אם יש פה שמץ של תקווה שאינטר תשים משהו על המפעל החדש במקום להתרכז בליגה ובמקום שיוביל לליגת האלופות, אני ממליץ למחוק אותו. אינטר כרגיל תאמץ את הנוסחה של קבוצה גדולה שמגיעה למפעל ותודח לכל היותר בשמינית או רבע הגמר.
לא טענתי דבר שכזה, מה גם שאני לא יודע מה המניע של קאסאנו, אולי באינטר הוא יקבל בוודאות הרכב ראשון מה שלא הובטח לו במילאן, אינני יודע גם מה היה בשיחות בינו לבין מילאן. אולי הוא לא מרוצה ממה שנעשה שם במרקאטו, לא שהמרקאטו של אינטר כזה משובח, אבל יחסית אני מרוצה, בטח לעומת שני המרקאטויים האחרונים, למרות שהוא לא מושלם, לטענתי עדיין חסר לנו 2-3 שחקנים. יכול להיות אלף ואחד סיבות, כך שעד שלא נשמע את קאסאנו עצמו מדבר מול המיקרופונים, הכל בגדר ספקולציות. ליגת האלופות, כיום, בשביל לזכות בה, צריך נס. אם ב-2010, כשאינטר זכתה, הכוח היחידי היה ברצלונה, כיום זה גם ריאל מדריד, למעשה מה שצ'לסי עשתה בשנה שעברה, היה בגדר נס על טבעי אם אני לוקח את כל הדרך שלה החל משלב הבתים. הסיכוי שזה יקרה שוב, שנה אחרי שנה, מזערי, במיוחד נוכח העובדה שמילאן נחלשה עם המכירות של זלאטן את טיאגו סילבה. בעיניי כל זכיה שהיא לא של ריאל/ברצלונה השנה תהיה הפתעה עצומה, במיוחד נוכח הכשלון של השתיים בשנה שעברה. אם במילאן יעשו את זה? מדובר בהישג מדהים בפני עצמו, זכייה גדולה יותר משל אינטר של 2010 בוודאות. הסיכוי שלטעמי זה יקרה? אפסי. הקבוצה האיטלקית היחידה שיכולה במצבה הנוכחי לזכות זו יובנטוס, וגם אם קונטה יהיה על הקווים, והמזל המטורף שלה יהיה איתה, כמו תמיד.
הסיבה שקסאנו הצטרף לאינטר זה סטרמאצ'יוני. שניהם מכירים עוד מרומא, שניהם מאוד מעריכים אחד את השני ואני בטוח שסטרמא הבטיח לקסאנו שהוא יהיה באנקר אצלו כל עוד יהיה כשיר.
המניע של קסאנו? חוסר מוטיבציה להילחם עם רוביניו ושרעווי על דקות משחק. כפוי טובה? כן (אם למישהו אכפת מזה בכלל), אבל עם סיבה מוצדקת מאוד. בשלב הזה של הקריירה הוא חייב קבוצה שתתן לו במה כדי להישאר בתוכניות של פראנדלי לקראת המונדיאל. שתי הקבוצות ויתרו על שחקן שאין להן צורך בו וצירפו שחקן שהיה חסר להן בסגל. כפי שאף אוהד עם טיפת הבנה לא יצא מגדרו כאשר פאציני היה בתקופה טובה באינטר וסמפדוריה, כך גם אין צורך לגמור לו את הקריירה אחרי עונה פחות מוצלחת. הוא תמיד היה חלוץ מטרה בינוני+ וזה מספיק בהחלט כדי להוות גיבוי לבאנקר כמו פאטו. אינטר מהצד השני, מרוויחה שחקן התקפה יצירתי שיתמוך במיליטו בדיוק לעמדה החסרה. כעת נותר לסטרמא להחליט מי יהיה המחליף של מיליטו, רכש או לונגו. אכן כך. כאשר נזרק על ידי ספאלטי מהקבוצה, התפנה קסאנו לצפיה בקבוצת הילדים ומייד צבר הערכה למאמן שלה. סטרמא שהתרגש מהצופה החדש הביע את הערכתו בחזרה. רגע, מאיפה אתה מכיר את הסיפור? הרגע המצאתי אותו.
