אינטר 2014/2015 :: קונדוגביה ומיראנדה (כנראה) מגיעים.

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by שי, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה הסגנון שלו? חשוב שבעיקר יהיה אחראי ולא פזיז. מבחינת איכות אני לא מטיל ספק בסקאוטינג של אינטר, שפוגע ברוב הצעירים שאינטר הולכת עליהם.

מה עוד נגיד על מאוריטו איקארדי? מפלצת, רוצח, תותח, מה לא. הבן אדם לא צריך יותר מכדור טוב כדי להבקיע, ואתמול בנגיעות מעטות הבקיע צמד וכמעט נתן עוד גול אדיר בנגיחה. אך הדבר שכמובן משך את רוב תשומת הלב הייתה החגיגה הלא חגיגית של החלוץ, והדבר גם לא נעלם מראשי הקורבה נורד. ראשי הארגונים של אינטר נפגשו בחנייה של המיאצה על מאוריטו, ושני הצדדים ליבנו את העניינים ביניהם והמצב חזר לקדמותו, בשעה טובה. בלי קשר לכך, מיליון יורו מפרידים בין הצדדים במשא ומתן להארכת החוזה.

מייקל בולינגברוק נפגש היום עם עיריית מילאנו כדי לדון בעניין רכישת המיאצה. תוצאות הפגישה עוד לא ידועות.

2. golding מנהלים

3. JohnTerry26 Member

קיץ 2018. די מרציו אומר היום שעדיין אין הסכמה על חוזה חדש שיכלול שכר משופר, צ׳לסי כבר דיברה עם הנציגים שלו ויונייטד עוקבת.

golding likes this.
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לדעתי זה לא עניין של שכר, זה עניין של חוסר הצלחה. איקארדי רוצה צ׳מפיונס.

5. uri מנהלים

הוא דווקא אמר השבוע שלא אכפת לו מכדורגל ושהוא מאותם המקצוענים שהספורט בו הוא עוסק לא מעניין אתו כלל. ומה שמעניין אותו הרבה יותר זה הלמבורגיני, הרוייס רוייס וההאמר שלו.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני די בטוח שאם זו הייתה הסיטואציה הוא לא היה פותח בכלל במשא ומתן להארכת חוזהו בקבוצה. הוא בכיף יכול ללכת כבר עכשיו לדובאי ולהסתדר. אני חושב שהכוונה שלו הייתה שהוא אוהב לצפות בכדורגל, לא שזה לא מעניין אותו מבחינת הצלחה אישית.

לדעתי האישית הוא גם שיקר כדי ליצור יותר באזז סביבו (זה עדיין עושה אותו דמות יותר מעניינת).

7. uri מנהלים

אני לא מכיר את איקארדי באופן אישי, וכמו כולנו מכיר את דמותו רק מהתקשורת. ככה שאין לראות בי את דוברו. בכל מקרה, איקארדי הוא מהאחרונים שזקוק לבאזז בכדי שדמותו תהיה יותר מעניינת (מאקסי לופז מזיל דמעה ברגע זה). אינטר מציעה 2 מליון וסוכנו דורש 3. בזה זה מסתכם לדעתי כרגע.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הפרימברה של אינטר זכתה לפניי שעתיים בטורניר ויראג׳יו היוקרתי, לאחר ניצחון 1-2 בגמר על הלאס ורונה. מאזן השערים של אינטר בטורניר עמד על 4-18, כשחמישה מהם כובש בונאצולי שכבש גם את השער הראשון בגמר. הניצחון הכי מרשים הוא ללא ספק 0-4 על הפרימברה של רומא בחצי הגמר.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי אני שומע הרבה על הצלחות של צעירים באינטר, רק לא באינטר. כל עוד הם בפרימוורה הם מצליחים, בשניה שצריך לקחת ולתת להם דקות, את רובם משאילים ומוכרים, או מוכרים ישר או לא נותנים הזדמנות ובסוף אנחנו מפסידים שחקנים כך או אחרת ונשארים עם אסופה של שחקנים שאי אפשר לראות בבוגרת שגם עלו יותר וגם לא נותנים כלום.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

על איזה הצלחות אתה שומע בדיוק? כל הצעירים שהיו באינטר ועזבו לא השאירו חותם באף מקום או שמשחקים היו בקבוצת תחתית בסרייה א וגם שם הם חלק מהסגל. אנדראולי נגיד, עם כמה שאני אוהב אותו, נחשב לבלם עתיד בפרימברה ובפועל הוא לא יותר מבינוני במשחק ממוצע ובמקסימום טוב. ישנם רק שלושה יוצאים מין הכלל במקרה הזה, והם דסטרו, באלוטלי ובונוצ׳י, והשניים הראשונים היו בפרימברה כמה רמות מעל השאר. בדיוק כמו בונאצולי (רק בן 17!) ופושקאש.

11. SerieA Il Capitano

בונאצולי הולך לסמפדוריה שיש בה את אטו, אדר, ומוריאל. כמה כבר הוא ישחק? זה יהיה אותו דבר כמו לונגו בורונה.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לונגו מעולם לא עזב את מבחינה רשמית, בונאצולי שייך לסמפ. זה ההבדל.

13. SerieA Il Capitano

אני מקווה שאתה צודק.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאינטר יש סעיף רכישה בחזרה על בונאצולי, שזאת הגרסה החדשה לבעלות המשותפת.

15. SerieA Il Capitano

את זה אני יודע, אני התכוונתי לזה שאני מקווה שאור צודק באופטימיות שלו לגבי בונאצולי.

Thread Status:
Not open for further replies.