אינטר 2012/13 :: בפתחו של עידן מצארי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏7/7/12.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם נסתכל מבחינה מקצועית, עסקת בלפודיל לא רעה אבל גם לא נחוצה. אני אישית לא רואה את קסאנו משתלב טוב במערך של מצארי וכולנו יודעים שכשקסאנו מבלה יותר מדי זמן על הספסל הוא הופך לנזק על רגליים, וסילבסטרה הוכיח שאין לו מקום באינטר במשך כל העונה האחרונה. אנחנו מקבלים חלוץ צעיר ומוכשר שיכול לתת אפילו 10 גולים ויותר בעונה הקרובה, אבל גם איקארדי כזה ולכן אני לא מבין את הנחיצות. איקארדי אפילו יותר מגוון מבלפודיל בגלל הטכניקה שלו והוא יכול לשחק קצת יותר רחוק מהשער.

חוליית קישור(כולל קשרי צד) של איסלה, נאינגולאן, גוארין, פריירה/נאגאטומו וקובאצ'יץ' עם נוצ'רינו וקוצ'ו מחליפים כן נשמעת מרשימה יחסית לליגה האיטלקית, אבל זה רק על הנייר. אם גוארין ימשיך את הנפילה מהעונה שעברה, איסלה ימשיך את חוסר היציבות מיובה ופריירה לא יציג יכולת דומה לימי פורטו אלא דומה לעונה שעברה אז אנחנו נמשיך לשקוע בבינוניות. אני סומך רק על קובאצ'יץ' ונאינגולאן בחוליית קישור כזאת.

והתקפית? חייבים לפחות קשר התקפי אחד, בסיגנון של הונדה שמילאן כנראה מביאה. קובאצ'יץ' אמנם יכול לתפקד כטרקוורטיסטה ובצורה טובה אבל אני מעדיף לראות שחקן התקפי טהור שם, ועד שרובן בוטה(שלכו תדעו עד כמה הוא מוכן) יחזור מפציעה, יש לנו רק את ריקי וסיכוי סביר שגם הוא ילך. הפנטזיה שלי זה שטוהיר יקנה אותנו ובתור התחלה יפציץ ויביא את הרנאנס, אבל מבחינה ריאלית אני לא רואה שחקן על רמה שאנחנו יכולים להביא לעמדה הזאת.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

סקיי: אינטר מעוניינת בוולינגטון, קשרה בן ה-22 של סאו פאולו, כאלטרנטיבה לנאינגולאן לאחר שפאוליניו, האלטרנטיבה המקורית, הלך לטוטנהאם. עוד לפי סקיי, הקשר עצמו מאוד רוצה לעשות את המעבר למילאנו ודוחף להוריד את מחיר כרטיסו, שלא עולה על 6-7 מיליון יורו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/13
  3. Muurad Member

לא הייתי נוגע למרות שהוא יופי של שחקן ולמי שעוקב אחרי הדיון הברזילאי במשך השנים אני מאוד מחזיק ממנו.

בן 22 והחמיץ למעלה משנה בחדר הטיפולים, כולל 2 פציעות ארוכות, שניהם בברך שמאל. סיכון גבוה מידי.

אולי הייתי מברר על השאלה עם אופציה או משהו בסגנון, אבל לא הייתי מתחייב אליו עם ההיסטוריה הרפואית שלו.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

קשה לי גם להאמין שהוא אלטרנטיבה לנאינגולאן כי בכל זאת, הוא לא קשר במעמדם של הבלגי ובטח לא של פאוליניו שאינטר הפסידה אותו ברגע שהפך לעמוד תווך בנבחרת הברזילאית.

5. Muurad Member

GRAZIE DRAGO! :aaa15: :aaa15: :aaa8: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx PER SEMPRE UNO DI NOI

http://www.inter.it/img/185901-800.Xxx

http://www.ticinonotizie.it/wp-content/uploads/2013/06/0101218191527334_20101218.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/13
  6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה המספרים הסופיים של בלפודיל? עדיין טריגר להיסטריה?

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

7.5 מיליון יורו אינטר משלמת, סילבסטרה נשאר והשחקן עצמו ירוויח 800 אלף לעונה.

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק סילבסטרה, אלא גם סקלוטו לא נקרא לאימון פתיחת העונה של אינטר. דבר שדי תמוה בעיני לאור העובדה שהוא מתאים כמו כפפה ל 3-5-2 של מצארי כשחקן ספסל.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אולי מתאים למערך, כנראה לא מתאים לרמה.

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

איסלה מתקרב לאינטר ועשוי להגיע למילאנו תוך שלושה ימים. הגאזטה טוען, שלמרות שהדרישה של יובה על הצ'יליאני עומדת על 7.5 מיליון יורו, הנראצורי מוכנים להעלות את הצעתם מ 5.5 ל 6.5 בתקווה ששני הצדדים יגיעו לפשרה.

תקנו אותי אם אני טועה, אך כך אינטר אמורה לדעתי לשחק בעונה הקרובה:
    סמיר
    קמפניארו-ראנוקיה-חואן
    נגאטומו/פריירה-קמביאסו-גוארין-קובאצ'יץ'-איסלה
    פלאסיו-איקארדי

11. Alta Tensione Member

מאצרי חוזר על אותה טעות שעשה קונטה עם איסלה. לשים אותו באגף זה פשוט לעשות לו עוול.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בכלל לא חושב כך. קונטה השתמש בו בדיוק כמו גווידולין- כקשר קו בצד ימין, וזוהי עמדתו האידאלית בה פרץ לתודעה(כשבאודינזה הוא גם שיחק בצד שמאל וכקשר הגנתי). היכולת העלובה שלו בעונה האחרונה נבעה בעיקר מהקושי להתאושש מהפציעה הממושכת שסבל ממנה.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שים את בלפודיל במקום איקארדי, את נאינגולאן(אם יגיע) במקום קמביאסו וראנוקיה גם לא בטוח שישאר.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

על סמך העונה האחרונה, דווקא התרשמתי יותר מאיקארדי מאשר מבלבפודיל (למרות שבשלב זה, אף אחד מהם לא ברמה של אינטר לדעתי), אך כנראה שהסכום הגדול שבו הגיע בלפודיל מביא איתו גם ציפיות גדולות.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גם אני מחזיק מאיקארדי יותר, אבל אני אומר פה מה שאני הבנתי מהתקשורת.

בכל מקרה, הגזאטה מפרסמים שאינטר תנסה ללכת על לוקה מארונה במקרה שקוזמאנוביץ' יעזוב, כשהמחיר לא צפוי להיות נמוך מ-10 מיליון יורו. אני מאמין שגם בעניין הזה אפשר להתגמש עם יובה שאין לה כל כך מה לעשות עם השחקן עם רוטציית הקישור החזקה מאוד שלה(פירלו, וידאל, מרקיזיו, אסמואה ופוגבה), שגם ככה שיחק בדר"כ כבלם בעונה האחרונה.

כיוון טוב, רק אני מקווה שהוא לא יהיה "ה-קשר" שנרכוש לקיץ זה. מארונה ביחד עם וולינגטון כבר יהיה יותר נורמלי.