אינטר 2015/16 :: נרכשים ע"י סאנינג, עתיד ורוד בפתח?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by EO11, Aug 1, 2015.

?

אינטר 15/16 - לאן?

1. סקודטו סנסציוני.

2. העפלה לצ׳מפיונס ליג

3. ליגה אירופאית

4. עוד כישלון ומאנצ׳יני נזרק, פיגו נקרא לעזרה.

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כיף לראות שאין אוהד אינטר אחד בפורום הזה ושאנחנו פופולרים כמו היריבה העירונית והחלאות מהצפון.

בכל מקרה, הסוכן של יאיא טורה מאשר שהוא בשיחות עם אינטר (או יותר נכון מאנצ׳יני) ושסיטי רוצה למכור אך לא להשאיל. אני בספק אם בעונה האחרונה לחוזהו, בידיעה שאין שום מצב שהוא ימשיך עם פפ, זה ישנה משהו וסיטי תדרוש עליו הון תועפות. השאלה הייתה ונשארה השכר שלו.
    מבחינה מקצועית, טורה היה שחקן נהדר אבל בשנים האחרונות חווה ירידה ביכולת. עדיין אם יש הזדמנות להביא אותו צריך להביא כי זה עדיף על מלו ודומיו.

אימובילה מצטרף למאנצ׳יני ומאשר ש״באנגה כבר שכר דירה במילאנו ויש הסכם עם אינטר״. יש אישור למכור את מדל.

2. SerieA Il Capitano

נעלבתי.
    .
    מאנצ'יני אוהב כורי פחם. אני לא צופה שזה יקרה. את פליפה מלו אף אחד לא ירצה. זה מה שקורה כשמביאים דבילים ביום האחרון של חלון ההעברות.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

איזה משחק באנגה הביא עכשיו, בא לי למות כשאני אחשוב על הזמן המקביל בעונה הבאה שאינטר תהיה מקום רביעי אחריי שבמשחק המכריע מאנצ׳יני עלה עם קישור של מדל, מלו וסזאר אפריסדו כשהחולה רוח הזה על הספסל.

ברצינות עכשיו - מהלך נהדר של אוסיליו.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ז'יסוס לא כזה נוראי כפי שאתם עושים ממנו. הוא שחקן בסדר גמור לספסל.
    אני שמח על הצטרפותו של באנגה, הוא בהחלט עדיף על מלו ומדל. את מלו צריך לשלוח בחזרה לאיסטנבול ואת מדל יש למכור או להוריד לספסל, לא מגיע לו לשחק בהרכב הראשון. לפי מה שנראה, אם לא תבוא הצעה מפתה למאנצ'יני, הבחור ימשיך איתנו בשנה הבאה. בהתחשב בעונה שהייתה לו, אני לא יודע איזו קבוצה יותר "מבטיחה" מאינטר תרצה להעסיק אותו, אז מבחינתי אני מתרגל לעובדה שהוא יהיה איתנו גם בעונה הבאה. כלומר, אם לא יביאו עוד כמה שחקנים שהם ברמה יותר גבוהה מהרמה הממוצעת שיש לנו בקבוצה, אז יש סיכוי לעוד עונה מתחת לטופ 3.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@Mamadu

קבוצה מצליחה צריכה להחזיק בספסל שעומד ברף של ההרכב הפותח. כמובן שבעמדת השמאלי, כל עוד נאגאטומו מאייש אותה, ז'ואן בהחלט עומד ברף של ההרכב הפותח, אבל בתור בלם? לא מתקרב למיראנדה או למורייו, וזאת למרות חצי עונה ממש לא טוב של הקולומביאני. ז'ואן לא הראה טיפת התקדמות במהלך הקדנציה שלו באינטר, הוא שחקן טיפש שיודע לשחק נטו על פיזיות ומהירות. אין לי צורך בגלמים כאלה אם ברצוני להגיע חזרה לטופ, אז שוב, ביי ביי.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל שנעמיד 11 שחקנים ברמה גבוהה, לאחר מכן נתחיל לדבר על ספסל איכותי. אני בספק רב אם נצליח "לפגוע" גם בשחקני הספסל כשאנחנו מוכיחים פעם אחר פעם שגם שחקני הרכב אנחנו לא יודעים להביא. אני לא רואה איזה בלם/מגן יותר טוב מז'יסוס אשר אינטר יכולה להביא לספסל. יש לך שמות בראש?

