אינטר 2014/2015 :: קונדוגביה ומיראנדה (כנראה) מגיעים.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אימבולה במרכז הקישור זה משהו שלא היה לאינטר הרבה מאוד זמן. חיזוק מרשים מאוד שעד לפני חודש לא הייתי מאמין שיגיע דווקא לאינטר. כעת השאלה היא מי יהיה הקשר שיסגור את השלישיה, או שמתוכנן לשחק עם שניהם והרנאנס מקדימה ב4231.

את מונטויה לא יצא לי לראות, כי הוא אף פעם לא שיחק.

2. נדבד Member

מה שמצחיק זה לחשוב שאתה מכיר את השחקן, כשאתה בעצם לא.
    תג המחיר שלו גרם לך ולאחרים להסיק שהוא כוכב על, כמו במקרה של קונדוגביה שלא שווה את הסכום ששולם עליו. אלמלא מילאן כנראה שהוא היה נמכר בהרבה פחות.

מונטויה מגן פרווה, לא ראיתי שהוא יודע לתקוף. מדי פעם אנריקה נתן לו לשחק והתאכזב כל פעם מחדש, עד כדי שהוא שחק את דני אלבס ביותר מדי משחקים. גם אותו אתה לא מכיר אם אתה מדבר כך. לא כל מי שמגיע לאינטר הוא רכש אדיר. אני דווקא מאוכזב שמלו לא יגיע, קשר שיורק דם בשביל הקבוצות שלו, מעדיף אותו על אימבולה בכל יום.

3. Roma מנהלים

אולי קצת הגזמת עם השבחים על מלו, בכל זאת שחקן די מטומטם.

בכללי מסכים איתך. צמד הצרפתים בקישור שחקנים טובים ששיחקו בליגה פחות טובה ואין לדעת איך ישלבו בליגה האיטלקית. הם לא מנייה בטוחה כמו המחיר שאינטר שילמה עבורם. זה נראה מבטיח אבל אי אפשר לדעת.
    מונטויה באמת מגן פרווה, הוא לא קיבל צ'אנס משני מאמנים שונים בברצלונה, כנראה שהוא לא איזה עילוי.
    לדעתי יוהאן קבאיי רכש יותר טוב מהם ובטוח היה עולה פחות.

נדבד אוהב/ת את זה.
  4. נדבד Member

מלו עשה עונות טובות מאוד בגלאטסראיי, הם מתים שיחתום על חוזה חדש ולכן גם סירבו להצעת אינטר.
    זה לא מלו של יובנטוס. הוא עשה שידרוג גדול.

את הלחימה הבלתי מתפשרת הוא מעולם לא איבד. אינטר זקוקה לאגרסיביות ולחימה במרכז המגרש הרך שלה. אני פשוט לא רואה איך אימבולה, ילד שלא קרע זוג נעליים, מסתגל לליגה יותר טובה ופיזית הרבה יותר באופן מיידי, שזה מה שאינטר צריכה ממנו.

5. Roma מנהלים

לאינטר יש אחד בסגנון של מלו, גארי מדל.
    לא חושב שהוא ברמה בכל זאת הליגה הטורקית. סניידר נראה שם בכמו בימים הגדולים שלו וברור שהוא לא שם.
    אני חושב שהצלע השלישית בקישור צריך להיות עם נטיות יותר התקפיות סטייל האמשיק.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני מכיר את אימבולה, ויותר חשוב מכך, מכיר את הרנאנס. להשוות ביניהם זו בדיחה. הרנאנס לא מתקרב לתרומה הפיזית שאימבולה מסוגל לתת, ואינטר חייבת את הפיזיות והדינמיות הזו. הוא עדיין בגדר פרוספקט, הוא יעשה שטויות בליגה האיטלקית שעלולות לעלות ביוקר, אבל בגדול הוא רכישה נהדרת. יש לו החזקה טובה מאוד בכדור (גם תוך כדי ריצה), כוח פריצה נדיר, יכולת ניהול משחק טובה וגם בעיטה לא רעה בכלל מרחוק. הבעיה תהיה קבלת החלטות, כיאה לשחקן צעיר. בליגה הצרפתית הוא רץ לא מעט עם הכדור ומצליח גם, אבל באיטליה זה יהיה יותר קשה והוא ילמד. הרנאנס? נתן כמה משחקים טובים בסיום העונה, אבל חוץ מזה, במה אפשר להשוות אותו לאימבולה? הוא עייף וכבד, אמנם טכני, אבל כבד.

