אינטר 2015/16 :: נרכשים ע"י סאנינג, עתיד ורוד בפתח?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏1/8/15.

?

אינטר 15/16 - לאן?

1. סקודטו סנסציוני.

2. העפלה לצ׳מפיונס ליג

3. ליגה אירופאית

4. עוד כישלון ומאנצ׳יני נזרק, פיגו נקרא לעזרה.

Results are only viewable after voting.
מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. SerieA Il Capitano

נקווה שלא יגיד למאנצ'יני שהבן שלו נכה.

הבעיה העיקרית שלי עם הקיץ הזה היא שהתחלנו עם שאקירי, קובאצ'יץ' והרנאנס כשחקנים המרכזיים שלנו בכל הנוגע ליצירתיות בהתקפה. ניתן לומר שהם לא היו הצלחה מכיוון שההתקפה שלנו הייתה גרועה.

סיימנו עם הקיץ הזה עם יובטיץ', פריסיץ' וליאיץ'. הראשון, פצוע כרוני. השני, מגיע לליגה חדשה ואין לדעת כיצד ישתלב. השלישי, פרחח שמאמנו הרביץ לו מרוב ששיגע אותו. האם זה יספיק? אינני יודע.

יש לאינטר יותר מדי שחקנים מיותרים, ובהרכב יותר מדי שחקנים שלא מסוגלים לחשוב בצורה טובה.

נקווה לעונה מוצלחת.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/15
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובאציץ שאקירי הרנאנס

לאייץ' פריסיץ יובטיץ

ה-3 הראשונים, פרט לקובאציץ שהשתפר מאוד בשנה שעברה, היו די אכזבה.

חלופה טובה, ששווה לתת לה הזדמנות כשיויו כבר פורע שטרות.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

סך הכל ועכשיו כשנגמר החלון אפשר להגיד,צריך להוריד את הכובע,אינטר כנראה עשתה את השדרוג הכי גדול באיטליה השנה,שאפו.

ADP אוהב/ת את זה.
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לך מגוחך ששני המשפטים היחידים שיש לך לכתוב על השחקן תקפים למשהו כמו 5 שנים אחורה? כן, היה לו ריב עם המאמן כשהיה בן 18. היה אחד נוסף עם מיכאלוביץ כשלא הסכים לשיר את ההמנון הסרבי, אבל למי אכפת מהחרא הלא רלוונטי הזה?

אם זה מעניין, הסיבה שרומא ניסתה להיפטר ממנו קיץ שני רצוף היא שהוא פשוט לא אתלטי מספיק ונורא נורא טיפש ביחס לשחקן מקצועני ברמה הנדרשת.

----

באשר להרנאנס, זה ספורט אמוציונלי ולאוהדים תמיד יווצר אנטי למכירה של שחקניהם. אני ממליץ למדוד את העסקאות שוב לאחר מספר ימים כאשר ההיגיון יחזור לעבוד בצורה הרגילה (בדיון של רומא היו כאלה שהתנגדו לקבל 10 מ׳ על ידבאי).

הבחור לא גמיש מספיק כדי להתאים לשיטת המשחק של מנצ׳יני לא בקישור ולא בהתקפה, הביא לידי ביטוי את היכולת שלו מעט מדי פעמים, ויקר מדי בכדי לחמם בקביעות את הספסל. יובה היו נואשים עם הצעה שבחיים לא תחזור עוד ולא היה שום היבט לוגי לפסול אותה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/15
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ההחתמה של לייאיץ׳ מזכירה לי את זו של מאורו זראטה מאוד. שני שחקנים מאוד מוכשרים שבהחלט יכלו להגיע לגדולות, אבל ממש לא אינטליגנטיים מבחינת משחק. אני מקווה שהשילוב המחודש עם יובטיץ׳ יחזיר את לייאיץ׳ לימיו היפים בפיורנטינה. אם זה יקרה, תהיה לאינטר שלישיית קטלנית בהתקפה.

