אינטר 2018/19 :: Rise.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏18/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. uri מנהלים

ז׳או מאריו, דלברט וגליארדיני לא נכללו ברשימה של אינטר לליגת האלופות.

2. SerieA Il Capitano

צר לי על גליארדיני. מדובר בנסיבות של FFP וספאלטי העדיף את וסינו.

אישית קשה לי לראות את הקישור שלנו, ללא גליארדיני, עומד מול הקישור של ברצלונה וטוטנהאם, אך ספאלטי מאד אוהב את וסינו ולא הייתה ברירה.

חשוב להבהיר שהיה צריך לבחור בין שניהם בשל העלות הכלכלית שלהם בהעברות הקודמות שלנו.

נקווה שבשנה הבאה לא נצטרך להתעסק בדברים הללו.

uri אוהב/ת את זה.
  3. טל. Member

טבלת שכר לפי ה GDS (בסוגריים עד מתי החוזה)
    Stipendi Inter: Icardi il più ricco, Skriniar prende meno di Ranocchia | Primapagina | Calciomercato.com

Icardi 4,5 (2021)
    Nainggolan 4,5 (2021)

Perisic 4 (2022)
    De Vrij 3,8 (2023)
    Miranda 3,5 (2019)
    Handanovic 3,2 (2021)
    Asamoah 3 (2021)
    Candreva 3 (2021)
    Keita 3 (2023)
    Vrsaljko 2,8 (2023)
    Joao Mario 2,7 (2021)
    Borja Valero 2,5 (2020)
    Brozovic 2,5 (2021)
    Vecino 2,5 (2021)
    Ranocchia 2,4 (2019)
    D'Ambrosio 1,7 (2021)
    Skriniar 1,7 (2022)
    Politano 1,6 (2023)
    Gagliardini 1,5 (2021)
    Lautaro Martinez 1,5 (2023)
    Dalbert 1,2 (2022)
    Padelli 0,5 (2019)
    Berni 0,2 (2019)

4. SerieA Il Capitano

התלונה המגוכחת של ריאל מדריד על אינטר לפיפ"א כנראה מסתיימת שפיפ"א פוסקים שאינטר לא עשתה שום דבר רע - או כמו שאני מפרש זאת - אינטר לא עשתה שום דבר שאחרים לא עושים.

כל העסק היה מגוחך לחלוטין. מועדון הכדורגל העשיר ביותר בעולם (בהיסטוריה יש לציין) מתלונן לפיפ"א על מועדון חסר אמצעים (לרכש הזה ספציפית) מאיטליה.

והעניין המצחיק הוא שריאל מדריד אלופת העולם בלמשוך שחקנים מקבוצות אחרות. דוגמה מעניינת במיוחד היא שפלורנטינו פרז בעצמו שלח רכב שייקח את מוריניו מהברנבאו בערב בו זכינו בליגת האלופות! כדי לחתום בריאל מדריד.

רוצים עוד?
    זוכרים את רונאלדו? פרז סירב לשלם לאינטר על רונאלדו שנים לאחר ההעברה המפורסמת. ואני בטוח שאותו פרז בחש יפה מאד במהלך הגביע העולמי של 2002 כדי לרכוש את רונאלדו מאינטר.

ומה עם דויד דה חאה? ועכשיו עם טיבו קורטואה?

לא היה סיכוי שנחתים את מודריץ', אבל רק הצחוק הגדול שהיה לי כשפרז התלונן על הקבוצה הענייה מאיטליה, מול אימפריית הבנקים הספרדית שמרפדת את ריאל מדריד בכסף כבר 100 שנים על חשבון משלם המיסים הספרדי. מצחיק.

מפגן הצביעות הגדול בהיסטוריה.

5. Enzo Maresca Member

הקבוצה הענייה מאיטליה? מפגן הצביעות הגדול בהיסטוריה?!? יש לך את זה ביותר מוגזם?

סתם טרולינג של פרז שקיווה שהכח וההשפעה שלו יגרמו לפיפ״א להעניש אתכם קצת בקטע של ״למען ייראו ויראו״ או איך שלא אומרים את המשפט הסחי הזה. בספק שהוא באמת האמין שייצא מזה משהו קונקרטי. אגב טרולינג וטקטיטות מו״מ מפוקפקות, מה קורה עם ורסליקו, ברוזו ופרישיץ׳? כבר העלו לאינסטה את התמונה היומית עם דגל קרואטיה ותיוג של מודריץ׳?

