אינטר 2012/13 :: בפתחו של עידן מצארי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏7/7/12.

1. Muurad Member

חושב הגנה קודם כל, לא מפחד להכנס לתיקולים ולשחק פיזי, חכם, לא ממש אבל דיי מהיר, IQ גבוה הגנתית עם עמידה נכונה והבנה של הזוויות, עירנות טובה, והתאמה לסוג השחקן שעומד מולו - יודע לעשות עקיפות ולהצטרף להתקפה, אבל לא בדיוק משהו לספר עליו בבית בצד הזה של המגרש.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/13
  2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאונרדי אנס את בראנקה: 10 מיליון + השאלות (עם סעיף רכישה) של קסאנו וסילבסטרה תמורת חצי בלפודיל

3. 亚历山大帕托 Member

http://m.uploadedit.com/b016/1371575401488.Xxx

אגב, סעיף רכישה על קסאנו? הוא לא בעונה האחרונה שלו בחוזה?

4. Muurad Member

אני מסרב להאמין לידיעה הזו. אין מצב שזה נכון.

בדוק שאנחנו גם משלמים חלק מהמשכורות של קסאנו במקום פארמה ושכחו להוסיף את זה בידיעה.

5. Muurad Member

ולתגובה יותר רצינית..

http://i.imgur.com/yG8yL.Xxx

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז זה נכון? הייתי בטוח שזו מתיחת 1 באפריל באיחור אופנתי.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בראנקה על סמים. אחת העסקאות המביכות והמבדרות כאחד שיצע לי לשמוע עליהן. פארמה מצידה, מבצעת חיזוק עצום עם קסאנו וסילבסטרה.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. SerieA Il Capitano

אלוהים ישמור.

אנחנו משלמים 15 מיליון יורו על שחקן שכבש 8 שערים שנה שעברה?

(אה רגע, זה לא איקארדי?).

אין לנו מישהו בשם סמואלה לונגו על הספסל?

בגלל שהברנש צרפתי מצארי ייתן לו לשחק?

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו הזדמנות כלכלית שלא תחזור על עצמה להיפטר משני שחקנים שלא נמצאים בתוכניות של אינטר ועוד עם משכורות חסרות כל פרופורציה. אז על הדרך העריכו קצת יותר את שוויו של בלפודיל. כזה ביג דיל שמחייב תגובות של חטיבת ביניים?

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אז מה קאסנו? הגשמת חלום והגעת לקבוצה האהובה שלך?

אהבה זה כואב.

12. Muurad Member

הבדיחה היא שאנחנו מקיאים דם בשביל גרושים ומוכרים את קוטיניו בשביל 8 מיליון, אבל אז הולכים ודופקים עסקה כזו כאילו אנחנו מנצ'סטר סיטי ויכולים להרשות לעצמנו לשלם 10 מיליון יורו עבור חצי(!) משחקן מוכשר אבל בעייתי ולא יציב שאחרי פתיחת עונה מצויינת רק הלך והתדרדר.

וזה אחרי שרק עכשיו שילמנו 15 מיליון יורו על חלוץ צעיר אחר - כשיש לנו את אחד החלוצים הטובים בליגה פנוי לשחק, ואחד נוסף שאמור לחזור מפציעה - ואחרי שסיימנו עונה כאחת הקבוצות ההגנתיות הכי גרועות בליגה, בלי עומק בקישור.

ואם זה לא מספיק, אז גם נותנים בחינם את השחקן היצירתי היחידי בסגל מלבד קובאצ'יץ', אחד ממייצרי המצבים והמוסרים הכי טובים בליגה, שבלעדיו שנה שעברה היינו מועמדת לגיטימית לירידה.

עסקאת השנה, אין ספק. יכולת המשא ומתן של החבר'ה אצלנו פשוט מדחי לדחי. נראה לי שפארמה התחילו עם דרישה של 7 מיליון לחצי כרטיס, ואנחנו התעקשנו לשלם 10 ולהוסיף את קסאנו וסילבסטרה או שאין עסקה.

13. Muurad Member

כי קסאנו וסילבסטרה בעלי ערך שלילי כ"כ גדול שגם אם נציע אותם לקבוצות בחינם לא תהיה קופצת? תעשה לי טובה.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק. קשה מאוד להיפטר מזבל עם משכורות מנופחות. ה"חינם" שלך על קסאנו יעלה 5.4 מיליון יורו רק בעונה הקרובה. תוסיף את ה3 של סילבסטרה. תתחשב בכל החוזה שאינטר מחוייבת לשלם לשניהם ותקבל חיסכון של 25 מיליון יורו משחקנים בהם אין שום צורך לקבוצה.

תראה למשל מה קורה אצלנו עם בוריילו ואוסבלדו. סבאטיני המהולל היה משלם פי שלוש על כל שחקן צעיר שאולי יגדיל את הערך שלו בעתיד כדי לחסוך את המשכורות שלהם.

והיצירתיות של קסאנו לא שווה כלום אם שמים אותה בגוף של שחקן כדורגל חובבן שבנוסף גם ירק לכל באר ממנה שתה לכל אורך הקריירה.

15. Muurad Member

עובדתית קסאנו היה מהשחקנים ההתקפיים הכי טובים בליגה, פחות או יותר בכל קטגוריה התקפית. חובבן, לא חובבן - הוא נותן תפוקה, והוא שחקן שלבדו יכול לשפר משמעותית כל קבוצה אמצע טבלה.

מצטער, אבל אני לא קונה את מה שאתה אומר - שניהם היו מסכימים לקצץ וללכת לשחק במקום לשבת ביציע אם אינטר הייתה מעמידה להם אולטימטום, ולשניהם היו קבוצות שמוכנות לתת להם מקום בהרכב בליגה.

קסאנו בשנה של מונדיאל, והוא דיבר על הרצון העז שלו להכנס בחזרה לנבחרת. הוא היה מסכים לשבת ביציע ועל הספסל ולא לקצץ מהשנה האחרונה בחוזה שלו כדי לקבל במה ודקות משחק של כוכב כמו היה בסאמפ? - הם פשוט יודעים שאנחנו נואשים ואין לנו את הביצים לתת אולטימטומים, ויודעים שאם יחכו וישחקו HARD BALL אנחנו מרימים ידיים בשנייה, וזה בדיוק מה שקרה. סילבסטרה בהשאלה לשנה בלי שום חיוב של פארמה לרכוש אותו, ככה שעם המשכורת שלו אפילו שזה 1.5 מיליון יורו אנחנו רוב הסיכויים נמשיך להתקע.

אין פה שום הצדקה לשלם 10 מיליון יורו על 50% מבלפודיל, כשפארמה דרשה עד עכשיו באיזור ה-14 מיליון על כל הכרטיס. חובבנות לשמה במו"מ, וזה ממש לא חדש או מהיום אצל אינטר.

אני קורא עכשיו שאינטר בכלל ישלמו חלק נכבד מהשכר של קסאנו, אגב. עכשיו אני באמת מאמין לעסקה. זה פשוט לא היה אינטר אם לא.

וכל זה אגב, עוד פעם, בלי להזכיר שהדבר האחרון שאנחנו צריכים לבזבז עשרות מיליוני יורו עליו, בטח במצב הכלכלי הנוכחי כשאנחנו מוכרחים למכור כשרונות צעירים בגלל שאין לנו כסף לממן עסקאות - זו עמדת החלוץ.