מדברים על 4-2-3-1, אבל אני לא יודע אם יש לנו עומק התקפי מספק בשביל זה.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ציונים שלי לעסקאות המרקאטו:
    מורייז'ו - בדיעבד אינטר עשתה פה מהלך ענק, אך בזמנו זה היה נראה מוזר לשפוך 8 מיליון יורו על בלם מתחתית הליגה הספרדית, ועוד במצב הכלכלי הגרוע שלנו. אך אז בא הקופה אמריקה, ומשחקי ההכנה בקיץ, ומשחקי פתיחת הליגה שעד כה מעידים שמדובר בעסקה נהדרת של אינטר. בלם חזק, שקט, טכני, מהיר... נראה באמת כמו פוטנציאל גדול. מנגד, אסור לשכוח שבחצי העונה הראשון שלו ראנוקיה נראה כמו נסטה החדש, ולכן אין מה למהר. 7.
    מיראנדה -
    מבחינה מקצועית מדובר בחיזוק שהיה נחוץ מאוד על הנייר. בלם מנוסה, מוצלח, שקט וחזק, שהיה חשוב להגנה המאוד מבולבלת ומביכה של אינטר. הגיל עשוי לעשות את שלו, כשמיראנדה קצת כשל באחד על אחד מול שחקנים מהירים במשחקי ההכנה ובמשחק נגד אטלנטה נגד אלחנדרו גומז, אבל בשביל זה יש את מורייז'ו. מבחינת מחיר, אני לא אוהב את זה שאנחנו מחוייבים לקנות אותו תמורת 12 מיליון יורו בגיל 33, אבל עדיף את זה על ראנוקיה. 7.
    קונדוגביה
    - אחריי יובטיץ' ופריסיץ' הוא קצת נשכח, אבל הוא בהחלט העסקה הכי גדולה של הקיץ לדעתי. חיזוק תדמיתי ומקצועי אדיר. מבחינה מקצועית קיבלנו פה קשר 50/50 ברמה שהרבה זמן לא הייתה באינטר, קשר שמשלב יכולת הגנתית מצוינת וטכניקה ברמה גבוהה מאוד שבאה לידי ביטוי בעיקר בשליטה בכדור ובמסירות ארוכות. מבחינה תדמיתית, אינטר מביסה את מילאן ומביאה טאלנט שכל עולם הכדורגל מכיר. המחיר? כשאתה רואה את יונייטד קונה ילד בן 19 מאותה קבוצה תמורת 57 מיליון ליש"ט, אתה מבין שאין פה מחיר מוגזם ולא קרוב לכך. 9.
    מונטויה -
    חמק מתחת לרדאר, וכרגע נראה שהוא מאכזב את מאנצ'יו, אבל מהיכרות שלי עם השחקן וגם מהיכרות של אוהדי ברצלונה, מדובר בשחקן שבהחלט יכול להיות באנקר בהרכב של אינטר. מגן סולידי שמאוד מתאים לליגה האיטלקית, יודע להצטרף להתקפה אך בעיקר מתרכז בהגנה, עם יכולות טובות ברגליים. למה הוא לא משותף? אין לי מושג. אבל קשה לי להאמין שהוא יותר חלש מסאנטון האוברייטד. סך הכל אין יותר מדי מה להגיד כי נראה שהוא לא הולך לשחק הרבה העונה, אבל לפחות יש לנו אותו. 6.
    יובטיץ' -