בקשר לקונדו, אני חושב שבמקרה של שחקן כמוהו המחיר בהחלט שווה בשוק של היום. אישית, אני חושב שאימבולה פוטנציאל יותר גדול, אבל במכלול קונדו יותר טוב. הוא יותר ממושמע, יותר חכם וגם יותר חזק פיזית, וסך הכל שניהם די מאזנים אחד את השני. אני אוהב את הבחור, וכתבתי כשהוא היה קרוב למילאן שהוא יהיה רכישה עילאית בסדר גודל של אינטר ומילאן, ואני שמח מאוד שהוא נחת אצלנו בסוף. הוא סך הכל בן 22, ומזכיר את קובא בבגרות של המשחק שלו ובקבלת ההחלטות.

מונטויה? זה שלואיס אנריקה לא שיחק איתו לא אומר דבר, כי מבוצעות התאמות ויש שחקנים שמתאימים יותר למערך ויש פחות. כשאתה משחק בצורה התקפית ורוצה תמיכה מההגנה, אז אלבס מתאים יותר, בטח דני אלבס של חצי העונה האחרון שהיה מצוין. אם אתה רוצה מגן מאוזן, שיכול לתרום בהתקפה ויתן לך שקט הגנתי, זה הרבה יותר מונטויה.

אז גבר, לא כל מי שלא חושב כמוך ״לא ראה את השחקן״. אגב, מלו על אימבולה? וואט דה פאק אחי....

אגב 2 - לדעתי ההתמקדות שלנו ברכישות הטובות של הקיץ הנוכחי צריכה להיות על מוריילו הקולומביאני שנראה נהדר בקופה ממה שאני שומע. הערב נראה אותו מול המפלצת מברצלונה.

אינטר לא צריכה שום דבר לקישור, היא עשתה בדיוק את הרכש שהיא צריכה. שני דינמיים, טכניים וחזקים ליד קובא זה בדיוק האיזון שיכול להוביל לאינטר מפלצתית בעתיד (לא העונה).

golding אוהב/ת את זה.
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיזה עולם הליגה האיטלקית פיזית יותר מהצרפתית?

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פירלו יפרוק לצרפתים האלה את הצורה.

פירלו הזה הכוונה:
    http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Martin+Castrogiovanni+Scotland+v+Italy+RBS+UB2gHLOAYZJl.Xxx

עומר, אלעד ו-Alta Tensione אוהבים את זה.
  9. Muurad Member

מוריילו גורם לחבר'ה שלנו להראות ממש טוב כשהם דאגו לסדר את ההעברה שלו הרבה לפני עונת המלפפונים. שאפו לכל המעורבים בדבר.

אם הייתי צריך לשער הערך שלו הכפיל את עצמו רק מהתצוגות שלו בקופה. יהיה נחמד לראות בלם אמיתי משחק, נקווה שיישאר יציב ויוריד את הטעויות הלא מחוייבות למינימום - כי זה באמת הדבר שעומד לרעתו מבחינתי. בכל חלק אחר הילד הזה סוג של מפלצת.

לא הייתי מופתע אם יוכיח עצמו כאחד מ-3 הבלמים הטובים בליגה כבר בעונה הקרבה, ויש לי תחושה שזה קצה הקרחון מבחינתו...
    מאנצ'יו זה בדיוק המאמן לשחק תתתיו מבחינתו כשגולת הכותרת שלו היא לסדר ולארגן קבוצות הגנתית, ואם מיראנדה מגיע זה גורם לי להרגיש מאוד טוב בנוגע לחלק החלש ביותר שלנו בשנים האחרונות.

אולי ההחתמה שהכי מלהיבה אותי מהקיץ הנוכחי. הילד הזה יכול לגדול להיות אחד הבלמים הטובים בעולם.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/15
    אלעד, JohnTerry26 ו-SerieA אוהבים את זה.
  10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יש קולות בצרפת שאימבולה שוקל מחדש את העסקה לאחר שסאותהמפטון נכנסה לעניינים, והרכישה של קונדו מרתיעה אותו קצת. באיטליה עדיין בטוחים שהוא יהיה של אינטר. אני לא אתלה את עצמי אם הוא לא יגיע, אבל אני אתבאס מאוד. נראה מה יהיה.

