אינטר 2014/2015 :: קונדוגביה ומיראנדה (כנראה) מגיעים.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמי - איקארדי חתם על חוזה חדש שישמור אותו במועדון עד 2019.

2. golding מנהלים

די מארציו טוען שאתם מתעניינים בקרואטי הצעיר שלנו, פסאליץ׳, שנתן יופי של עונה באלצ׳ה.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הגזאטה - אינטר סגרה את העברתם של אונדריי דודה, קשרה הסלובקי בן ה-20 של לגיה ורשה, וגואידו קאריו, חלוצה בן ה-24 של אסטודיאנטס.

4. golding מנהלים

לא יודע עד כמה מדיה-סט אמינים (אני מניח שלא?), אבל לפי הדיווחים האחרונים אינטר קרובה להחתים את קואדראדו. אני מניח שיהיה לנו יותר מידע בשבוע הקרוב, עד כמה שאני מבין גם רומא בעניין.

Inter move for Cuadrado? | Football Italia

5. SerieA Il Capitano

צ'לסי רוצה להיפטר ממנו?

קשה לי להאמין שנחתים שחקן בשיעור קומה שכזה, ולכן אני סקפטי.

6. golding מנהלים

לא בטוח שצ'לסי רוצה להיפטר ממנו, בדיון של רומא נגעתי בזה קצת - לדעתי "ניפטר" ממנו אך ורק אם:
    1) הוא רוצה ללכת. אנחנו, ובעיקר מוריניו, מעולם לא השארנו שחקן בניגוד לרצונו. מסתמן, לפחות לפי הדיווחים, שהוא רוצה לחזור לאיטליה.
    2) לא מאמינים שהוא יכול לפרוח באנגליה לאחר שלא הרשים בכלל בחודשים האחרונים (בין אם באשמתנו או באשמתו), וקיים סיכוי לא רע לכסות לפחות חלק ניכר מהסכום ששילמנו עליו.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גידו קאריז'ו, פתח את השנה מצוין אבל אני לא חושב שמדובר בשחקן לרמה של אינטר. מאמין שאם אכן חתם יושאל.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני רואה כרגע את המשחק של אסטודיאנטס, לפי השדרים קאריז'ו לא חתם בשום מקום עדיין. אבל אם כן, הוא כרגע כבש את שער הפרידה שלו מהפינצ'ה :) אלא אם יספיק לכבוש עוד עד לסיום המשחק.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

המנהל הספורטיבי של אודינזה: ״האם גואנקורי וקמארה יצטרפו אלינו? אם אלאן ימשיך לדחוף למעבר לאינטר אז זה יקרה״.
    פריסיץ׳ גם מתקרב לקבוצה, אך הדרישה של וולפסבורג (15 מיליון יורו) עשויה להכשיל את העסקה.
    מנגד, ליברפול לוחצת מאוד לצרף את קובא, והגזאטה מדווח שהקבוצות קרובות לסיכום על מכירה תמורת 26 מיליון יורו סה״כ.
    בצרפת מדווחים שאינטר שלחה הצעה של 18 מיליון יורו על אימבולה, קשרה בן ה-22 של מארסיי.

פריסיץ׳ ואלאן יהיו רכש נהדר מבחינתי, רק יהיה חבל לוותר על קובא.

10. SerieA Il Capitano

איך אנחנו מוציאים מליברפול רק 26 מיליון כאשר כל זב חוטם נמכר בשלושים לפחות?

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מוציאים? לדעתי אינטר לא רוצה למכור וזו ההצעה המקסימלית שליברפול יכולה לתת. הקרואטי אמר רק לפניי יומיים שהוא ״100% נשאר במועדון״, ואני מאמין שהוא לא היה אומר זאת אם היה מודע לכך שבקבוצה כן נוטים למכור אותו. חוץ מזה, אני בטוח שאם אינטר הייתה מציעה אותו למכירה, בארסה הייתה הרצינית ביותר. הספרדים יודעים, ובצדק, שאצלם קובא יכול להפוך לשחקן לא נורמלי.

12. Mellow29 Kopite

מעניין שבאנגליה אין שום עיתונאי עם קשרים בליברפול שאומר שיש עניין בקובאצ׳יץ׳. בהתחשב בהיסטוריה של ליברפול בשוק ההעברות, קשה לחשוב על מצב שבו הם מעוניינים בשחקן והתקשורת לא יודעת מזה.

