אינטר 2014/2015 :: קונדוגביה ומיראנדה (כנראה) מגיעים.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאקירי מגיע עם רזומה הרבה יותר עשיר בבאזל\באיירן\נבחרת עם ניסיון בצ'מפיונס ליג וגביע עולם. בגיל 23 אפשר לבנות עליו שיתן תנופה לקבוצה באופן מיידי. קובאצ'יץ' הגיע מקרואטיה באותו מחיר אבל ככישרון ופרוספקט לעתיד בדומה לליאנדרו פראדסים שמביא סבאטיני מדי חורף.

קובאצ'יץ' אולי כישרון גדול יותר אבל הוא לא לקח את אינטר לשום מקום שלא הייתה בו לפניו. מאוד מזכיר לי את פיאניץ'. כישרוני מאוד, לא יציב מאוד; תופס את העין פעם בחודש עם איזה מבצע או שער יפה שממלא את הגזאטה בשמועות אבל בתכלס מהווה חלק בלתי נפרד מכישלון הקבוצה.

בוא נראה את עקומת השיפור של אינטר עם שאקירי לעומת זו שהייתה לה עם קובאצ'יץ' ונחזור לדיון הזה. עד אז אזרום איתך שהוא הדבר השני הכי טוב שקרה לקבוצה הזו מזה שנים. זה עדיין מצחיק\מביך\פחחח וכדומה?

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/15
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם הייתי עם האייפד ויכולתי להגיב בהרחבה הייתי נותן כאן פירוט, אבל בקצרה - קובא הוא הסיבה שכישלון הקבוצה הוא לא טוטאלי ולמעט פול פוגבה אין שום קשר בליגה הזאת ובכלל באירופה בסביבות הגילאים האלו עם מה שיש לילד להציע. קובא זה שחקן שיכול להיות בקלאס של אינייסטה וזידאן.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי - דיברת על מבטיח. ברור שלשחקן בן 23 יש סיכוי טוב יותר להשפיע על מצב מועדון מאשר שחקן בן 18 שמגיע למועדון גדול באמת בפעם הראשונה בקריירה שלו.

EO11 אוהב/ת את זה.
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

התגובה שלי הייתה ל-"מה אתם מתלהבים?!". מבטיח בעיניי זה תפוקה בזמן קרוב-עתיד על סמך מה שהציג בזמן קרוב-עבר. כלומר, גם אם לקובאצ'יץ יש פוטנציאל גדול יותר להפוך להיבריד של יוהאן קרוייף ומראדונה בעתיד, האימפקט של רכישת שאקירי אמור להיות הרבה יותר גדול מזה של קובאצ'יץ'. בנתיים, בשנתיים האחרונות, התרומה של קובאצ'יץ' (לקבוצה, לא ליוטיוב) היא סבירה ולא יותר. שאקירי נתן יותר וגם הגיע לבאיירן על סמך רקורד מרשים יותר בבאזל ורק על סמך נתונים אלה, ללא דעות על כישרון גולמי, שאקירי הוא הרכש המבטיח ביותר של אינטר מזה שנים.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא הרכש הכי מרשים כי הוא שחקן ענק ומוכח, אלא כי גם אינטר וגם אתם לא עשו שום רכש שדומה לזה. מתי פעם אחרונה הבאתם שחקן צעיר, סופרסטאר בארצו שכבר השתלב ברוטציה של אחת מהקבוצות הטובות בעולם, שנחשב לכישרון מהגדולים ביבשת(בין אם אתם מסכימים או לא, זה הסטטוס שלו), ושילמתם עליו 20 מיליון יורו?

קובאצ'יץ' אכן הכי קרוב לזה, אבל הוא הגיע בגיל 18 ועם מעמד שלא קרוב בכלל לשל שאקירי.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אי אפשר להשוות בין קובא לבין שאקירי כי התרומה של קובא היא לא מספרית אלא בהנעת הכדור של הקבוצה, ובזה הוא טוב מאוד והוא לא יכל להיות יותר מזה, כי לא היה לו כל כך עם מי לשחק. קובא מציג שיפור ביכולת מעונה לעונה, מציג בגרות נדירה מאוד במשחק שלו וכמובן טכניקה עילאית, והוא רק בן 20. יש לו עוד המון מה לתת ולהשתפר, ואין לי ספק שהוא הרכישה הכי איכותית של אינטר מזה שנים רבות. גם יותר משאקירי ואיקארדי, שמבחינת מספרים הוא גם רכש מוצלח.