    מי שמכיר אותי כאן מהימים הראשונים שלי, יודע שהייתה לי פנטזיה עצומה אחת לאינטר וזה יובטיץ'. השנה תוהיר הגשים לי חלום, ונראה שכולנו בתוך חלום איתו, שכל כך מפחיד שיתנפץ בגלל הפציעות התכופות של סטבן. אבל עד אז זו רכישה מדהימה, במחיר מצחיק תמורת אחד מהחלוצים הטובים בעולם. כל מה שתעלו לראש שחלוץ צריך לעשות, יובטיץ' יכול. 9.5 קל.
    פריסיץ' -
    הרבה זמן חיכינו לו, אבל לדעתי בצדק גמור. שחקן מצוין, מאוד אנדרייטד, שמאוד שונה בנוף של הכדורגל העולמי. לא שחקן אגף שכל הזמן מחפש לדרבל ולהבקיע, אלא אשכרה שחקן שחושב קודם כל לטובת הקבוצה וחושב חכם מאוד. יודע מתי לבעוט, מתי למסור, מתי לרוץ, לאן לרוץ...שחקן שחקן, שנמצא בשיפור מתמיד עוד מימיו בקלאב ברוז', שבהם השאיר אבק לכל הליגה הבלגית בחצי מאמץ. אולי יכולנו להוציא יותר מבחינת המחיר, אבל אני לא מתלונן על זה כל כך. 8.
    אלכס טלס -
    העברה שחמקה מתחת לרדאר ונעלמה מהעין, למרות שבדיעבד לדעתי היא תתברר כקריטית מאוד. שחקן מאוד מוכשר ואיכותי, שנתן קדנציה מצוינת בגלא ולא סתם זכה להתעניינות מקבוצות גדולות ביבשת, ביניהן צ'לסי שלפי דיווחים הייתה ממש מעוניינת בו. כולה בן 22, הספיק כבר להיות אחד משחקני העונה בליגה הברזילאית (במדי גרמיו) ולמשוך תשומת לב ברחבי אירופה. אני חושב שבשנה הבאה נצחק על המחיר המצחיק שנצטרך לשלם כדי לקנות אותו. 7.
    פליפה מלו -
    לא יודע עד כמה ההעברה הזו נחוצה, אבל כנראה מאנצ'יו רצה חיה רעה במרכז המגרש. אין ספק שמדובר בשחקן איכותי, אבל מנגד כל כך טיפש ולצערי מה שמספיק לליגה הטורקית לא יספיק לסרייה א'. אני מאוד חושש שהוא יקבל כמה אדומים בעונה וידפוק אותנו, ואני מקווה שמאנצ'יו יצליח לרסן אותו. בטורקיה הוא עשה המון בעיות (ומנגד כבש מיליוני לבבות של אוהדי גלא), אבל הזכיר את ימיו בפיורנטינה יותר מאשר את ימיו ביובנטוס, ואולי זו סיבה לאופטימיות. מאוד מקווה שההעברה הזו תעביר את מדל לחוליית ההגנה. 6.
    אדם לייאיץ' -
    תמיד אהבתי אותו, תמיד החזקתי ממנו טאלנט מטורף, אבל הוא יותר מדי שחקן אגף "קלאסי". מחפש לדרבל הרבה, מחפש את השער כשלא צריך, מאוד אנוכי. ההפך מפריסיץ' בקיצר. כל זה נכון למעט עונה אחת בקריירה, 12-13, שבה הוא באמת היה שחקן מטורף שביחד עם יובטיץ' וקוואדרדו הרכיב חוליית התקפה מטורפת שכמעט הגיעה לליגת האלופות. מגיע בהשאלה ללא חובת רכישה אז אין מה להפסיד כל כך, ואם הוא מצליח אצלנו אנחנו נקבל את אחד משחקני ההתקפה הטובים בסרייה א'. לא פחות. 6.5.