כמובן שקיימת אפשרות קלושה שליברפול למדה לסתום את הפה ולסגור עסקאות בשקט, אבל האפשרות הסבירה היא שכל הדיבורים בתקשורת מגיעים מתוך אינטר. כל המקורות שכותבים על ה"עניין" של ליברפול הם איטלקים, והם מדברים על כך שאינטר "חייבת" למכור כדי שתוכל להתחזק תחת חוקי הפיירפליי. לי זה נראה כמו נסיון של אינטר לעורר עניין ולמכור אותו.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא חושב שאינטר תנסה למכור נכס כזה כשאין לה אופציות ראויות בשוק להחליפו. כלומר יש אופציות כאלו, אבל מה הסיכוי שיבואו ועוד אחרי מכירה של שחקן כזה? אינטר חייבת לשמור על קובא.

בסופו של דבר, כן אפשר לבנות כאן קבוצה חזקה, הבעיה היא שרוב האיכות בקבוצה היא בגדר סימן שאלה. קובאצ׳יץ׳, הרנאנס, שאקירי, ברוזוביץ׳, מוריילו ודודה שאמורים לבוא... כל אחד מהם מצד אחד יכול לתת עונה שאתה תתפוס את הראש, או אחת שתתפוס את הראש ותשאל ״מה הם עושים ברמות האלה?״. היחידים בקבוצה שתדע מה תקבל מהם מבחינה חיובית הם איקארדי ודאמברוסיו. מבחינה שלילית לא חסרים שחקנים שהם יציבים מאוד ביכולת הרעה שלהם. אלאן ופריסיץ׳ יהיו רכש מאוד חכם מבחינה מקצועית, הראשון הראה העונה שהוא בהחלט אחד הקשרים הטובים בליגה והשני שחקן אינטליגנט ועובד קשה, כיאה לקרואטי, ועדיין צריך את ה - שחקן. בהנחה שמאנצ׳יו לא יבנה את הקבוצה סביב קובא כרג׳יסטה כמו שצריך לעשות, שחקן כזה צריך לבוא גם בקישור וגם בהתקפה. הייתי מאוד רוצה את רוברטו פירמינו, אבל לצערי הוא קרוב ליונייטד שבונה חלק התקפי יוצא דופן. יש שמות כאלו שאפשר להביא, השאלה אם באינטר מודעים לחשיבות של שחקנים כאלו. עם שני סטארים, יציבים ואיכותיים, אפשר יהיה להסתכל על המקום השלישי כמטרה.

אגב, הסוכן של מונטויה אמר שאינטר זה יעד שיתקבל בברכה. מאוד מקווה שאחד האנדרייטדים הכי גדולים שאני מכיר ינחת כאן, שחקן שיכול להתפתח למגן חזק מאוד.

14. Raulito Madridista

באמצע העונה גם אינטר וגם מילאן היו שרויות עמוק בקקה. מאנצ'יני הגיע בקול תרועה רמה, צירף שחקנים לא רעים כמו פודולסקי לרוטציה ושאקירי מבאיירן והיה נראה שאינטר לאט-לאט תפלס את דרכה בטבלה ותצליח להשתחל לאירופה, בניגוד למילאן. וזה לא קרה. בקיץ בינתיים אין קול ואין עונה בזמן שהיריבה העירונית כן פועלת מאחורי הקלעים. טוהיר צריך להשקיע כסף אם הוא רוצה שאינטר תחזוק לצמרת, החומר המקומי שיש לה ממש לא מספיק. אני לא מדבר בכלל על יובה, אבל גם רומא ונאפולי(אולי לא מאוזנת) עם בסיס טוב מאינטר, בפיורנטינה יש פחות לחץ ומילאן מתחילה כנראה לחזור לעניינים, לאט אבל בטוח.
    אין לי כח לבדוק את אחוזי ההצלחה של מאנצ'יני אבל מקום שמיני זה פשוט עלוב וזו אינטר הכי גרועה שראיתי ואני רואה כדורגל משנת 2000. בעבר היו לה עונות מסריחות אבל לפחות היו לה שחקני טופ מובהקים(!) נניח רונאלדו או כריסטיאן ויירי, וב-2004 אדריאנו הגיע מפארמה והיה להיט ענק שעזר לה לתפוס בסיום העונה את המקום הרביעי. הפעם אין על מי להישען עם כל הכבוד לאיקרדי. גם אין לה אף שחקן שבאמת ראוי לסרט הקפטן.

15. Roma מנהלים

למה אין קפטן? כל הליגה מאושרת מהקפטן של אינטר, ראנוקיה התותח!
    הוא יותר טוב מסנטה קלאוס, בניגוד אליו הוא מחלק מתנות כל שבוע.
    */aaagath

מצב נושא:
הנושא נעול.