6. SerieA Il Capitano

הקבוצה הענייה ביחס לריאל מדריד, כמובן. לא היה לנו גרוש על התחת. דיברתי באופן יחסי להעברה ספציפית זאת.

בוודאי שטקטיקת המו"מ של אינטר הייתה מפוקפקת. גם במקרה של דה פריי. כתבתי זאת בפורום גם.

אם היינו עושים את זה ללאציו זה היה מעצבן אותי, אבל לריאל מדריד? הקבוצה הכי עשירה בהיסטוריה? לפרז? אהלן וסהלן.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הכי יפה שאני זוכר.

8. Raulito Madridista

https://www.inter.it/img/371577-900.Xxx

אחרי חמש עונות ו-185 משחקים באינטר, בשעה טובה מאורו איקרדי רשם את משחק הבכורה שלו בליגת האלופות. טיימינג נפלא לכבוש שער בכורה העונה, בוולה עצום שהשווה את התוצאה. "אני מאוד שמח על משחק הבכורה שלי בליגת האלופות, על השער ועל הניצחון בערב מרהיב של הסאן-סירו", כתב איקרדי ברשתות החברתיות וזכה ללייק מרונאלדו-פנומנו. בראיון לאתר הרישמי של אינטר אמר שהוא בהחלט מקווה שזה ניצחון שיביא מפנה לעונה הזו| וזה לא היה הסוף, הנגיחה של וסינו קבעה מהפך ענק של אינטר וזו הייתה הפעם השלישית בלבד שהיא מנצחת בצ'מפיונס בתוספת הזמן. הפעם הקודמת: פאציני נגד מארסיי(2012)| בטוויטר של אינטר שלחו את האוהדים לבחור מי היה המצטיין במשחק: איקרדי, וסינו, ברוזוביץ' או אסמואה(בישל את שער השיוויון)| ניינגולאן עצמו אמר שהוא מרגיש טוב יותר מיום ליום בקבוצה| המשחק הבא של אינטר בצ'מפיונס הוא אצל איינדהובן בהולנד, היא יכולה לעשות צעד גדול וחשוב אם תנצח.

מעניין מי השחקן עם הכי הרבה הופעות בצ'מפיונס באינטר. ניינגולאן שהגיע מרומא? אולי מיראנדה מהתקופה שלו באתלטיקו מדריד?

Roma אוהב/ת את זה.
  9. Roma מנהלים

מדהים כמה שחקנים אינטר עם הופעות בודדות בצ'מפיונס ליג וחסרי ניסיון במפעל הבכיר.
    לשאלתך, מירנדה ואסמואה עם 22 הופעות כל אחד. ראדג'ה ניינגולאן מוביל עם 25. לשלושה מספר לא מובטל של הופעות במפעל המשני.

10. SerieA Il Capitano

אם הסינים באמת ציניים, חסרי סנטימנט ורק רוצים להצליח - הם צריכים להרים טלפון לבפה מארוטה ולתת לו כמה כסף שצריך.

בעלי חוש הקונספירציה יחששו מגיס חמישי בהנהלה, אבל אנחנו לא בעלי אמונה תפלה.

כמובן שזה לא יקרה, בעיקר כי מארוטה לא יילך לאינטר אחרי 8 שנים ביובנטוס, אבל זה יכול להיות מעניין.

Mamadu אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

הוא לא יעשה דבר כזה, זלאטן יש רק אחד :)

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בוא נראה איך אוסיליו משתולל עם כסף לפניי שחושבים על מארוטה.

13. SerieA Il Capitano

מארוטה יכול לעבוד יחד איתו, אני מאמין שאפשר למצוא לו עבודה.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ברור שיכול, אבל בוא, אוסיליו עבר לקדמת הבמה ואני בספק אם יסכים לחזור ולהיות עוזר של מישהו, גם אם זה מישהו מוצלח כמו מארוטה. המרקאטו האחרון של אינטר היה מדהים.

15. SerieA Il Capitano

נכון, היה מדהים, אבל אם לאונרדו ייקח אותו, אוזיליו לא יכול?

מצב נושא:
הנושא נעול.