אינטר 2014/2015 :: קונדוגביה ומיראנדה (כנראה) מגיעים.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בגזאטה מדווחים שמחר צפוי להיות היום של אימבולה, כשאינטר הביסה את שאר התחרות כשהציעה 27 מיליון יורו שבעצם סגרו את הסיפור.

65 מיליון יורו על שני הצרפתים. 15 מיליון על מיראנדה, 8 על מוריילו, 16 על שאקירי ועוד 2 מיליון על מדל מהקיץ הקודם. משכורות של 4 מיליון יורו ומעלה לקונדו ואיקארדי, וזה עוד מבלי לקנות שחקן התקפה בכיר ואולי אפילו עוד עומק לחלק ההתקפי.
    גם בהנחה אופטימית שאלבארז אכן ימכר ב-11 מיליון יורו, גוארין בסכום דומה, נאגאטומו ב-7-8 מיליון יורו ועוד כל מיני קוזמנוביצ׳ים וטאיידרים ב-4-5 מיליון, אנחנו עדיין לא נגיע לחצי מההוצאות.

אז בזמן שבצד השני של העיר מדברים על הוצאות גבוהות, אינטר מבצעת. נראה שתוהיר החליט לשים את כל הביצים בסל אחד ולקוות לטוב.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכירות ב35 מליון אירו על שחקן מזכירים לי שוב כמה השוק רק הולך ומתחרפן,שיהיה לו בהצלחה..

3. JohnTerry26 Member

יש מצב שאתה לא ממש מודע למה שקורה מחוץ לאיטליה, אם דוקא העסקה הזאת מעירה אצלך משהו. זה ממש לא מפתיע שזה הסכום שקונדוגביה עולה. זה בעיקר מפתיע שאינטר ומילאן החליטו להוציא את הסכומים האלו עליו, אבל זה בעיני סימן חיובי בשביל הליגה האיטלקית.

4. eran.m Member

מקנא בכם , כמו שזה נראה כרגע אנחנו בטח נגמור במקומות שסיימנו בשתי העונות הקודמות...

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיד אפשר למצוא פה ושם העברות הזויות אבל גם בעידן הנוכחי, סכומים כאלה עדיין שייכים לשחקנים כמו אגוארו, פברגאס, אלכסיס, הזאר, דויד סילבה, גריזמן, מודריץ', חבר'ה מוכחים בגיל צעיר יחסית שאתה יודע מראש שישנו את פני הקבוצה שלך.

ציפיתי מאינטר להשקעות גדולות בקיץ הזה (מהסיבות שדנו בהם בעמודים הקודמים) ולדעתי שווה להם לבזבז אפילו פי 2 יותר משווי השחקנים שמהווים מטרות למנצ'יני (כמו במקרה הזה ושל מיראנדה), העיקר להשיג אותם ולחזור לקדמת הבמה ASAP. אך אם אנו דנים על המחיר עצמו - 40מ'+ על כרטיס ו4מ' משכורת אלה סכומים לא פרופורציונלים למה שהשחקן הציג בשנתיים-שלוש האחרונות ואפשר להבין אוהדים כמו
    Bianconeri שמרימים גבה לנוכח הסכום ששולם עליו. לדעתי המחיר נובע מפאניקה עקב הדחיה של יא יא טורה, אבל שוב,העיקר שיקנו ויציגו קבוצה חזקה בסוף הקיץ.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/15
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בסקיי ספורט ובספרד מדווחים שמיראנדה האריך את חוזהו באתלטיקו. למה? כדי שאינטר תוכל להשאילו תמורת 3 מיליון יורו בשנתיים הקרובות, ולשלם את היתר בעונה האחרונה שלו ולקנות אותו בעצם.

קצת מפריע שמתחייבים על בלם בן 33 (הגיל של מיראנדה בעת הקנייה הצפויה), אבל מבחינה כלכלית עסקה נהדרת.

