אינטר 2015/16 :: נרכשים ע"י סאנינג, עתיד ורוד בפתח?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏1/8/15.

?

אינטר 15/16 - לאן?

1. סקודטו סנסציוני.

2. העפלה לצ׳מפיונס ליג

3. ליגה אירופאית

4. עוד כישלון ומאנצ׳יני נזרק, פיגו נקרא לעזרה.

Results are only viewable after voting.
מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. תומר1989 Member

אינטר לא יכולה להתחרות עם הקבוצות העשירות מאירופה ובגלל זה סימאונה לא יגיע לאינטר

2. VAR Member

תשכחו מסימאונה, ברגע שהוא מחליט שהוא מיצה את אתלטיקו אין כמעט קבוצה גדולה שלא תתנפל עליו.
    ההערכה שלי היא שהוא יישאר בספרד, ימשיך עם אתלטיקו עד שאחת מהמשרות של ריאל/בארסה תתפנה.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

סימאונה אמר לא פעם שהוא ישמח לחזור לאינטר ובגלל זה אני מאמין שאם הוא יהיה פנוי אנחנו בהחלט נהיה אופציה בשבילו, הבן אדם מונע גם מרגש ולא מכסף בלבד.

אבל, כמו שאמרתי, הבעיה היא כלכלית. למאנצ׳יני יש חוזה ארוך ופיטורים שלו יגררו התחייבויות די כבדות על המועדון. אנחנו תקועים.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכנות, אין לי מושג. אנסה לחלוב על זה מידע בהזדמנות.

5. DRORIKO Member

לא רואה היגיון מבחינת צ'ולו לעבור לאינטר. גם אם הוא יעשה שם קסמים המקסימום של המקסימום זה להגיע לרמה של אתלטיקו היום, אז בשביל מה לעבור.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גם אין היגיון בהישארות שלו באתלטיקו לאחר שהגיע איתם לכל כך הרבה שיאים ובזמן שהוא יכול להרוויח הרבה יותר במועדונים אחרים, אבל כמו שאמרתי, מה שמניע אותו זה לא כסף או היגיון, אלא גם אהבה לקבוצות שבהן שיחק והעריכו אותו.

אני אישית הייתי יותר פוזל לכיוון של פאולו סוזה, שמדברים על כך שיעזוב את פיורנטינה. הוא ווינר בנשמה, מבין את המשחק ועשה דברים נהדרים העונה בויולה. הגיע הזמן שעל הקווים שלנו תהיה אישיות שהיא גבר גבר ולא בכיין או פשוט בינוני. אני בטוח שהרבה מאוהדי אינטר יסכימו איתי שלא מעט מהאנטי כלפי מאנצ'יו נובע מהתנהלותו מחוץ למגרש.

7. DRORIKO Member

ציפיתי שתעלה את הקטע של הכסף. תראה זה לא שהיום הוא מקבל משכורת רעב כן? לא חושב שהעוד כסף שהוא יקבל באינטר מצדיק לוותר על כל מה שיש לו באתלטיקו, כלומר הישגים+החיבור לקהילה. לטעמי אם כבר לעזוב אז רק למועדון הישגי יותר מאתלטיקו(לא שיש יותר מדי כאלה)

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הוא לא יקבל יותר כסף באינטר, אם כבר ההפך. הקטע הוא שצ'ולו הוא זן נדיר של שחקנים ומאמנים, סטייל טבז שאחריי עונת שיא עשה מה שהלב אמר וחזר הביתה.

אבל שוב, לא רואה סיכוי שהוא יגיע לכאן בזמן הקרוב ואם כן, שאפו למעורבים בדבר. אני בכל מקרה חושב שפאולו סוזה צריך להיות בעדיפות ראשונית במקרה שנפרדים ממאנצ'יני, וגם לדבר הזה אני לא רואה הרבה סיכוי, ובעדיפות שנייה עולה לי השם של אמרי כאופציה שיכולה להיות מעניינת. כמובן שחובבי הקאלצ'יו כאן יגידו שדי פרנצ'סקו מועמד מכובד מאוד, ואני מסכים שהוא נראה כמאמן בעל פוטנציאל גדול, אבל לבצע קפיצה ממועדון כמו סאסואולו לסיר הלחץ והציפיות של אינטר זה הימור, ואינטר לקחה יותר מדי הימורים. סוזה מחוספס יותר לאור הרזומה העשיר שלו כשחקן, ולכן הוא מבחינתי המועמד המועדף לאמן את אינטר אם וכאשר הוא יעזוב את הויולה.