דרך אגב, המספרים של שאקירי בבאיירן:
    14 הופעות בכל המסגרות - 475 דקות - שני שערים ושני בישולים - מעורבות בשער כל 119 דקות.
    2013/14 - 23 הופעות - 1032 דקות - 7 שערים ו- 4 בישולים - מעורבות בשער כל 94 דקות.
    2012/13 - 38 הופעות - 1893 דקות - 8 שערים ו-12 בישולים - מעורבות בשער כל 95 דקות.

אז להגיד עליו כישלון אי אפשר. את המספרים הוא נתן ביחס לדקות שקיבל.

אגב, אני חושב שפודולסקי העברה הרבה יותר משמעותית להווה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/15
  7. JohnTerry26 Member

אין לי מושג למה אתה מתלהב ממנו ככה, בכלל אני רואה ברשת איך אוהדי אינטר מתלהבים מהרכש הזה וזה באמת די עצוב, כאילו איפה הייתם ב5 שנים האחרונות שאתם חושבים שהבאתם שם גדול. שחקן אפור, אמנם יודע לכבוש שערים אבל אפור בתור שחקן אגף, וגם לא מתאים לשחק חלוץ יחיד. באמת לא נראה לי שמישהו זוכר משהו ממנו בארסנל. שאקירי זה שחקן יצירתי וטכני שישפר אתכם ללא ספק, פודולסקי זה עוד ריג'קט - has been מהפרמיירליג, למרות שגם בשיאו הוא לא היה כזה טוב, גם ששיחק בהרכב בגרמניה לפני כמה שנים אני זוכר את אוהדי הנבחרת פה בפורום טוענים שהם משחקים עם 10 שחקנים.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

איך אני אוהב את ההגדרות האלה ״שחקן אפור״.

פודולסקי אולי לא מלהיב בסגנון המשחק שלו ולא מרבה ״לדרבל״, אבל הוא שחקן מאוד מאוד חכם ומאוד תאכלס. יש לו נתוני הבקעה טובים בכל מקום ששיחק בו, כולל ארסנל, ודרך אגב אם כבר כתבת עליהם - ממה שקראתי האוהדים שלהם בכלל לא אהבו את המהלך הזה של וונגר, אפילו אחד כאן בפורום רשם דברים תומכים בפודולסקי. אינטר צריכה את התאכלסים האלה, בדיוק כמו פלאסיו עד העונה האחרונה, אלה שלא ילהיבו אותך ולא יתנו מהלך מרהיב פעם במשחק כמו שאקירי לדוגמה, אבל כן יתנו את הגולים ואת הפסים החכמים. בראשון למשל פודולסקי שיחק ברמה אחרת משאר שחקני אינטר מבחינת קבלת החלטות וראיית המשחק, התנועה שלו ללא הכדור הייתה משהו שראינו רק מפלאסיו בשנים האחרונות.

אז כן, אני בהחלט מתלהב מהחתמה של אנדרייטד רציני שיוסיף לנו המון על הנייר. דרך אגב, אם אוהדי גרמניה מתלוננים על 48 שערים במדי הנבחרת ב-121 משחקים, כנראה שמילר חזר מפרישה.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

@JohnTerry26 שאני ראיתי את פודולסקי בנבחרת גרמניה וקלן ראיתי שחקן טוב, טוב מאוד אפילו. נכון שהוא לא שחקן טופ קלאס וכו', אבל עדיין מישהו שיכול לתרום המון לאינטר.

לגבי היכולת שלו בארסנל, בכלל לא להיט אבל גם לא שחקן רע וכושל, ובזה שהוא לכאורה עוד ריג'קט Has been מהליגה של הפיראטים אפשר גם למצוא מקור לאופטימיות...ג'רביניו...

10. aloneli Member

פולדי שחקן שאני אישית אוהב אבל לא באמת חושב שהוא כזה שחקן טוב.אף פעם לא התלהבתי ממנו בשום קבוצה שבה הוא שיחק.בנבחרת הוא כן היה שחקן אחר אם כי גם שם הוא פחות מרשים לאחרונה וירד לספסל די בצדק.שחקן עם המון עוצמה ובעיטה טובה,לדעתי הוא מתאים יותר לסגנון בליגה האנגלית(פחות לארסנל).באינטר כנראה בונים אותו לאגף שמאל שלדעתי הוא בסדר שם אבל אל כמו שהוא כחלוץ שני שזאת העמדה הטבעית שלו.בגרמניה באגף שמאל וגם בארסנל זה פשוט לא עבד איתו אז אולי באינטר יצליחו,או שפשוט ישנו לו עמדה.

