אינטר 2015/16 :: נרכשים ע"י סאנינג, עתיד ורוד בפתח?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏1/8/15.

?

אינטר 15/16 - לאן?

1. סקודטו סנסציוני.

2. העפלה לצ׳מפיונס ליג

3. ליגה אירופאית

4. עוד כישלון ומאנצ׳יני נזרק, פיגו נקרא לעזרה.

Results are only viewable after voting.
מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא סתם אלו הקבוצות שבחרתי ;)

ובמקרה של אינטר באמת נראה שהולכים לקבל הצעות גבוהות שלרובן יהיה קשה לסרב. לאיקארדי יש תכונות נדירות מחד, אבל מאידך המוגבלות הכל כך בולטת שלו מחייבת לשקול מכירה שלו, אי אפשר לעלות עם חלוץ שלא מסוגל לשחק מחוץ לרחבה. מיליק, שאני בספק אם הוא מתאים לקבוצה ששואפת גבוה למרות העונה הנהדרת באייאקס, שחקן הרבה יותר מועיל, שלא לדבר על בנזמה שאת שמו שמענו פעם או פעמיים בזמן האחרון.

הנדה? פרין או ספורטיילו יכולים להיכנס לנעליו.

ברוזו? ג׳ללו אוברייטד.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

http://images2.gazzanet.gazzettaobjects.it/wp-content/uploads/sites/45/2016/03/GDS2-630x415.Xxx?v=20130925021811

3. SerieA Il Capitano

שיילך לנאפולי. מגיע להם איזה סקודטו סוף סוף.
    למרות שזה נשמע לי כמו חרטא, לדעתי הוא יילך אם כבר רק לנאפולי כדי להיות הגיבור שלהם ולפרוש. לחזור למילאנו זה סתם נדוש.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ההפך, לדעתי נאפולי היא האחרונה שהוא יחשוב עליה. זלאטן מגיע למועדונים שהם או במעמד יוקרתי (ולמילאנזיות יש את העבר שלהן) או עשירים מאוד. נאפולי לא זה ולא זה.

5. SerieA Il Capitano

דה לאורנטיס יוכל לתת לו יותר כסף משתי המילאנזיות, והוא יוכל לעשות היסטוריה בנאפולי. אולי ירצה זאת. קשה לי מאד להאמין שהוא יבוא לאיטליה.

6. yonmu Member

הייתי מצפה שהוא יעדיף לעשות עונה או שתיים באנגליה לפני שהוא פורש (או עובר לאמריקה\סין\אימרויות). המצב העגום שם (יונייטד וצ'לסי בעיקר) אמור לתת לו הזדמנות לזה, אבל מצד שני ייתכן שקבוצות שרוצות להיבנות מחדש מעדיפות לא לעשות את זה סביב סופרסטאר מזדקן.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

SerieA אוהב/ת את זה.
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

Ricavi commerciali Serie A: Milan al top, la Juve non sfonda

כתבה שנוגעת לכל קבוצות הליגה האיטלקית, ובהקשר של אינטר אפשר ללמוד ממנה שאינטר הגדילה ב-15 אחוז את ההכנסות שלה מספונסרים. יש עוד עבודה בכדי להגיע לרמה של מילאן ויובה, וחידוש החוזה עם פירלי זו בהחלט לא הדרך, אבל טוב לשמוע דברים כאלו.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשנה שעברה ירדו 16% מהכנסות הcommerciali. השנה לפי הצפי של קאלצ'ופיננזה הם עלו ב15%? זו אחלה שאלת פסיכומטרי ל@Roma . האם אינטר הפסידה 1%, יותר מ1, או פחות מ1?

בעיניי זה מסכם את כל התקופה המגוחכת של טוהיר. בוא ניקח מועדון שמכניס 200, נוריד את ההכנסה ל165 ואז נעלה איזה 10 בחזרה ונתגאה בזה.

Mamadu ו-Roma אוהבים את זה.
  10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בטח, תוהיר קיבל מועדון שמכניס 200 מיליון יורו. הוא בטח גם קיבל מועדון מוצלח מקצועית שלא מצריך מהפכה בסגל כדי לחזור ולהתחרות ברמה הגבוהה ביותר.