9. DRORIKO Member

אה אוקי,פשוט כשכתבת "בזמן שהוא יכול להרוויח הרבה יותר במועדונים אחרים" חשבתי שדיברת על אינטר.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ובעניין אחר - האם אלו יהיו הבעלים החדשים של אינטר?
    Suning Commerce Group - Wikipedia, the free encyclopedia

למי שקצת מעורה בכדורגל העולמי, ובמיוחד בינואר האחרון, השם סאנינג לא יהיה זר. החברה הסינית הנ"ל מחזיקה בקבוצת סאנינג ג'ינגסו, אותה קבוצה שרצתה לקנות את גוארין, ובסוף קנתה את רמירז ואלכס טישיירה בסכום כולל של למעלה מ-80 מיליון יורו. לפי הדיווחים האחרונים באיטליה, החבר'ה הסינים רוצים לקנות 35% ממניות אינטר, ויותר נכון מאלה שמחזיק אריק תוהיר (חצי ממניותיו של תוהיר בעצם). לא ידוע כרגע אם תוהיר אכן יקח את ההצעה, וגם לא ידוע מה התכנון של הסינים לאינטר.

11. DRORIKO Member

ברשותך אני רק אוסיף עוד התייחסות אחת כי רק עכשיו שמתי לב שכתבת את זה. השוות את סימאונה לטבס, אז טבס עזב אותנו לקבוצת נעוריו. אינטר היא ממש לא קבוצת נעוריו של סימאונה(גדל בקבוצה שרק אליאס ויהודה ארם מכירים) למעשה יש לו יותר הופעות כשחקן באתלטיקו מאשר באינטר. ככה שהייתי מוריד את המניע הרגשי

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/16
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה ממש לא קשור מי קבוצת נעוריו או איפה הוא ערך יותר הופעות. לסימאונה יש חיבור רגשי לאינטר והוא העיד על כך כמה וכמה פעמים.

Suning Commerce Group, ecco chi sono i cinesi che hanno l'Inter nel mirino | Calcio e Finanza

13. DRORIKO Member

גם לאתלטיקו יש לו רגש, ועוד לפני שמונה למאמן שלה הצהיר לא פעם שהוא רוצה לאמן אותה, זאת גם אחת הסיבות שהם הלכו דווקא עליו
    בכל מקרה כמו @Heroball גם אני חושב שאם הוא ירגיש מיצוי באתלטיקו הוא יכוון לקבוצה גדולה יותר. לא רואה אותו באינטר.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי זה לא פופולארי, אבל יש אנשים שמחפשים מטרות בחיים שלהם מעבר לכסף. קלופ, על אף הביקוש האדיר סביבו אחרי הכישלון שלו בעונה האחרונה בדורטמונד, החליט ללכת לאתגר מאוד קשה בליברפול (אם כי באנגליה מרוויחים המון). אני חושב שהוא הלך לבחירה שמתאימה לו בהרבה אופנים. גם ונגר, אגב, חוזר לאורך השנים אצל כל המועדונים הגדולים והעדיף להישאר בארסנל, בעיקר כי (לדעתי) הוא לא היה מקבל את הסמכות שיש לו בשום מקום אחר. יכול להיות שגם לסימאונה יש שאיפה לאמן באיטליה ולא בפרמיירליג למשל. לגיטימי לחלוטין גם כן.

15. DRORIKO Member

אם באמת יש לו שאיפה לעשות קדנציה נוספת כמאמן באיטליה אז מאד הייתי רוצה לראות אותו אצלנו(זה כמובן במידה ואחת הענקיות תגנוב לנו את אלגרי) סימאונה זה אחד שמאד יכול להתאים ל-DNA שלנו.

מצב נושא:
הנושא נעול.