ועכשיו... איזה מאמן יבוא? ההימור שלי הוא לא פברגאס, ולא דה זרבי, אלא דווקא מישהו פחות צפוי, ופחות מעניין. פלאדינו.
למה לא פריולי? לחלוב מוץ מתבן הוא כבר התמחה בזה. לדעתי מהשמות הכי מרעננים בדרך לשיא שנמצאים בשוק. והוא גם איטלקי. מאכזב מאוד סימאונה. מחזיק ממנו מאוד ובשלב הזה בקריירה לעזוב לסעודיה? כאילו משרות בפריימרליג לא יחכו לו בחצי שנה הקרובה? עוזב כאילו הוא סטיבן ג׳ראררררד מאכזב.
לא בטוח שיתקבל באירופה ככה בהמשך הדרך. יש מאמן שחזר מהמדבר הערבי או מהכסף הסיני ונמצא בטופ? כאוס מוחלט בטופ האיטלקי. יהיה מעניין
מה הדיבור, הוא עוזב בגלל התבוסה? או בגלל השכר המטורלל של הסעודים האלה שהרסו לנו את הכדורגל? (ברור לי ששני הפרמטרים שיחקו פה תפקיד, אבל ברור גם שאחד מהם יותר גדול מהשני)
לקבל הזדמנות בקבוצה גדולה הוא יקבל. אבל אני מפקפק מאוד במה שנשאר ממאמנים ושחקנים שהולכים לכסף הסעודי בפיק וחוזרים משם. עוד לא קיבלתי יותר מדי אינדקציות לדמויות שעשו את זה וחזרו עם מספיק רעב כדי להחזיק בטופ. זה רלוונטי גם למאמנים. זה כמו לצאת לפרישה מוקדמת.
חוזרים אל תדאג להם, חוזרים מסעודיה, ורוצים אותם. טוב שם טוב. הנה ברגעים אלו ממש - אינטר ויובה מתחרים - מי ייקח את מאנצ׳יני, ומי ייקח את פיולי… חחח.
זה שקבוצה גדולה תרצה אותו ותחתים אותו לא בהכרח אומר שהוא יצליח אחרי שהוא יחזור מהמדבר הסעודי,מאמן בגילו של אינזאגי לא אמור ללכת לשם ולא משנה כמה כסף יציעו לו. אולי באמת היה נכון עבורו לעזוב את אינטר אחרי הפיאסקו בגמר ואחרי עונה מאכזבת באופן כללי כדי להתאוורר במקום אחר, אך סעודיה עם כל הכבוד למיליונים שהוא ישלשל לכיסו היא לא המקום האידיאלי עבורו כדי להמשיך בנסיקה של קריירת האימון שלו. יכול להיות שהעובדה שבכל המועדונים הגדולים והעשירים באירופה עמדות המאמן לעונה הבאה כבר תפוסות שיחקה תפקיד מרכזי בשיקולים שלו?יכול מאוד להיות שכן...
אינזאגי גאון, הצליח לשכנע את אוהדי אינטר שאליפות איטליה אחת ב 4 שנים + תבוסה היסטורית בגמר אירופי זאת הצלחה . בהחלט הרוויח ביושר את המשכורת בסעודיה. נראה שזה הולך לכיוון ססק . החתמה מעניינת עם פוטנציאל. רק מעניין לפי אילו קריטריונים אוהדי אינטר יבחנו את ססק. אם לפי הקריטריונים הנמוכים של אינזאגי, אז לססק יש רק מה להרוויח .
תראה לי מאמן שהיה עושה יותר, כולל גמרים, ואני איתך. יורגן קלופ, סבבה. מי עוד? בעונה אחרי שקונטה הלך כולם חשבו שיובנטוס תזכה עם אלגרי. חשבו שניפול. הכישלונות הם בדיעבד כי היינו כ"כ טובים, בשתי עונות. אבל בעונה אחת מהן... אף אחד לא ציפה.
אני חושב שאתם עושים בשכל כבר כתבתי את זה. אבל השאלה מה אני לא מבין אותכם תאמין לי. אנשים פה מזלזלים בכסף כאילו אתם מחזיקים יאכטה וטסים במטוס פרטי כל היום... אתה יודע על אילו כמויות אדירות של כסף מדובר פה תגיד לי?