7. Raulito Madridista

אני לא יודע אם גם מילאן תשתולל הקיץ או שאלה היו רק הצהרות כדי למכור מינויים, אבל אינטר 'מבזבזת' הרבה כסף כי מה שהיא צריכה לעשות בקיץ אחד זה לסגור בורות של כמה שנים, הסגל הגיע למצב עלוב שהוא בקושי מסיים בעשירייה הראשונה בסרייה A שגם לא נמצאת בשיא האיכות שלה, נאמר זאת בעדינות. קונדוגוביה קשר אחורי פנטסטי, לגבי תרומה התקפית אז לא תראו ממנו יותר מדי. קבוצות רבות נלחמות עליו והיו גם גישושים מצד ריאל מדריד אני מניח, זה מה שהקפיץ את המחיר שלו ואין מה לעשות. אינטר גם תיפטר מכמה שחקנים, גם עודפי שומן ושחקנים שלא בדיוק הגיע להם ללבוש את החולצה של הנראזורי וגם שחקני סגל לא רעים שבמקומם הביאו טובים יותר, נניח קובאצ'ביץ'. חסר לי חלוץ טוב בשביל להשלים את הקאדר אבל יש עוד הרבה-הרבה-הרבה זמן.

8. golding מנהלים

יש להם את החלוץ הטוב ביותר בליגה, אני דווקא חושב שמה שחסר לאינטר זה יצירתיות. יש להם את שאקירי אבל גם בהנחה שהוא משחזר את היכולת שגרמה לכל אירופה לרדוף אחריו זה לא מספיק.

9. Raulito Madridista

נתון מעניין: קונדוגוביה הוא השחקן השני הכי יקר בהיסטוריה של אינטר. רק כריסטיאן ויירי שנקנה מלאציו בזמנו ב-43 מליון יורו מקדים אותו. תראו איזה שמות הוא משאיר מאחור - רונאלדו שהגיע אחרי עונה מטורפת בבארסה בקיץ 1997 עלה 30.5 מליון יורו, דייגו מיליטו עלה 28 מליון יורו(+משתנים) הרנאן קרספו שהגיע מלאציו עלה 26 מליון יורו, וזלאטן נמכר במחיר ריצפה של 24.5 מליון יורו כשיובנטוס ירדה ליגה וכנראה לא היו לה הרבה ברירות. סמואל אטו הגיע הרי דרך עסקת זלאטן אז הוא לא נחשב. המפנה אגב הגיע בארוחת ערב ארוכה כשמנצ'יני קיבל טלפון בבוקר והתבשר על החדשות הטובות.

כמובן שרואים איך המחירים בכדורגל העולמי טסים קדימה וצריך להסתגל לשוק. יירמאנדי מריאל סוסיאדד עלה לריאל מדריד אפילו יותר, אתם מאמינים?

אני די מתגעגע לימים שלאינטר היו שחקנים בלבל שציינתי למעלה, רק מלקרוא את שמות השחקנים יש לי צמרמורת. יש לי אגב אוסף גדול מאוד של חולצות כדורגל בבית ואי-אפשר בלי חיבה לחלוצים. חולצה של רונאלדו באינטר הייתה חולצת הכדורגל הראשונה שלי, דוד שלי טס למילאנו וקנה לי. יש לי גם חולצה של איברהימוביץ במדי אינטר וגם של הקפטן הנצחי חאבייר זאנטי.

נדבד אוהב/ת את זה.
  10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מדבר על המצב באופן כללי,גם בייל הוא הרי סכום מגוכח,השוק איבד את זה מזמן,ואני מסכים שבמקום מתוקן 40 מ זה יהיה הסכום שתוציא על פברגאס, לא על קונדוגביה...
    העסקה הזרת רק הייתה עוד דוגמה בשבלי, זה הכל

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

באיטליה ובצרפת מדווחים שרק מחכים לאישורים סופיים כדי להוציא את עסקת אימבולה לדרך.

הדבר הכי חשוב עכשיו, יותר משחקן התקפה אפילו, זה להשאיר את קובאצ׳יץ׳ לדעתי. אם יש סיטואציה שהילד יכול לפרוח בה, זו זו הנוכחית, שבה ככל הנראה מצטרפים אליו שני שחקנים איכותיים ודינמיים מאוד לקישור, שיתנו לו חופש פעולה שהוא לא יכל לקבל עד היום באינטר. זה יהיה פספוס גדול אם דווקא אחרי רכישות כאלו נמכור את קובא, למרות שאין שום דיבור רציני על כך.

