השאלה האם להמשיך עם אינזאגי היא לא רק הרצון שלו להמשיך, והרצון של המועדון להמשיך, אלא המוטיבציה, הרצון של השחקנים לקום מהדבר הזה. יש פה שחקנים שקיבלו את ההשפלה הגדולה ביותר בתולדות הגמרים. זו סטירה שקשה יהיה להתאושש ממנה. אם עוברים למערך של 4 בהגנה, לדימארקו יש אפילו פחות מקום. עונה איומה שלו. הוא גרוע בהגנה. תמיד היה. בעיני, יש מכירות כואבות שצריך לבצע בקיץ הזה. הסייקל הנוכחי נגמר, עם או בלי אינזאגי.
אולי זה לא הוגן מול פריז סן ז'רמן הזו, בדגש גם על קבוצה רעננה - אבל הרגיש לי שהקישור גמור ואפילו ניקולו בארלה מוריד את הרף הרגיל שלו. בכל מקרה יש חלוצים להרכב, יש שוער מצוין, יש מספיק שחקני הגנה. המטרה בעונה הבאה צריכה להיות סקודטו, ליגת האלופות היא עדיין בונוס במצב של הכדורגל האיטלקי ברמת הכסף גם אם זה פעמיים היה קרוב - מה לעשות. קשה להבין איך אינטר הצליחה לעבור את ברצלונה למען האמת. בהחלט הסגל מבוגר וצריכים לבצע שינויים אבל מכירות כואבות? מי? לאוטרו, בארלה ודומפרייס לא למכירה אני מניח. הכי חשוב להכריע כמה שיותר מהר לגבי זהות המאמן.
מסכים עם זה שמעלי. השלד הנוכחי מוצה. הייתי מוכר את לאוטרו ואת בארלה (האחרון די אוברייטד לטעמי) אולי גם את דימארקו שאיכותי מאוד מבחינה התקפית אבל אי אפשר לסמוך עליו הגנתית. להפטר מכל מיני שחקנים שפשוט לא ברמה -דרמיאן, אצ'רבי, מקיטריאן, פראטזי.
אם יוהאן קרויף היה עכשיו בחיים היה אינזאגי צריך להתייעץ איתו ולשאול אותו האם כדאי להמשיך במועדון אחרי תבוסה כל כך משפילה בגמר ליגת האלופות, כזכור לפני 31 שנים הובס קרויף עם ברצלונה 4:0 בגמר ע''י מילאן(שהופיעה ללא בארזי וקוסטה קורטה). ככה או ככה אולי הגמר הזה הוא סימן משמיים לאינזאגי שצריך ללכת להתאוורר במקום אחר מחוץ לאיטליה: טוטנהאם שעשויה להיפרד מפוסטקוגלו(למרות הזכייה בליגה האירופית)יכולה להיות אופציה מצוינת,והאמת שבתור אוהד מנצ'סטר יונייטד הייתי מאוד שמח לראות אותו אצלנו אבל אין שום סיכוי שזה יקרה-לפחות לא השנה.
בארלה, לאוטרו, דימרקו ובאסטוני לא למכירה בשום מצב. לא כי אני אומר, אלא כי הם הסמלים. השאר למכירה תאורטית.
סוניק ותוראם מצויינים ביחד, רק צריך להביא להם גיבויים ולא טארמי. בארלה נטו תלוי בהצעות, באסטוני השחקן הכי טוב של אינטר.
ואת דומפרייז מוכרים? הוא ה-שחקן שבשבילו שווה לשחק את שיטת שלושת הבלמים לדעתי. ראיתי שהוא כבר בן 29 אז אולי זו הזדמנות לעשות קופה כביכול אבל פ.ס.ז' עם שחקן לא פחות טוב ממנו, לא רואה את מנצ'סטר סיטי נוגעת בו וגם לא את ריאל מדריד. התגובות כאן על ניקולו בארלה לדעתי אולי מושפעות מאכזבה עצומה אחרי המשחק אתמול אם כי קצת קשה לבד. הציפיות שלי ממנו שהוא תמיד יהיה טוב מהרמה הממוצעת. לא הייתי מוכר, אבידה מקצועית. פעם דיברו עליו ועל טונאלי באותו משפט. לא יודע האופציות שעומדות בפני סימונה אינזאגי לא נראות מזהירות. בטח לא כסף שיחכה לו גם עוד חמש שנים. טוטנהאם? מי אמר שתחליף מאמן אחרי שזכה בתואר. ובכלל את הסגל צריך להחליף, לנקות..
