון קהל ולא האמינו לי, ואחרי הפסקה ארוכה של כתיבה כאן בפורום אני בדרך לסגירת מעגל מסויימת.....

7. אלי מתחן Member

הלוואי. ואני מקווה שלא חיכיתם את כל הזמן הזה עד שיש איצטדיון בשביל שהקבוצה שלכם תרד ליגה.

8. ~Omri~ Member

בווסרמיל האצטדיון בנוי מבלוק אחד שזה עוד סביר. זה יוצר רצף של אוהדים כשהם באים בהמוניהם. בעכו הם פשוט מנותקים זה מזה. אגב, זה גם בעייתי למלא את החלל בין היציעים בעכו היות שהם לא נבנו בצורה מקבילה. אולי יצליחו בסוף לחבר בינהם, אבל זה יהיה מכוער. חבל שהם לא חשבו קצת קדימה. למעשה, חבל שהם לא חשבו בכלל.

9. Love Is Red Member

תאמינו לי חבל, פשוט חבל, יכלו בקלות לבנות איצטדיונים נורמלים במדינה הזאת במספר גדול ונורמלי של מקומות.

מה רע באיצטדיון בבאר שבע עם 20,000 מקומות ישיבה?
    מה רע באיצטדיון בעכו שיהיו בו 15,000 מקומות ישיבה?
    למה לאל בנות בפתח תקווה איצטדיון בגודל של 15,000?

למה הכל בקטן, למה לא לחשוב בגדול לעזאזל?

ועוד ראש העיר של עכו התלהב שהוא חשוב על העתיד על איזה עתיד בדיוק הוא חשב?
    ואיזה 60 שנה?
    מקסימום 20 שנה ואז יקראו להגדיל את האיצטדיון ויהפכו אותו למכוער הרבה יותר...

10. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם לעכו, הפועל פתח תקווה או מכבי פתח תקווה יש פוטנציאל גדול להפוך לקבוצה שמביאה יותר מ5,000 אוהדים למשחק? דרך אגב, עד כמה שידוע לי, באצטדיון החדש בפתח תקווה יש אפשרות להרחבה ל20,000 מושבים.

11. ~Omri~ Member

אין תקציבים לפרוייקטים בסדר גודל הזה. פתח קצת את העיניים וראה מה קורה סביבך. אלפי אזרחים זועקים לצדק חברתי ומתלוננים על יוקר המחייה. אם יתפנו תקציבים נוספים, מן הסתם שלא יפנו אותם לספורט.

כרגע משתדלים לבנות בהתאם לפוטנציאל של הקבוצות. הפועל עכו, עם כל הכבוד לה, לא זקוקה ליותר מאצטדיון של 5,000 מושבים בשלב זה. האמת שגם בפ"ת, אבל שם יש פוטנציאל גדול יותר. כמו כן, האצטדיון אמור לשמש גם לאליפות אירופה, כך שזה סיפור שונה (אם כי, גם זה לא בטוח).

בקיצור, תהיה קצת מציאותי.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/11
  12. סטפן שאלוי Member

עומרי,

גם בית"ר לא ממש זקוקה ל 30,000 מקומות, והיו, ועוד יהיו, הרבה משחקים שלא יפתחו בכלל את המזרחי והצפוני.

אני לא רואה את בית"ר ממלאת 8,000 צופים העונה ביותר משלושה משחקים: מכבי חיפה, מכבי ת"א, והפועל ת"א.

בעצם אפשר לפתוח רק את הצפוני ברוב העונה.

13. ~Omri~ Member

כן, אבל ברור לך שבית"ר זה סיפור שונה. פוטנציאל האוהדים של בית"ר הוא ידוע. נכון שעכשיו הקבוצה במצב לא טוב, ואוהדים רבים הדירו את רגליהם מהמגרשים כמחאה על מה שקורה בקבוצה, אבל כשבית"ר רצה לאליפות היא מסוגלת להביא כ-15,000 אוהדים למשחק, ולא פעם האצטדיון מלא או כמעט מלא.

בכל אופן, ההרחבה של טדי ל-30,000, בלי קשר למכביה, היא מתבקשת. ברגע שבנו את הצפוני, זה היה עניין של זמן עד שהיו מתחילים לבנות גם את הדרומי (שאגב, היה אמור להיבנות בתקופת פניג'ל אך אולמרט הקפיא את הפרוייקט). בטדי יש עוצמות שאין במגרשים אחרים, וסגירת האצטדיון ע"י בניית היציע הדרומי רק תגדיל את האפקט. היא אמנם גם תגדיל פלאים את מספר המושבים הריקים בכל משחק, אבל ניחא. הגיע הזמן שטדי יהיה גדול 360 מעלות.

כמו כן, בוא נחשוב קצת קדימה. אולי היום בית"ר לא צריכה כמות כזו של מושבים, אך מה יקרה אם ביום מן הימים בית"ר תעפיל לליגת האלופות? ההרחבה תתברר כמוצדקת. עדיף לבנות עכשיו, כשיש תקציב לכך, ולא לחכות שיהיה צורך ולהצטער למה לא בנינו קודם לכן. בנוסף, יוכלו לקיים שם משחקי נבחרת, ואת גמר גביע המדינה.

אגב, האם חיפה זקוקה לאצטדיון של 30,000? גם הוא יהיה ריק ברובו במשחקי הליגה. ההבדל היחיד בין חיפה לבית"ר בהקשר הזה, זה שחיפה מתמודדת קבועה במפעלים האירופים ובית"ר לא.

14. סטפן שאלוי Member

עומרי, אתה צעיר אני מניח, אז אולי תזכה לראות הצדקה לחלום שלך. אני כבר זקן, ומיואש.

בית"ר מילאה כמה משחקים ב 18,500, והיו לא מעט שנתקעו בלי כרטיסים, וגם הספסרות פרחה. אבל מה לעשות, זו ההיסטורה.

גם למכביה 30,000 זה המון, אולי חוץ ממופע הפתיחה והסיום.

כנראה שברקת הולך להשתמש בטדי למופעים, ולזה יש בהחלט צידוק. הרי עשו שם כבר טקס של עורכי דין חדשים, והאמת, זה הצחיק אותי.

גם ארקדי הופיע שם בסטנד-אפ, וצעק "ירושלים מלחמה". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

עכו תביא בכל משחק 5000 אוהדים? קשה לי מאוד להאמין

אם יהיו 2500 אוהדים במשחקים זה יהיה יפה מאוד.

מצב נושא:
הנושא נעול.