אינטר 24/25 ליגת האלופות תכפר על אובדן הסקודטו?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י SerieA, ‏13/8/22.

1. טל. Member

לדעתי אתה מפחית במשמעות התבוסה בגמר הצ׳מפיונס. נקודתית ככל שתהיה - היא מכוננת.
    אילולא ההשפלה המוגזמת הזו הייתי מסכים איתך כנראה.

אבל היות והמציאות היתה כמו היתה, אני חושב שיש לאינטר לא מעט שחקנים, כולל בעמדות מפתח - שאינם על אדי הדלק האחרונים - ומתחילים/מוכרחים לחשוב על ״שינויי אווירה״. -בוא נקרא לזה ככה.
    וכדאי יהיה לאינטר להקדים תרופה למכה, ולמכור אותם בערך גבוה, כבר הקיץ הזה, לפני שזה יתחיל להיות מורגש על כר הדשא… ואז בקיץ הבא יוכלו למכור אותם בחצי מחיר.

קרי, לפנינו עניין עם השלכות מקצועיות אבל גם מסחריות.
    הבעיה עם עזיבת אינזאגי היא כאמור, לדעתי, שכעת האופציה האופטימלית הזו ירדה מהשולחן.

2. VAR Member

חלק מלהתבגר זה להבין שמשחק אחד, גרוע ומשפיל ככל שיהיה, ובטח מול קבוצה שבבירור עדיפה עליך - הוא לא סיבה לשבור את הכלים.

בינינו, אתה לא היית מגיב ככה אם אינטר הייתה עפה ברבע הגמר מול באיירן אחרי הפסד "מכובד". ובטח לא אם אצ׳רבי לא היה משווה בתוספת הזמן מול ברצלונה בחצי. אינטר הייתה אובראצ׳יברית בעונה הזו, אפילו שהיא הסתיימה, לשמחתנו, בלי כלום.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני מסכים במאה אחוז ומוסיף שאם המשחק הזה היה גורם למהפכה, אז אז הוא היה הופך לכזה קריטי ומשפיע. לא שהוא לא אמור, אבל מועדון בריא צריך לקחת דבר כזה בפרופורציות הנכונות.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 3)

1. סמואל אטו
  2. טל.
  3. yonatan