חוששתני שטעות רצנית בידך. בשבת אפילו אם תחצה ברגל [גסה למדי] את הרחוב נטול כיפה תצפה למטר של חיתולים מלוכלכים וקליפות תפוזים. או שלא היית במאה שערים, או שלא היה יום שבת. אני לא אומר שאתה משקר, אולי מבולבל.
עשיתם לי תיאבון לעבור במאה שערים באיזה פרארי באמצע שבת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx מה טוב בחוף של בת ים? המון זפת, צדפות נתקעות לך באצבעות, אבנים בכמויות.. ג'ו קול, מה אתה איש של חורף? מה כיף במזג אוויר של ירושלים?
כשקר מדי אפשר תמיד לשים עוד שכבה, כשחם מדי אין יותר מדי מה לעשות. בירושלים כמעט אף פעם לא חם מדי, וגם כשחם אין הרבה לחות ועדיין אפשר להסתדר, בת"א בימים חמים אפשר להתעלף רק מללכת ברחוב. והחורף אולי קצת קר, אבל אין כמו לשבת על ההסקה אפילו זאת המלוכלכת של בי"ס.
מתי פעם אחרונה שהיית בחוף בת ים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx בשנתיים האחרונות עשו לא מעט שיפוצים קוסמטיים בעיר כמובן שיש איזורים שתמיד לא יפים, אבל בכללי העיר נראית הרבה יותר טוב מאשר לפני 3 שנים נגיד
אוי נו, איזו תגובה מגוננת טיפוסית לאנשים שאין להם קייס. לא טענתי דבר וחצי דבר על בת ים, לשבח או לגינוי, לא דיברתי כלל על בת ים. דיברתי על ירושלים. אז זה כלי הנשק לסתור את עמדתי? שבת ים עיר מחורבנת? אוקיי, אז היא עיר מחורבנת. אבל לפחות יש לה שם של עיר מחורבנת. ירושלים היא הדבר הכי אוברייטד בעולם מאז...רגע...תנו לי לחשוב - בית"ר ירושלים. עיר מגעילה, מעצבנת, אז נכון שמזג האוויר סבבה, אבל פרט לכך היא פשוט סיוט אחד ארוך ומתמשך. ואני אומרת את זה כמישהי שגרה בירושלים (לימודים), ולא בבת ים. תאכלו את הכובע, או לפחות תדאגו להשתיק איתו את כל הפיות המגוננות על העיר. נ.ב: לא, זה לא טבעי שאין מה לעשות בימי שישי בלילה בעיר הבירה, ולא, זה לא טבעי לומר "מאאתיים", "חתולות" ו"קולולוש", ולא, זה לא בסדר להסתובב באיזור התעשייה של תלפיות באמצע החום עם מספיק בגדים כדי לאבזר מחדש את המלתחה של פנינה רוזנבלום ולהריח כמו בית שחי בוער. ועם כל הכבוד (ואחרי שרשרת ההודעות המתלהמות פה כלפיי, כאילו לכלכתי על חוזה המדינה, באמת שאין טיפה של כבוד), תאמינו לי שבת ים שונה בה-מון מובנים, לחיוב, מירושלים: כלומר, היא עשר דקות מת"א בדיוק, אין בה ערסים (רק רוסים, למען האמת. וזקנים), והיא הרבה דברים רעים - מכוערת, מלוכלכת ומסריחה. אבל היי, אני חושבת שיש בה קיוסק פתוח ביום שישי אחרי שעה חמש.
טוב אין לי כוח להכנס פה לוויכוח על איזו עיר הכי טובה וכו'(כי זה ברור שרמת גן לוקחת את כולם בהליכה) אבל בקשר לירושלים , כל מילה זהב. פשוט עיר מחורבנת, פעם לא הרגשתי נעים להגיד לחברים שאני שונא את ירושלים כי יענו עיר בירה ובלה בלה בלה. אבל לא מזמן נסעתי למלון בירושלים, ופשוט גילית שאני שונא את המקום יותר ממה שחשבתי, ולא למתחכמים אני לא מדבר על המלון... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx . עיר צפופה ללא שילוט בדרכים כל הזמן הסתבכנו, כל שניה עשינו פניה לא נכונה והיינו מוקפים בערבים. לי אישית אין משהו נגדייהם אבל במצב שהמדינה שרויה בו כרגע זה מפחיד. לא פעם גם טעינו בפניה ופתאום נכנסנו למאה שערים בונא אני לא יודע איפה יותר לא רציתי להיות במאה שערים או בשכונה ערבית. כמעט לא הבינו אותנו כשביקשנו עזרה בדרך(רוב החרדים שם מדברים רק יידיש) והרגשתי כאילו אני ממש שייך לעם אחר . תכלס גם לא היה מקומות לטייל בהם בירושלים משהו נחמד כזה ,כל מקום בעל חשיבות דתית יותר מהשני. תהרגו אותי אבל אין ליכוח ללכת לירושלים בשביל לשים פתק בכותל או להתפלל או לראות מקומות קדושים . לסיכום:עיר חרא שהדבר היחיד שטוב בה זה הקניון ההוא ליד טדי, מלחה.
הקניון היחיד בגבעתיים נפתח רק לפני כמה חודשים. לפני זה לא היה כמעט מה לעשות בעיר הזאת. בעצם, גם עכשיו אין. נוסעים לת"א.
לא נכנסתי לסמטאות, אבל היה לי שחור בעיניים. וכמה שקיללתי את אולמרט על השילוט!!! הכי קטע זה כשאני יוצא מהמוזיאונים, עובר את בתי המלון ואז אם אני פונה ימינה, תוך 2 דקות אני יוצא מהעיר. אבל השלט מראה שמאלה.
על טעם ועל ריח, אני מעדיף שישרוף לי תגוף מקסימום אני אקנה בקבוק מים לשפוך על עצמי, שונא קור, שונא שכבות, שונא מזג אוויר ירושלמי. וויגן, טוב האמת שלא הייתי בבת ים מאז שגרתי שם בעצם אז לא חושב שאני באמת יכול לשפוט, אם אתה אומר ששיפרו אותה אני מאמין. איזה יסודי למדת שם?