הוא יכול להיות באטיסטוטה, אבל הוא עדיין לא וייקח לו זמן להיות חוליו ריקארדו קרוז :aaa15: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx
בראנקה מדבר על פאפו גומז ובאריינטוס ואומר שיש מגעים עם קטאניה ולכאן או לכאן הכל ייסגר ב-10 ימים הקרובים. אם לא שוחטים אותנו במחיר אני לגמרי בעד. שחקנים נהדרים שיביאו לנו דברים שחסרים לנו אם זה מהירות ודריבל או יצירתיות ועין למסירת עומק לגול - אני לוקח באריינטוס על ריקי ANY DAY AND TWICE ON SUNDAY.
לדעתי השאלה צריכה להיות לא רק האם זה שדרוג לריקי, אלא יותר האם אלו השחקנים שיכולים לעזור למועדון לחזור למאבק על התואר? לדעתי במקרה של פאפו התשובה היא "אולי", במקרה של פיטו זה "בספק".
אני לא חושב שאנחנו במצב כלכלי להביא שחקנים כדי להאבק על התואר. בגלל זה תלוי במחיר - שניהם שדרוג לסגל סה"כ וגם להרכב לטעמי והם מוסיפים לנו איכויות שפשוט כמעט ואין לנו - בטח אם נוציא את קסאנו מהמשוואה - אם המחיר לא בשמיים (12-13 מיליון עבור שניהם) אז זה אחלה חיזוק לסגל שיעזור לנו מאוד למטרה שנה הבאה שהיא לחזור לליגת האלופות, ואני מקווה לפחות שעדיין ישאיר סכום לרכישת קשר אחורי. הסגל שלנו לטעמי לפחות ממש בינוני, ככה שעוד פעם תלוי במחיר, רכישה של שניהם אפילו אם זה לא ישר להרכב ורק לסגל זה דבר מבורך. אין לנו יותר מידי איכויות התקפיות אם זה השילוב של מהירות, דריבל ואיכות בעיטה של פאפו - או הראיית משחק ואיכויות המסירה ויצירתיות של פיטו(כשעם איקארדי זה חשוב פי כמה וכמה כשהוא דיי מוגבל ותלוי במי ש"מאכיל" אותו - השילוב של שניהם לטעמי יכול להיות באמת מצויין כי הדבר אולי הבודד שממש הרשים אותי באיקרדי זו התנועה המתמדת לעומק והניסיון לעזור להוביל את הקשרים שלו למסירה בעצמו)
לא אכפת לי כל כך מבאריינטוס כמו שאכפת לי מגומז, חסרים לנו שחקנים עם מהירות ומצארי יכול לעשות מגומז הלאבצי שלו באינטר. שניהם, ביחד עם חיזוק של שני קשרים לאמצע כשאחד מהם חייב להיות נאיינגולאן, ואפשר לדבר על צמרת. הליגה בינונית מספיק כדי שגם הסגל הנוכחי עם קצת שיפורים יוכל להיאבק למעלה.
אני לא בא למדוד את רמת הליגה או לפקפק בסיכוייה של אינטר לסיים בטופ 3, אבל קח בחשבון שיובה, נאפולי (תלוי בניצול הכסף ממכירת קבאני), מילאן, פיורה ורומא הולכות בוודאות להתחזק בקיץ הקרוב. כמובן שיש גם את אודינזה ולאציו שאסור לזלזל בהן. אינטר מנגד, לא משמיעה עד כה קולות של רצון עז להתחזק משמעותית, אלא לבנות קבוצה צעירה ומוכשרת לשנים הבאות.
אנחנו רק באמצע יוני, יש לאינטר עוד חודשיים+ להביא את מי שהיא צריכה. הבסיס של הסגל טוב, אנחנו רק צריכים לטפל בשתי הנקודות החלשות שלנו שאלה הקישור, שלמעט קובאצ'יץ', גוארין וקמביאסו אני לא רואה שחקן שיכול לתת תחרות על ההרכב בו, והחוסר מהירות בהתקפה. גומז, נאיינגולאן(שאנחנו צריכים לפעול מהר מאוד אם אנחנו רוצים אותו) ועוד קשר בסיגנון של לודי נניח יהיו רכישות טובות.