שאקירי שחקן עם המון פוטנציאל אבל מה לעשות שבבאיירן לא כל אחד מצליח להשאיר חותם.שחקן מלהיב ומאוד נייד,לדעתי חסר לו הבנה של המשחק אבל כשרון יש שם.לדעתי הוא הכי בולט מתחת לחלוץ אם כי בבאיירן הוא שיחק לרוב באגפים ואולי פה הטעות איתו וגם כמובן בזה שהוא לא קיבל מספיק דקות באמת.הוא סניידר קלאסי מבחינת הסגנון,אבל כנראה שגם באינטר הוא יבוא לשחק באגף ימין.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובאצ'יץ' אכן כישרון ענק, ובדיעבד אני מודה לכל איש שלקח חלק בהחלטה למכור את קוטיניו ולהביא את קובא, אבל בואו לא נגזים. קובא משתפר משנה לשנה, אבל עדיין אין הצדקה להגיד שהוא ההחתמה הכי גדולה שלנו בשנים האחרונות. הוא עדיין לא משפיע על המשחק של אינטר בצורה שאנחנו האוהדים רוצים לראות, והוא באמת לא יציב. בניגוד לרבים, אני לא בטוח ב-100% שהוא יהיה השחקן שכולנו חיכינו לו. מה שכן, איני שולל אפשרות זו כלל.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

השאלה עד כמה אתה מצפה מילד בן 20 סך הכל לקחת על עצמו קבוצה כל כך מוגבלת טקטית וגם מבחינת חומר ולהצעיד אותה קדימה. קובא עשה את המיטב לדעתי בהתחשב במה שעבר על הקבוצה מבחינה מקצועית מאז שהוא הגיע. עכשיו הציפיות שלי ממנו עולות כי פרטנרים טובים להנעת הכדור ולמשחק ההתקפה יש, ומאמן טוב כמובן שיש.

באיטליה מדווחים שאינטר במשא ומתן מתקדם להנחית את מאריו סוארז מאתלטיקו בקבוצה בהשאלה עם אופציה לרכישה. אם אכן זה יהיה בפורמולה הזו אני מאוד בעד, שחקן טוב מאוד לדעתי שיוסיף לנו המון בקישור. אבל אם אנחנו נצטרך להתחייב לרכוש אותו, זו תהיה טעות, כי אם יצא ולא נגיע לצ׳מפיונס בסיום העונה, זה יצור מצב שנשלם בסביבות ה-30 מיליון רק עליו ועל שאקירי, וזה יבלום לנו את כל הקיץ מהבחינה הזאת. שם ששמעתי אתמול שקושר אלינו ומאוד התלהבתי היה אלאן של אודינזה.

14. Muurad Member

דיברתי עליו לפני כמה שנים..היינו מקושרים אליו עוד אז אבל העדיפו את ג'ונתן.. שחקן כלבו טוב שחבל שלא לחצו על ההדק בזמנו כשהיה בואסקו.

הבעיה עם פודולסקי היא שהוא רכש מצויין, אבל שאנחנו מיעעדים אותו לעמדה הלא נכונה. הוא חלוץ וצריך לשחק באמצע כדי לתת את מה שהוא יודע - מהאגף הוא לא מביא יותר מידי תועלת.

הגנתית הוא חור מהלך, ורואים שהוא משחק בעמדה הזו בלי חשק ורצון, כשהוא שם את המגן השמאלי בסיטואציה בלתי אפשרית מבחינה הגנתית שמכריחה את הקישור לבוא לעצור וכך יוצרת כאוס מוחלט - אפשר היה לראות סימנים מאוד ברורים במשחק האחרון - התקפית הוא עדיין עושה מהלכים נכונים והוא מאוד לא אנוכי ויודע לשחק חכם, אבל עדיין נראה כמו דג מחוץ למים לפרקים גדולים מידי של המשחק.

אם כבר מישהו באגף הייתי מעדיף את פלאסיו, ולהסיט את פודולסקי לעמדה יותר מרכזית לצד או מתחת לאיקרדי, שם הסיומת והתנועה והאינטיליגנציה שלו תבוא הרבה יותר לידי ביטוי.

aloneli אוהב/ת את זה.
  15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פודולסקי טוב כחלוץ אבל אך ורק כחלוץ שני. הוא לא שחקן שמסוגל להסתדר לבד בחוד, אין לו את הדומיננטיות הזו. כשניסו לשחק איתו כך בארסנל הוא נעלם לגמרי. החד-גוניות שלו היא הבעיה הכי גדולה שלו, מעבר לחוסר הרצון שלו להשקיע בחלק ההגנתי. הוא לא שחקן שיתאים לקבוצה גדולה עם שאיפות מהסיבה הפשוטה שהוא לא שחקן שמספיק טוב על-מנת להתאים את הקבוצה אליו.

aloneli ו-Die Werkself אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.