רק לסבר את האוזן - כשתוהיר נכנס למועדון, בתחילת עונת 13/14, אינטר הייתה במאזן דומה להיום לאחר שתוך שנתיים איבדה אחוז ניכר מהכנסותיה. אז מצד אחד אפשר לציין כאילו הוא קיבל מועדון שמכניס כל כך הרבה והוא גרם לירידה בהכנסות, ואפשר גם לציין שהוא בלם את ההדרדרות הכלכלית והתחיל לאזן את הקבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/4/16
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר הרלוונטי לנתון שהצגתי הוא שהבנאדם בכל תקופתו באינטר לא הגדיל את הCommercial revenues אפילו לא ביורו 1. למעשה, הוא לא הגדיל את ההכנסה בכלל בעוד שההפסד צומח מדי שנה למימדים הזוים.

מבחינה מקצועית, היה צורך בהשקעה גדולה בסגל, הוא אכן עשה משהו בנידון והגדיל כמעט פי 2 את ההפסדים השנתיים. הקבוצה צמחה טיפה מבחינת שווי הסגל אך התוצאה הסופית נותרה זהה.

ה"דיבור" בעיתונים הוא שגולדמן זאקס מחפשים לאינטר קונה חדש. טוהיר טוען שמדובר בסה"כ בשותף חדש. בהסתכלות הכי פשוטה ובנאלית ברווח\הפסד השנתי אני נוטה להאמין לתסריט הראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏1/4/16
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@Romanista

שני דברים בשבילך:
    - בתקשורת האיטלקית מפורסם היום שאינטר אכן מחפשת רוכש, אבל ל-30 אחוז שעדיין נמצאים בחזקת משפחת מוראטי, ומדברים על קבוצת רכישה סינית (מזכיר נשכחות רעות) שמוכנה לשלם סכום גבוה על מנת לרכוש את החלק הזה, ואולי בעתיד להשתלט על כל אינטר. תוהיר זקוק לכסף נואשות בכדי לכסות חלק מהחובות שהמועדון נמצא בהם.
    - מאיפה מגיעות ההוצאות הכל כך גבוהות? די ברור לי שיהיו הפסדים לאור חוסר ההישגיות של הקבוצה, אבל איך הגענו לשלם כל כך הרבה כסף?

13. SerieA Il Capitano

שוב מאנצ'יני מאשים את השופט. מדהים.

מתי כבר לא נשמע אותו מדבר על השופטים? מה זה כבר משנה לבקר את השופט אחרי שהוא טעה?

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב לציין שלא זכור שמאנצ'יני היה כזה בכיין בקנדציה הראשונה שלו באינטר. בכלל, הפרצופים שהוא עושה אחרי כל שריקה נגד אינטר (גם אם היא מוצדקת), גורמים לי לבחילה. ברור לכל מי שראה את אינטר השנה, שהבעייה הראשונה של הקבוצה, היא בעמדת המאמן. רוב הנקודות שאיבדנו השנה, איבדנו בגלל החלטות בלתי מובנות של אדון מאנצ'ו, והבן האדם לא לקח על עצמו את האחריות ולו למשחק אחד. גם אם השופטים יחלקו לנו מתנות במשחק, הוא יידע להאשים אותם במידה ונפסיד.

אני לא יודע מה מצבו של דייגו סימאונה באתלטיקו, והאם יש סיכוי לשכנע אותו לבוא למילאנו. אבל, אם יש על מה לדבר איתו, אני חושב שההנהלה צריכה לעשות את המקסימום כדי להביא אותו במקום מאנצ'ו. בניגוד למאנצ'יני, סימאונה הוכיח שהוא מסוגל לקחת קבוצה, שמבחינת סגל אינה הכי טובה שיש, ולמרות זאת לזכות בליגה, להגיע לגמר ליגת האלופות, ולהעפיל לליגת האלופות על בסיס קבוע. אינטר לא תוכל להתחרות בקבוצות העשירות באנגליה, ספרד ובצרפת, ובגלל זה, אנחנו זקוקים למישהו כמו סימאונה, אחד שיודע לייצר הצלחה גם כשהסגל לא מפוצץ במגה-סטארים.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/16
  15. SerieA Il Capitano

האמת שגם אני לא זוכר, עברו 8 שנים מאז שהוא עזב וגם לא היה כל כך קשה לנו לאחר הפרשה ההיא.

לפני הפרשה, אף אחד לא ציפה מאינטר לשום דבר ממילא והיינו מספיק טובים בשביל המקום השלישי ולכן לא היה הרבה על מה לבכות. היום הכשלונות ברורים יותר, כואבים יותר ולכן מאנצ'יני גם בוכה יותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.