אגב, הנה ההרכב המשוער של הגזאטה לעונה הקרובה:
    הנדה
    סנטון, מיראנדה, מוריילו, מונטויה
    קונדו, אימבולה (קובא)
    פלאסיו, שאקירי, סאלאח
    איקארדי

החלק ההתקפי קצת מוריד לי, אבל יובנטוס מוכיחה היטב שהגנה וקישור חזקים יכולים לאזן התקפה שהיא לא ברמתם. לדעתי, וזה לא משנה אם נביא את אימבולה
    או לא, צריך שני שחקני התקפה שיתנו גיוון ועומק. דיברו המון על דודה מלגיה ורשה, לא יודע אם הוא ברמה אבל זה הכיוון.

12. נדבד Member

הרכב איום.
    מונטויה? זה שחקן שמחמם את הספסל בברצלונה באופן קבוע, למרות שיש לו תחרות עם דני אלבס המושמץ. ראיתי אותו לא מעט, סתם פרווה. גם פה חייב חיזוק רציני.
    וידיץ' עדיף על מוריילו.
    לגבי אימבולה, רכש יקר ומיותר בזמן שיש את קובאצ'יץ', כשגם הרנאנס מסוגל לשחק בתפקיד הזה. אם אינטר רוכשת אותו זה אומר שהקרואטי יימכר, לא יביאו שחקן במחיר כזה בשביל לעשות רוטציה.
    פלאסיו? עבר זמנו, לא ראוי להרכב עוד.
    סאלאח? נתן כמה משחקים טובים בפיורה, ומאז נעלם. עוד החתמה מטופשת שאני מקווה שלא תתממש. יובטיץ' בכמה דרגות טוב ממנו, ובכלל יש אופציות טובות יותר בשוק.

עם ההרכב הזה אינטר מסיימת פחות או יותר באותו מקום. ועוד לא דיברתי על האנדנוביץ' שנמצא בכושר גרוע.
    בקיצור, לא לזה פיללנו.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

באמת לא מובן לי איך אתה קובע בצורה חד משמעית לגבי מוריילו ומונטויה. אימבולה לא יהיה רכש מיותר אם נשחק 4-3-3, אבל במערך הנ״ל אני מסכים שהוא מיותר.

סאלאח, למרות שאני לא מסוגל באמת לרצות אותו, יהיה חיזוק מצוין.

עריכה: מדברים שאינטר פיצלה את העסקה לשלושה תשלומים. נהדר אם כן.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/15
  14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקשיבו, אמנם משמח אותי מאוד שאינטר התחילה מחדש לפתוח את הכיס ולנצח קבוצות גדולות במאבקים על החתמת שחקנים, התגעגעתי לזה. אבל, באותה מידה אני מאוד מודאג, אני לא בטוח שקונדוגביה שווה את הסכום ששולם עליו, ויותר מזה, החתמתו לא שווה כלום בעיניי אם בגללה נראה את קובאצ'יץ' עוזב את אינטר. הלב שלי נשבר כל פעם מחדש כשאני רואה את קוטיניו משחק בליברפול ובהתחשב בזה שלקובאצ'יץ' נקשרתי יותר מאשר לברזילאי, אני בטוח ששברון הלב יהיה עז יותר במקרה ומאטיו יועזב. כל זה כמובן מבלי להתייחס לשברון הלב הגדול ביותר וזה מקרה מכירתו של פירלו למילאן שעד עכשיו אני לא מצליח להשיל מעליי את הטראומה שנלוותה לו.

15. נדבד Member

אני לא מאמין שיש אחוז אחד שקובאצ'יץ' יימכר. לדעתי זה הכל המצאות וספינים. באנגליה אפילו לא יודעים על מו"מ בין הקבוצות. יכול להיות שזה קטע של סוכנים ותו לא. מצד שני, קובא חייב לתת יותר, בהנחה שיישאר והוא יישאר. חלאס נגמרו התירוצים של התאקלמות, חוסר גב מהמאמן וכו'. הוא צריך להתחיל לשחק כמו וורלד קלאס, כמו שחקן ברמה של פוגבה/וידאל. היום הוא רחוק מהם, למרות הפוטנציאל.

אגב, אין לי בעיה עם מוריילו כגיבוי לוידיץ', יש לי בעיה עם זה שמונטויה מגיע להרכב. מגן ימני אינטר חייבת לרכוש, ואיכותי. אני מניח שיש מספיק כאלה שאפשר לרכוש, או ללכת על פיליפה לואיז ולשים את סנטון שם. רעיון מעולה.

מצב נושא:
הנושא נעול.