איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. henry1 Member

תיקון קטן - הקופסא מכילה 6500-7000 מקומות.

2. אבי סנדור Member

למגרש של רעננה קוראים אורן קרני
    ואם רעננה תעלה היא לא תשחק שם,יש בשכונת לב הפארק ברעננה שני מגרש טובים מאוד שרק מחכים שיצמידו אליהם יציעים,אגב אם אני לא טועה חדרי ההלבשה שם מתחת לאדמה..(יש עוד מגרשים כאלה בארץ?סליחה על הבורות)

3. Ariel Member

יש איזשהו מגרש קטנצ'יק איפשהו בירושלים עם השם טדי שגם עלה על הפטנט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אגב לא הייתי פוסל גם את איצטדיון שכונת התקווה. מדובר במתקן לא רע שבקלות יכול לארח בליגת העל (מה שכן 2 הבעיות לגביו הן הכניסה והיציאה של הרכבים מן המגרש ומעט הזנחה ביציעים שכוללת כיסאות שבורים, כמה ענפי עצים שחדרו ליציע ועדיין שלא הסירו שם את הגדרות למרות הנחיית משטרת ישראל לעשות כך בכל המגרשים).

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/08
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה שואל אותי, אני חושב שבני יהודה צריכה למכור את המגרש לעירייה בתמורה להבטחה לבניית מגרש משלה, זה מה שאמור להיות על פי מה שחזי מגן אמר. קודם שיבנו אחרי זה שימכרו.

5. Ariel Member

שיצאו מהר מהסרט שהם חיים. זה לעולם לא יקרה, במיוחד לא כשיש את בלומפילד.
    ההצעה היחידה שאני חושב שחולדאי יכול להציע תמורת המגרש בשכונה היא הקרקע של ספורטק דרום כמשוואה שאם המתקן בשכונה משמש את הקבוצה אך ורק לאימונים הרי שבספורטק דרום הם לא אמורים להרגיש בהבדל.

לדעתי זה באמת מתקן לא רע יחסית לאלו שיש לנו בארץ ואני חושב על כך כל פעם מחדש כשאני מגיע לצפות במשחקי שמשון בימי שישי. אין לי מושג מדוע בני יהודה לא מארחת שם, לדעתי יש משהו מסריח מאוד באוויר בכל הנוגע לאדמה המשפריצה כסף מנדל"ן של האיצטדיון. הרי ככה התחילה גם הנפילה של אולם אוסישקין- בהתחלה הפועל ת"א עברה ל"שנת ניסיון" ביד אליהו ואחרי מספר שנים הופה - אין מגרש כיוון שהוא הפך להיות "מפגע ומטרד סביבתי".

6. הפועל_23 Member

גם אם באמת צריך להקים להפועל ר"ג מגרש חדש, חורה לי לראות דבר כזה נכתב, אפשר אפילו להגיד שכואב לי לקרוא דבר כזה.
    אין להרוס את המכתש לעולם, גם אם לא יארח את הקבוצה הבוגרת הוא חייב לשמש את כל מחלקת הנוער של הפועל ר"ג.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה כמה שאני מבין אותך, אם הפועל רמת גן רוצה להיות קבוצה לגיטימית בליגת העל, רוצה לקחת אליפות, גביע להשתתף באופ"א ולהצליח, היא לא יכולה להישאר עם המכתש. אני יודע ששי בעיות עם כל עסקת המכירה בעבר, ובצדק מגיע להפועל רמת גן פי מיליון על מה שהם באמת קיבלו שזה פשוט נזיד עדשים, אבל בשביל להתחיל משהו טוב, על העירייה להכשיר 2 קרקעות, האחת לבניית מגרש ראוי להפועל רמת גן, השניה לבניית מתחם אימונים לכל המחלקות, השאלה שלי היא כזו, האם יש בכלל מקום שכזה ברמת גן?

8. הפועל_23 Member

אני הבנתי שאתה לא בעניין של לשחק שם בליגת העל וסבבה, אבל לא הבנתי מה הבעיה להשאיר את המכתש לאימונים של הקבוצה וכמגרש של כל קבוצות מחלקת הנוער...
    יש עודף מגרשים במדינה שצריך למחוק מגרש כזה מיתולוגי? מה עם קצת שמירה על מקומות היסטוריים במדינה הזאת? מקום כזה צריך להיות חוק בממשלה שאסור להרוס אותו.
    זה אגב המגרש היחיד בגבעתיים, שמשמש מאות מילדי העיר. והנקודה היחידה בעיר שלא נראית כמו בית עם דודים על הגג.

9. Pele Member

אם משחקים במגרשים כמו וינטר, אשדוד ועוד כמה מזבלות אין בעיה גם לשחק במכתש.
    בכלל. מה זה הדבר הזה שלמשחקי גביע מגרשים מאושרים ולליגה לא?

אין לי בעיה שיעלו את הרמה ויחלטו שמשחקים רק במגרשים איכותיים. אבל אם זה ככה, שיסגרו את כל המדינה וישחקו רק בבלומפילד, טדי וברמת גן.. כל עוד הכדורגל בארץ מתאים למגרשים הקטנים והמוזרים, אין סיבה שיספיקו לשחק בהם. הרי אנחנו מחפשים בנרות קצת ריגושים, קצת אקשן שמהכדורגל לא ממש מגיע.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל_23 - החוק במדינה אומר שחובה להשאיר כ-10% מהמבנה. כשהקופסא תיהרס, כנראה שישאירו 10% מהדשא, שישמש כגינה למבנה הבא שיבנה שם. תאמין לי, אני יודע כמה זה כואב.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבבה, אין בעיה גם טוב מבחינתי, שישמש את הנוער, אבל שיהיה להפועל רמת גן מגרש ראוי שהיא תשחק בו, האם יש עוד מקום כזה בגבעתיים/רמת גן שניתן לבנות בו?

12. 1982 Member

16,000 איש בבלומפילד עושים אווירה הרבה יותר טובה מאשר 45,000 במפלצת ברמת גן.
    כל האצטדיונים בארץ צריכים להיות בעלי אותו מבנה כמו בלומפילד שיש לו אקוסטיקה מדהימה.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

חן שופן, אוהדת הפועל ב"ש, מספרת על נפלאות וסרמיל ומדגישה את הצורך באצטדיון איכותי.

נלקח מאתר האוהדים של הקבוצה "CrazyRed"
    http://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=45

14. King Kenny Member

גם באקוסטיקה בבלומפילד יש מה לשפר, אם יוסיפו גגות מעל לכל היציעים באיצטדיון אז הקהל ישמע הרבה יותר חזק וטוב. לדוגמא, את שערים 13 ו-2 שמעו הכי חזק במשחק של הצעירה, פשוט בדר"כ לא שמים לב לזה כי אף פעם לא מעודדים שם("הם לא כאן בשביל האווירה, הם כאן בשביל להרשים את הבחורה").

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/08
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה נכון.

שהייתי בבלומפילד במשחק של באר שבע נגד מכבי ת"א היו בסביבות 1,000-1,500 באר שבעים מסביבי, לא שמעתי בשום רגע את האוהדים של מכבי ת"א באופן בולט, עזבו שהם נרגעו מהר מאוד כי נגמר 3-0 לנו, אבל העידוד שם גם בורח, אומנם לא כמו ברמת גן אבל גם בבלומפילד שאתה בחצי השני של היציעים אתה צריך שהיציע שלך יהיה בשקט מוחלט כדי לשמוע את הקהל הנגדי.

בקטע הזה, אין על טדי כמובן.

מצב נושא:
הנושא נעול.