אוסיליו -
    אין מה להגיד. עברנו כל כך הרבה חרא בימי בראנקה, שלקבל אותו זו פשוט מתנה. איכותי, מוצלח, עושה במאה אחוז את העבודה. 9.

ציון ממוצע - 7.5.

7. Raulito Madridista

1. זה היה המארקטו הכי מרשים של אינטר מאז עונת הטרבל עם מוריניו - סניידר הגיע מריאל והשתלב נפלא, העזיבה של זלאטן נשכחה בזכות אטו ומיליטו, לוסיו הקשיש רשם עונת שיא ועוד ועוד.
    2. בהחלט מעודד לפתוח את העונה עם שני נצחונות וגם הכאוס ביובנטוס לצורך העניין.
    3. יובטיץ' שחקן-שחקן, הדבר היחיד שמונע ממנו לפרוח - מכת הפציעות. אני מקווה שהוא ירשום העונה 30 משחקים. קונדוגביה שחקן רכש לא פחות משמעותי אבל הייתי רוצה לבחון אותו נגד קישור אימתני, נניח זה של יובה, ועוד מעט יש דרבי.
    4. אינטר לא משחקת השנה באירופה מה שמאוד יקל עליה את העבודה מול קבוצות כמו רומא, נאפולי ועוד.
    5. מי עושה סיכומים אחרי 180 דקות ועוד בהתחשב בשני משחקים נגד יריבות בינוניות מינוס? לפי הציונים כאן אפשר לחשוב שנרכשו כריסטיאנו רונאלדו וניימאר.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הסעיף החמישי רציני? כל שחקן ושחקן פה הכרתי מלפניי. מודה שאת מורייז׳ו פחות, אבל מחוות דעת וממה שראיתי בקופה אמריקה, הוא פוטנציאל גדול. לפי הלייקים שקיבלתי אני חושב שיש הסכמה שהציון הנ״ל מגיע לאינטר על ההתנהלות בשוק ההעברות.

9. JohnTerry26 Member

רכש של ציון 9 באינטר ו9 בריאל מדריד זה לא אותו דבר, זה מאוד מאוד רחוק, זה באמת לא ברור?

EO11 אוהב/ת את זה.
  10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה גם שלא נתתי 9 אלא 7 וחצי ואלמלא יובטיץ׳ וקונדוגביה שלדעתי יהיו רכישות נהדרות לכל קבוצה, זה גם ציון יותר נמוך.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם הדעה שאינטר וריאל לא נמדדות באותו מטבע, ואינטר - אני חוזר על זה - עשתה את השדרוג הגדול ביותר באיטליה(לטעמי) השנה.
    אני אפילו הייתי נותן להם 8-8.5 . הם באמת חיזקו את ממרבית העמדות שלהם,ודאי אלו שהיו קריטיות.
    בקיצור,אם זה מתחבר - יש פה מועמדת ברורה לסקודטו.

12. Ever Banega Member

על הנייר, מי יותר טובים, קובאצ׳יץ׳, הרנאנס ושאקירי או יובטיץ׳, ליאיץ׳ ופריסיץ׳?

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה פחות בר השוואה כי הם שחקנים מטייפ שונה, אבל אם אתה אומר לי הרנאנס ושאקירי או יובטיץ׳ ופריסיץ׳ אז אין שאלה בכלל, הצמד השני הרבה יותר חזק.

14. Roma מנהלים

זה די ערמומי להוריד את השחקן הכי טוב בשלישיה שאתה פחות מעריך ובשלישיה העדיפה לדעתך להחסיר את השחקן הכי חלש.

אי אפשר להשוות בין שחקנים ובטח לא בין כמה שחקנים שעוד לא שיחקנו ביחד ולא עברו יותר מ2 מחזורים.

דרך אגב לטעמי שאקירי שחקן נפלא שלא הוערך ולא קיבל צ'אנס רציני.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

באותה מידה גם אפשר לשים את קובא ושאקירי ועדיין אבחר בצמד של יובטיץ׳ ופריסיץ׳ שהוא צמד טופ קלאס לכל דבר. קובא פשוט לא שייך כל כך למשחק ההתקפה ובגלל זה השמטתי אותו.

בנקודת הזמן הנוכחית שאקירי לא בלבל של יובטיץ׳ ופריסיץ׳, אבל אני מסכים שבעתיד הוא יוכל להיות שחקן מצוין. אגב, אם זה שאקירי או לייאיץ׳ אז הייתי לוקח את שאקירי.

מצב נושא:
הנושא נעול.