Last edited: May 20, 2016
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא עובד בסקאוטינג, אבל כשאני נזכר איך הבאנו את מורייו (ב-8 מיליון מגראנדה הקטנטנה), אני חושב שאם אינטר תרצה היא תוכל למצוא אלטרנטיבה צעירה ובעלת פוטנציאל יותר גבוה מאשר חסוס. זה שה-11 לא ברמה המספקת לא אומר שאנחנו צריכים לשמור את כל הזבל שהצטבר אצלנו.

קיץ מוצלח יהיה אם נצליח להיפטר מחסוס, נאגאטומו, ראנוקיה, מלו ופלאסיו במחיר המתאים. את נאגאטומו אני לא רושם אפילו, הבן אדם ישאר כאן לכל החיים.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא באמת רוצה שז'יסוס ישאר בקבוצה, אני מתווכח איתך כי התלוננת שאוהדי אינטר בפורום משתמשטים. סתם.
    ברצינות, לפני 7-8 שנים, יכולנו לקנות שחקן ב-8 מליון יורו ולזרוק אותו לספסל, אנחנו היום במצב שכשאינטר משלמת על שחקן 8 מליון יורו, אנחנו מתחילים לפתוח שמפניות כאילו רונאלדו המקורי חתם באינטר. במצב של היום, מבחינה כלכלית וגם מבחינה מקצועית, ז'יסוס הוא שחקן לגיטימי בספסל של אינטר. נגאטומו למשל זה כן שחקן שאני אפתח שמפניות כשהוא יעזוב, כי קודם כל הוא משחק, בניגוד לז'ואן, ושנית, כי הוא אסון בקנה מידה שז'יסוס יצטרך לכבוש שער עצמי בכל משחק כדי שיתשווה אליו.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כמה דיווחים:
    - לפי ה"קוריירה דלו ספורט", אינטר החליטה להחתים את ג'פרי ברומה, בלמה בן ה-24 של פ.ס.וו איינדהובן, במקומו של מורייו, שיעמוד למכירה ועליו אינטר רוצה לקבל לפחות 20 מיליון יורו. לפי הדיווח, הסיבה שבאינטר בונים על סכום גבוה יחסית ממכירתו של הבלם שנקנה רק לפניי עונה ב-8 מיליון יורו, היא ההתעניינות של מספר קבוצות בכירות באירופה במהלך העונה, כמו בארסה וריאל. היכולת שלו בסיום העונה די הרחיקה רוכשים פוטנציאלים, אך גם מי שכן מעוניין, כמו לסטר וזניט, קיבלו לא מהבלם הקולומביאני. באינטר מקווים שבקופה אמריקה הקרוב, בדומה לזה של העונה שעברה, מורייו יציג יכולת גבוהה ויעורר עניין סביבו. לפי הדיווח, ברומה יעלה לא יותר מ-10 מיליון יורו.

- לפי הגזאטה, אינטר מתכננת למכור את הנדנוביץ' הקיץ בסכום של 12-15 מיליון יורו (נמוך לטעמי), שמספר קבוצות גדולות מעוניינות בשירותיו - ארסנל, צ'לסי, בארסה ופסז'. במקרה שיגיע לאחת משתי האחרונות, אינטר תלך על טר שטגן או סיריגו.

- ראשי אינטר טסו לסין להאיץ את המו"מ עם סאנינג ולקרב אותו לסיומו. כרגע אי אפשר להכריז שרואים דחפורים, אבל כן נראה שיכולות להיות התפתחויות מעניינות ממש בקרוב. כזכור, הסינים מעוניינים לרכוש בהדרגה את אינטר ובשלב הראשון ירכשו 20% מהחלק של תוהיר בקבוצה, אך בהמשך צפויים להשתלט על כולה כאמור.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה ברוזוביץ' עולה לכם בסיום ההשאלה? ואיזה סכום יחשב למופקע?

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אין לי מושג, וסכום של 20 מיליון. הוא לא שווה יותר

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמדומני היה דיווח על התעניינות מצד ריאל ושאינטר תמכור במחיר של 30-35 מליון יורו.

15. Roma מנהלים

Thread Status:
Not open for further replies.