אינטר 2014/2015 :: קונדוגביה ומיראנדה (כנראה) מגיעים.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מדברים ששאקירי בדרך החוצה, אבל אם שואלים אותי אני מעדיף להשאיר אותו מאשר להביא את יובטיץ׳ וסלאח. אני מאוד אוהב את המונטנגרי, אבל היסטוריית הפציעות שלו מרתיעה מאוד ואני מאוד מאמין בשאקירי מנגד, אני חושב שאם ישימו לידו שחקן יצירתי בהתקפה שיתרכז בלהזין אותו ואת איקארדי נראה ממנו המון.

בשעות האחרונות מדברים שאינטר במו״מ עם וולפסבורג על פריסיץ׳. אם זה נכון, רכש נהדר לדעתי, מסוג השחקנים שיצליח מאוד בליגה האיטלקית.

2. Mellow29 Kopite

שאקירי כבר בחוץ, סטוק סיכמה עם אינטר על הרכישה שלו תמורת 12 מ' פאונד (~17 מ' יורו).

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

וגם אינטר סיכמה עם מארסי על רכישתו של אימבולה. פה מדברים דחפורים חביבי.

4. Mellow29 Kopite

אין לי מושג מה היה עם אימבולה, הניחוש שלי זה שהוא "סגר באינטר" לפי כמה עיתונאים איטלקיים חרטטנים שיורים לכל הכיוונים (פגעתי בניחוש?).
    שאקירי לסטוק זה BBC, אין יותר אמין מזה כרגע. אבל נחכה לדחפורים...

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה לא חירטוט, השחקן פשוט קיבל הצעה מפורטו שיותר קסמה לו מבחינה כלכלית ומקצועית. לדעתי שאקירי לא יסכים למעבר, הבעיה שאחרי דבר כזה אין מנוס מלמכור אותו כי הוא יודע שרוצים אותו בחוץ. חבל מאוד , מהלך אידיוטי לדעתי.

6. Mellow29 Kopite

אתמול די-מרציו דיווח שההצעה של סטוק התקבלה ועכשיו זה תלוי בשחקן. גם אני לא הייתי בטוח שהוא ימהר לעבור, אבל היום ב-BBC כתבו ש-Stoke and Inter agree fee וששאקירי יהפוך להיות השחקן היקר בהיסטוריה של המועדון, כלומר הם לא ממש השאירו מקום לסירוב של השחקן. מכאן הנחתי שזה נסגר גם איתו, אחרת איכשהו היו מביעים הסתייגות בכתבה.

7. Alta Tensione Member

סאלאח לא רואה את שאקירי ממטר. יפה שאנשים מתחילים לקלוט את הבלוף השוויצרי הזה כזה מהר. סטוק זה הרמה שלו וסאלאח זה שחקן שמתאים למועדונים ששואפים גבוה. אומנם יש לו ליקויים בולטים במשחק (במיוחד במשחק "עומד" כשאין הרבה שטחים לרוץ אליהם הוא מקבל החלטות מפגרות) אבל זה דבר שאפשר לפתור עם עבודה נכונה של מאמן נורמלי ששם לב לפרטים.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לסאלאח יש עוד הרבה מאוד להוכיח לדעתי. הוא נתן חודש וחצי מופלאים, לא יותר.

וה-BBC לא מדווח או מספר משהו חדש או שונה ממה שדי-מארציו סיפר אתמול. יש סיכום בין סטוק ואינטר. זה כבר ידוע. אם שאקירי חכם, הוא יסכים להצעה. אם לא, הוא ימשיך להרקב על הספסל של אינטר.

EO11 אוהב/ת את זה.
  9. Enzo Maresca Member

להירקב על הספסל וכנראה שגם לעלות לאינטר בסאלאח/קואדראדו/יובטיץ'. אני די בטוח שבאיירן הכניסה סעיף של חובת רכישה בתום ההשאלה אז הכסף של סטוק אמור בעצם ללכת למינכן ולאפשר לאינטר לרכוש אחד (שניים?) מהשלושה שהזכרתי.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זוכר מה היה סכום ההשאלה עצמה, אבל יכול להיות שאינטר אפילו עושה פה רווח של איזה מיליון או שניים.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם הדיווח נכון אינטר עושה רווח של מיליון (שמתקזז עם ההשאלה בינואר).

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נכון ששאקירי לא קיבל מספיק הזדמנויות, אבל במעט הדקות שהיו לו (והיה לו) הוא לא הראה שום יכולת שמתעלה על אלבארז למשל, ככה שמבחינה מקצועית, כרגע הוא לא אבידה גדולה. יותר מזה, אם המכירה שלו לסטוק תאפשר לאינטר לשמור את קובאצ'יץ', אז למה שנתלונן?

13. Ever Banega Member

מצחיק שלפני חצי שנה כולם פה דיברו כאילו מינימום מסי הגיע, ועכשיו הוא נמכר לסטוק.

SerieA, Alta Tensione, yonmu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ממש לא מסכים, דווקא המעט שהוא שיחק הראה כמה הוא יכול להשפיע לטובה על ההתקפה שלנו עם הניידות והעוצמה שלו. הוא צריך אחד יצירתי לידו, אוזיל סטייל, שיוריד ממנו נטל יצירתי שהוא לא יכול לתת ויזין אותו בכדורים.

הסוכן של פריסיץ׳: ״אנחנו רוצים להגיע למילאנו, ומחכים לראות מה יהיה בין המועדונים״. נראה בכמה נביא אותו, אבל אני מאוד אוהב את הכיוון. פריסיץ׳ אחד האהובים עליי.

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אור, אם עזיבתו של שאקירי תבטיח את הישארותו של קובאצ'יץ' היית מתנגד?
    בעיניי זה צריך להיות השיקול העיקרי בעמדה שלנו כאוהדי אינטר בנוגע למהלך הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/15
מצב נושא:
הנושא נעול.