דודה: ״האם תוך שבוע אהיה שחקן אינטר? ככל הנראה״.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

טוב, אז אימבולה בפורטו שמציעה יותר כלכלית וגם מקצועית (משחקים באלופות ולא קנו את קונדוגביה). מבאס, אבל הלאה. התקווה עכשיו היא להחתים את אלאן ובכך לפצות על האובדן הזה.

12. Raulito Madridista

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2015/06/30/futbol/equipos/atletico/1435657076_extras_noticia_foton_7_0.Xxx

רשמית: מיראנדה באינטר
    . הבלם עובר בדיקות רפואיות במדי קבוצתו החדשה ואח"כ תתרחש החתימה. הנראזורי ישלמו לאתלטיקו 15 מליון יורו עבור הבלם. מיראנדה אמר "אני מודה לסימאונה על כל מה שעשה עבורי, הוא מסכים איתי שאינטר קבוצה גדולה. אני צריך אתגר חדש בקריירה ורוצה לעמוד בציפיות. אני משוכנע שתהיה לנו עונה טובה". מיראנדה צפוי להרוויח כ.25 מליון יורו לעונה בחוזה לשלוש עונות. הבלם שיחק במדי ברזיל בקופה-אמריקה כך שהוא יוצא לחופשה ויתאמן במדי אינטר רק ב-18 ביולי.

- קבוצת הנוער של אינטר ניצחה 4:3 את פארמה בגמר וזכתה בתואר בפעם ה-39 שלה. הבעלים טוהיר אמר - 'גאה בנוער שלנו, מברך אותם על ההישג, כל הכבוד למאמן'. הבעלים הוסיף "תודה רבה רוברטו סמדן וכל שאר הצוות. אנחנו רוצים לראות את הילדים מנצחים גם במדי הקבוצה הבוגרת. אני מאוד מרוצה מהתשוקה והמוטיבציה שגילו. העונה האחרונה שלהם היא גאווה אדירה לאינטר". הנה תקציר המשחק

EO11 אוהב/ת את זה.
  13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

קצת חדשות:
    - הסוכן של יובטיץ׳ נחת במפתיע במילאנו, ונראה שיפגש עם נציגי אינטר הלילה או מחר. השחקן עצמו מאוד דוחף למעבר, אך כמובן שצריך לראות את העלות הכלכלית.
    - לפי דיווחים באיטליה, אינטר סימנה את מארטנס של נאפולי כמטרה להתקפה, ומציעה לאזורי 6 מיליון וראנוקיה תמורת הבלגי (עסקה חלומית).
    - עוד שחקן שמועמד בהתקפה הוא חואן קוואדרדו, שעשוי להגיע בהשאלה והתחייבות/אופציה לרכישה.
    ולחדשה הכי משמחת היום:
    - קוזמאנוביץ׳ נמכר לבאזל תמורת 2 מיליון יורו לא כולל בונוסים.

הייתי מוותר על קוואדרדו, אבל מרטנס? אני מאוהב בשחקן הזה. הוא ויובטיץ׳ יעשו לי את הקיץ.

14. SerieA Il Capitano

ההעברה של קוזמנוביץ' עשתה לי את היום. השחקן הכי חסר תועלת שראיתי בחיי.

15. Raulito Madridista

בקוריירה דלה-ספורט מדובר על כך שאינטר רוצה 'לסגור את הקיץ' עם החתמתם של יובטיץ' וסאלאח כאשר מדברים על דז'קו במידה והראשון לא יגיע. העניין הוא שאם נאמין לדיווחים אז שניהם, ובעיקר יובטיץ' - מבוקשים גם במילאן ויובנטוס. לא אתפלא אם אינטר תחתים שחקנים אחרים מעט יותר 'זולים' עם שם פחות נוצץ כדי שיעשו את הפריצה אצלה. אגב, כולם בטוחים שסאלאח הציג בפיורנטינה יכולת הרבה יותר גבוהה ממה שהוא מסוגל, שהיה לו נוח בגלל סגנון המשחק(שחקן טוב כשיש לו שטחים) והחיבוק החם מהקבוצה ובמועדון גדול הציפיות יהיו אחרות. אבל השאלה היא עד כמה השוק חזק וכמה אופציות כבר יש, הרי אינטר לא יכולה להשתולל והמודל שלה הוא לא לרכוש 3-4 שחקנים במחיר של קונדוגוביה. לא אתפלא אם ינסו להיפטר משאקירי אגב כדי לשפר את מאזן ההכנסות-הוצאות.

מצב נושא:
הנושא נעול.