דיווחים בברזיל שאינטר שלחה הצעה של 6 מיליון יורו על שוערה של סאנטוס, רפאל, והדיווחים האלו גם אומרים שאינטר מתכוננת ליום שאחרי הנדנוביץ' עם הרכישה הזאת. לא יודע עד כמה אמין, אבל אם כן אני מקווה שהוא מגיע כשוער שיאבק עם בארדי על אפודת השוער הראשון. אין שום סיבה לא לתת אמון באיטלקי.
http://www.football-italia.net/35304/isla-details-inter-move סוכנו של מאוריסיו איסלה חושף כי נותרו דברים קטנים לסגור לפני הצטרפותו של הצ'יליאני לאינטר. אם כך, נראה שמצארי מביא עימו את ה 3-5-2 האהוב עליו מנאפולי. הייתי מהמר על סוניגה בצד השני, כי פריירה ונגאטומו שווים לשבת על הספסל במקרה הטוב.
דונאטי: "ממה שידוע לי, אינטר אמורה לקנות את חצי הכרטיס השני שלי". מהלך מעולה אם נכון, השחקן הכי טוב ויציב של איטליה הצעירה ביורו.
זה הדבר הברור לעשות מבחינה כלכלית, בלי קשר להאם הוא ישחק וישאר או לא. השיטה של מצארי משחקת לרעתו, אבל בוא נראה איך יהיה במחנה האימונים וירשים את המאמן. אני לגמרי רואה אותנו משתמשים בו כחלק מעסקה שנסגור בחלון הנוכחי, אבל אם לא אני בעד להשאיר אותו ולתת לו את המקום כגיבוי הראשון מהספסל - ההגנה שלו זה משהו שאין לנו להוציא את קפיטאנו. אני לגמרי בעדו. מרענן לראות מגן שאשכרה......מגן.
כלומר שנכון להיום וכנראה גם לעתיד הקרוב (לפחות), אין לכם בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
לא דורכים על בנאדם כשהוא בקרשים אליאס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx אני עדיין מקווה שימשיך לשחק עוד שנתיים.
אנחנו קרובים לאיסלה ומציעים ליובה 5 מיליון יורו על חצי כרטיס שלו לפי די מארציו, יובה רוצה 7.5. אני אישית לא יודע. אני משער שזו דרישה חד משמעית של מצארי, אבל עדיין במצב שלנו להוציא סכומים כאלה זה לא הולך ברגל, ואיסלה אחרי הפציעה נראה על הפנים. זה סיכון והמחיר גבוה מאוד ביחס אלינו, אבל העמדה הזו קריטית למצארי ואני משער שהוא מתעקש עליו ככה שנקווה לטוב. בכל מצב שלא יהיה, מקווה מאוד שלא נערב את דאנקן באיזשהי בעלות משותפת ואם מצארי מחליט שהוא לא יקבל דקות אצלו אז פשוט להשאיל אותו לליבורנו שמתחננת לקבל אותו בהשאלה, שם הוא מכיר את המאמן, השחקנים, והוא סה"כ שחקן דיי מוביל ויקבל ניסיון, ישתפר, ויעלה את הערך שלו בלי שנוותר על חצי ממנו. כנ"ל בארדי ונובארה, שלפי הדיווחים מאוד מעוניינת בדיוק באותה עסקת השאלה. ----- אגב דונאטי, עולים דיווחים שלברקוזן ושאלקה פנו אלינו בנוגע אליו. לא מפתיע.
ג'וליו דונאטי מועמד לשאלקה ובאייר לברקוזן. מישהו יכול לספר עליו? לא עקבתי אחריו הרבה ביורו אבל הבנתי שהוא המגן הפותח של הנבחרת, נשמע מבטיח.