שאלה שצריכה להשאל. יש מקום לשני חלוצים בהרכב בצמרת הכדורגל היום? דומפרייז לדעתי יתאים גם למערך 4 בלמים. הוא מגן מהיר, גם אם לא הכי מכוייל בראש. גם איזה ווליו יש עליו בגיל 29? יעלה גרושים. אתם להערכתי צריכים עוד מהירות ואתלטיות בקישור, גם בהגנה.
העונה הזו הייתה איומה בעיקר מבחינת בארלה, שלא רק שלא התקדם אלא הלך אחורה. הוא בשלב הזה הרבה יותר נטל מתועלת. יושב על משבצת של באנקר בהרכב עם יכולת מאכזבת בשני צידי המגרש. אינטר צריכה עבודה מאוד רצינית על הסגל, וזה אתגר באקלים של היום. לא יהיה קל לבנות קבוצה תחרותית ושלמה מהר. החורים בספסל גדולים וגם בהרכב יש פערים. הדבר הנכון עבור אינטר הוא להמשיך לבטוח במארוטה ואינזאגי.
בארלה כבר בן 28 ואפשר להגיד שהוא לא השחקן שציפינו שיהיה. הוא חסר יציבות, קוטר ולא שווה באנקר בהרכב של קבוצה שרוצה לרוץ בשלוש חזיתות, בניגוד ללאוטארו ובאסטוני. אם נקבל הצעה טובה, צריך למכור.
תשמע אתה מאסטר של אינטר ואני לא, סליחה על הפלצנות הזו, אבל מה הכוונה "קבוצה שרוצה לרוץ בשלוש חזיתות". אתה מדבר כאילו אינטר עם השאפתנות והכוח הכלכלי וגם כוח המשיכה של מנצ'סטר סיטי או ריאל מדריד. יש כל כך הרבה שחקנים בינוניים בהרכב לצורך העניין שאולי עבדו טוב כקבוצה בפרק זמן מסוים - עמדות שאפשר "לשדרג" לפני שמביאים קשר טוב יותר מניקולו בארלה. מי הכיוון למשל? תביא שחקן שעשה עונת פריצה טובה בקבוצה דרג ב-ג ותיקח הימור שיצליח? גם תראה הוא מאז עונת הבכורה בכל שנה משחק מעל 45 משחקים, תמיד כשיר וזמין ורץ. לדעתי הוא אחלה. סתם קח אנקדוטה - אני כותב הרי בעוד פורום, אוהדי ברצלונה עפו עליו..
הכל תמיד שאלה של מחיר. 100 מליון אירו, מישהו יגע בו עכשיו? בספק. 50-60 מיל׳ אופציה מצוינת. אינטר מחתימים את לואיס הנריקה של מארסיי. לדעתי הולכים לאהוב את מה שהוא מסוגל לתת שם.
אוהדי ברצלונה עפו עליו בלי שום סיבה, הוא היה החלש במגרש ביחד עם דימרקו בשני המפגשים. הכוונה קבוצה שרוצה לרוץ בשלוש חזיתות, כמו שאינטר עשתה העונה. האם היא פייבוריטית לעשות זאת? לא, אבל תחת אינזאגי זה אפשרי ואינטר צריכה להיות בנוקאאוט של ליגת האלופות ומאבק האליפות בכל עונה. זה הכרחי לתקציב ולשאיפות של המועדון. אני יודע למה בארלה מסוגל ולכן הציפיות שלי ממנו גבוהות מאחרים, אבל אני חושב שהוא לא יהיה מסוגל להכיל את זה שהוא לא שחקן הרכב קבוע באינטר ומה לעשות שהוא לא מספיק טוב כדי להיות באנקר בקבוצה כזו. הוא נעלם לחודשים ארוכים ויש לו אישיות שלילית עם תנועות ידיים וצעקות על המגרש, לוקאקו כמעט הרביץ לו בזמנו על הדברים האלה. תמיד אמרתי שבארלה אולי השחקן הכי חשוב של אינטר, אבל זה לא בהכרח לטובה. מכירה של בארלה ב-60-70 מיליון תאפשר לאינטר לצאת מגבולות הסרייה א בחיפוש אחר מחליף שירוויח משמעותית פחות ויוכל לתת יותר. בכללי מכל הקבוצה הנוכחית לא הייתי נוגע באוגוסטו, באסטוני, דה פריי, דמפריס, לאוטארו, זלווסקי ותוראם. כל השאר יכולים ללכת תמורת ההצעה הנכונה וכל מי שכבר שפך מנוע - דרמיאן, אצ'רבי, מיקיטריאן והחלוצים - תודה ולהתראות. אין שום סיבה שאחד מאלה יהיה בסגל בעונה הבאה.