אינטר 2015/16 :: נרכשים ע"י סאנינג, עתיד ורוד בפתח?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by EO11, Aug 1, 2015.

?

אינטר 15/16 - לאן?

1. סקודטו סנסציוני.

2. העפלה לצ׳מפיונס ליג

3. ליגה אירופאית

4. עוד כישלון ומאנצ׳יני נזרק, פיגו נקרא לעזרה.

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AFCA Member

אולי בתחילת הקריירה הוא היה בעל נטייה התקפית, היום הוא קשר 50-50 מובהק עם נטייה הגנתית.
    פוטנציאל לא רע שאולי שווה את ההימור בהעברה חופשית, אך לא הרבה מעבר לכך ולא רואה אותו משתלב כשחקן הרכב ברמות האלה.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיניי וילהנה שחקן אוברייטד. לא נותן לו הרבה סיכוי להצליח אצלכם. הוא בחור עם מנטליות לא פשוטה ולא היה לו מקום בהרכב של פיינורד. אז מה יעשה כבר באינטר? אם לא היה שחקן חופשי אז הוא לא היה מועמד להצטרף אליכם. זה הימור ולא הייתי מצפה מוילהנה להרבה.

מבחינה מקצועית. פה יש לי ויכוח קטן עם AFCA. הבחור קשר 50/50, אבל בעיניי הוא דווקא יותר התקפי. בפיינורד היה מרים בעיטות חופשיות. אני גם יכול להגיד שיש לו בעיטה טובה מרחוק. הנה אחד משערי העונה בהולנד:

Don Joan Roman and EO11 like this.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

האמת שיש לו רזומה די מרשים בנבחרות הצעירות של הולנד, אבל הנחתי בעצמי שאם הוא מגיע למצב שהוא שחקן חופשי ואנחנו הכי רציניים לגביו אז זה אומר משהו. מעדיף שישאירו את יונקורי אם כך מאשר שנבזבז את הזמן על אחד כזה.

בסקיי מדווחים שבשבועיים הקרובים מאנצ'יני יודיע לתוהיר על עתידו. נבחרת איטליה בתמונה, כשישנם דיבורים גם על פסז', ואם מאנצ'יני יראה הזדמנות לעבור לעוד קבוצה שבה יוכל לשפוך מיליונים על שחקנים שבסופו של דבר ישבו על הספסל אז הוא יקח אותה.
    מצד אחד אני כמובן לא אצטער אם מאנצ'יו ילך, מצד שני הוא לא מסוג המאמנים שלא משנה מה אני אשמח שילכו. אם אין אלטרנטיבה ראויה אני אעדיף שישאר.
    אגב, בסקיי מוסיפים בדיווח שזאנטי נמצא בקשר עם סימאונה והוא אלטרנטיבה למאנצ'יני. הדוגמה המושלמת לBitch please.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

Handanovic: 'Inter have problems' | Football Italia

בדרך הברורה לעזיבה, כשמדברים על כך שקונטה מעוניין בו במקרה שקורטואה לא ימשיך בצ'לסי. אין לי בעיה אם נקבל תמורה הוגנת ונסדר שוער מחליף ברמה.

5. SerieA Il Capitano

למכור לאנגלים בעשרים מיליון, להביא תחליף ראוי בחמישה עשר. להתראות.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד לא מתחבר לגישה שלו "שכל אחד יתעסק בעבודה הנקודתית שלו" בספורט קבוצתי, והביקורת העקיפה על שחקני השדה. לא חושב שאפשר לזכות במשהו עם שוער כזה.

מעניין מה בופון היה אומר על זה.

Don Joan Roman, SerieA and EO11 like this.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הוא האחרון שיכול לבוא בתלונות עם הגישה המסריחה שלו. הוא שוער ענק, אבל היחידי ברמות הגבוהות שנוטה לצלם כדורים שקצת קשים לקחת, זה מחרפן אותי. אפילו לא זינוק לפוזה, פשוט לעמוד ולהסתכל על הכדור.

מקווה שנביא את ספורטיילו, למרות שמאנצ׳יו חם על פרין ברמה כזו שהוא יביא אותו גם עם חצי רגל.

8. SerieA Il Capitano

הנדאנוביץ נוטה למצבי רוח ואדישות מעצבנת. זו הסיבה שאף פעם לא חיבבתי אותו למרות שהוא הסיבה העיקרית שסיימנו במקום הרביעי השנה.

Don Joan Roman, Mamadu and EO11 like this.
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרין יותר מוכן מספורטיילו.

האמת שהוא היה ממש תפור עלינו.

ממש אבל:

אלעד and uri like this.
  10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יותר טוב מביאביאני קל.

ועדיין, ספורטיילו טוב ממנו לדעתי והוא גם לא פצוע קשה לא יודעים מה יש לו.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין הוא שמה שספורטיילו עשה בחצי הראשון של העונה פרין עושה כבר 3 שנים ברציפות (לא מתייחס להייפ שצבר בפאסקרה כי 90% מזה נבע נטו מהשיער שלו). אם להקביל אותם לשחקני שדה. ספורטיילו זה איטורבה. פרין זה ברארדי. הגיוני שאינטר תלך על המניה הבטוחה יותר.

ומה זה משנה שהוא נפצע? למישהו אכפת שהוא יפסיד את היורו? ספורטיילו הרי בכלל לא בתמונה של הנבחרת (לא בקטע של מדד איכות אלא היעדרות שלא ממש רלוונטית לעתיד). לדעתי אפילו הרווחתם מזה הנחה ולך תדע אם הייתם יכולים להביא אותו אם לא היה נפצע.

Last edited: May 8, 2016
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

Moratti: ‘Inter sale takes time’ | Football Italia

- אני חושב שעם כל הרצון לראות כסף נכנס ולחלום על עתיד ורוד, מוראטי מתנהג בתבונה. לפי הדיווחים תוהיר דוחף לביצוע עסקה במהירות האפשרית כשמוראטי לוקח את הזמן ורוצה לבחון אופציות אחרות, שלפי התקשורת עומדות על הפרק, וזה נכון. כבר יש לנו ניסיון מר עם סינים, לא צריך להעשיר אותו, זאת למרות ש"סאנינג" נראים רציניים.
    - מסכים איתו לגמריי בקשר למקום הרביעי. מאכזב שלא סיימנו במקום השלישי לאור איך שהעונה התפתחה, אבל מקום רביעי זה בסדר גמור*.

צריך לציין שההקצבה לליגה האירופאית גודלת ולכן אינטר תכניס יותר כסף מאשר הייתה מכניסה בעבר במפעל. זה עדיין לא מתקרב לצ'מפיונס, אבל זה עדיף מכלום.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ההתבטאות של מנצ'יני השבוע על כך שלהערכתו גם בשנה הבאה נאפולי, יובה ורומא יהיו מעל אינטר הייתה קצת תמוהה ואם הייתי אוהד אינטר, גם קצת מקוממת. כסף זה לא הכל בכדורגל, והצורה שבה הוא דיבר, הייתה כאילו הוא ביקש שיפטרו אותו. יצא לוזר.

Mamadu likes this.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה לא כאילו לדעתי. אם תגיע מחר למאנצ׳יני הצעה מקבוצה שיש לה יכולות כלכליות בלתי מוגבלות שיאפשרו לו לקנות צעצועים ולבנות קבוצה שתצליח למרות החסרונות הבולטים שלו, קרי פסז׳, הוא יקח את ההצעה בלי לחשוב פעמיים.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מאנצ׳יני מאשר שחסרה רק הודעה רשמית לגבי באנגה:
    Football Italia

Thread Status:
Not open for further replies.