מקווה מאוד שהדיווחים האלו על המגעים המתקדמים בין אינטר ומצארי, לא יגרמו לרומא להגביר את התעניינותה באלגרי (שלפי הקוריירה כבר מציעים לו חוזה לשלוש שים), אבל כנראה שזה שצפוי להיות.
אם זה יצא לפועל, יהיה זה מחטף סופר מרשים ומפתיע. להרדים את האויב עם הגיבוי לסטרמא ויום לפני הסוף להציע לו חוזה ענק, כל כך לא מתאים לבראנקה. למה לא בלאן(?!?!) ופורצה אלגרי..
לא יודע עד כמה הדיווחים האלה נכונים, אני רק יודע שכן יש משהו עם מצארי כי אין סיבה שהוא יסרב להאריך חוזה ויחכה לאינטר סתם ככה כי הוא רוצה, בטוח יש לו מספיק הצעות לבחון ואם הוא מחכה לנו אז שוב זה סימן שיש משהו. אם הוא יבוא והמשכורת שלו באמת תהיה 3.5 מיליון יורו לעונה או אפילו 3, הוא יהיה פה שנתיים לפחות. מוראטי לא יפטר עוד מאמן ובטח לא ישלם לו פיצויים כאלו. ובינתיים מצארי מכחיש כל קשר עם אינטר במסיבת העיתונאים לפניי המשחק של נאפולי נגד רומא.
לפי כל כלי התקשורת באיטליה, מוראטי החליט לפטר את סטרמא. מי המחליף? מצארי מועמד מוביל ובפער ענק על המתמודד השני, מאנצ'יני.
@TransferNewsCen SkyItalia: Inter Milan have appointed Walter Mazzarri as their manager on a two-year contact. -W.
היום זה צפוי לקרות, אבל זה עוד לא רשמי, ההפך אפילו - מוראטי אמר היום: "מצארי לא חתם וסטרמא יכול להישאר רגוע". עצם זה שהוא אמר מצארי לא חתם אומר הכל, אבל עדיין, אין הודעה רשמית.
מהלך מצוין של אינטר. מצארי הוכיח את עצמו בנאפולי. עכשיו יהיה מעניין לראות איך הוא יסתדר באינטר כשאין יותר מדי כסף לבזבוזים ואין בסיס ברמה לאליפות(לדעתי גם לא להתמודד על אליפות).
http://www.football-italia.net/34761/thohi...80m-inter-offer אינטר בדרך לשליטה אינדונזית? דיווחים על כך שאיש עסקים מעוניין לרכוש 80% מהמועדון תמורת 280 מיליון יורו.
אני מאוד מפחד מהרגע הזה שבו אינטר לא תהיה בשליטתה של משפחת מוראטי. כולי תקווה שהעסקה לא תצא לפועל, אלא רק אם מוראטי יצליח לשכנע את המשקיע האינדונזי לקנות פחות מ-50%. אני מעדיף אינטר לא עשירה עם נשיא שהוא לפני הכל אוהד, מאשר אינטר עשירה עם נשיא שרואה בקבוצה כהשקעה. אגב, במידה והעיסקה תיצא לפועל, המשקיע האנדונזי יכסה גם את החובות של המועדון.
כל עוד מוראטי מחתים אותו לכסות את החובות ולבנות לנו איצטדיון שיהיה של המועדון - אין לי שום בעיה. אופצית 'אינטר בבעלות מוראטי עם איצטדיון חדש' פשוט לא ריאלית לצערי.
לפי הדיווח האחרון של הגזאטה מלפניי כמה דקות ממש, טוהיר הבין שמוראטי לא יסכים לאבד את השליטה במועדון וכנראה שיתפשר על קניית 30% מאינטר בתקווה להשתלט על המועדון בעתיד. ביררתי קצת על הבן אדם ממזמן האמת כי הוא מקושר אלינו כבר שבועיים לפחות, ואין שום סיכוי שהוא רוכש את אינטר לבדו. הוא לא עשיר מספיק, ואני די בטוח שהוא מייצג קבוצת רכישה של אנשים יותר עשירים ממנו.