אני לא מסכים שמקומו של קסאנו מובטח בלי ספק. שכחנו את פלאסיו? גם אם לא נביא עוד חלוץ שיהיה גיבוי למיליטו ופלאסיו יישאר המחליף הראשון - הוא עדיין חזק בתמונת ההרכב ל-2 עמדות הטרקוורטיסטה\חלוץ שני, כשסניידר, פנטאנטוניו, ופלאסיו יתחרו על מירב הדקות שם כשרק מקומו של סניידר מובטח בהרכב - ויש את קוטיניו וריקי כגיבוי שמחכים גם הם לכל דקת משחק אפשרית, שכנראה תגיע בעיקר בליגה האירופית. תחרות יש לו גם באינטר. את העונה לטעמי הוא פותח כמי שאמור להיות ה-X פקטור מהספסל, לא בהרכב.
להיסטוריה יש את הדרכים שלה לחזור על עצמה, פעם אחר פעם... אינטר לוקחת את גביע הליגה האירופאית? :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
גם אם הייתה חפיפה של חודשיים-שלושה, איזו אינטרקציה כבר יכולה להיות בין שחקן פרובלמטי שטכנית היה כבר מחוץ לקבוצה לבין מאמן הג'ובאניסימי?
רגעיו היפים ביותר כשחקן מטעם המועדון.. כל פעם שהתעצבנתי עליו בעונה שעברה נכנסתי ליוטיוב לראות את זה כדי להרגע. איך שהגיע ה-BYE BYE SCUDETTO התאהבתי בו ובפאות שלו מחדש. אח"כ מתפלאים למה אנחנו דורשים עליו סכום כסף בנוסף לקסאנו - הבנאדם הביא לנו אליפות במו רגליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx יש לו ערך סנטימנטלי גבוה. מאחל לו רק בהצלחה מבחינה אישית, ואני חושב שהוא לא יאכזב וייתן את התפוקה שלו.
גרגאנו רכש אדיר, בעיני הוא אחד השחקנים הפחות מוערכים בליגה, בדיוק השחקן שכה חסר למילאן. כפי שאני רואה זאת, הוא יפחית את העומס מקמביאסו וישמש כגרזן במרכז הקישור, אך בהמשך יהווה באנקר. מהלכים התקפיים או פעולות יצירתיות לא תראו ממנו, אבל הוא קשר אחורי פרופר ולא חושש לכסח. לצד שחקנים יוזמים יותר כמו סניידר וגוארין, הקישור הנראצורי יהיה נפלא העונה. שיחקתם אותה.
http://www.corrieredellosport.it/images/07/C_3_Media_1551607_immagine_obig.Xxx http://www.corrieredellosport.it/images/12/C_3_Media_1551612_immagine_obig.Xxx
אני מעריץ נלהב של גארגאנו ובטוח שהוא ישתלב באינטר, אבל אם בקבוצה בונים עליו להרכב אני לא הייתי לוקח את זה כחדשות טובות בתור אוהד. כשחקן רוטציה כן. לדעתי לא מדובר בשחקן שיכול לשדרג קבוצה גדולה, או ששואפת להיות כזו.
הקטע פה זה שהקישור של אינטר לא צריך שידרוג, הוא צריך שחקן שימלא את החסר וגרגאנו מתאים. הקישור ההגנתי של אינטר חלש, קמביאסו לא כמו פעם, סטנקוביץ' לא מתאים לליגת העל כבר ומוטה, היחידי שהיה עושה את העבודה, הלך. גרגאנו אולי לא טכני כמו כל השלושה למעלה למרות שיש לו מה לתת גם מהבחינה הזאת, אבל סוף סוף יהיה לנו כוח הגנתי גם בקישור וזה יכול לעשות הבדל עצום בין העונה שבאה לעונה שעברה.